äntligen sommar

Idag hade jag först en hel dag i skolan, sista riktiga skoldagen (: gud, så skönt det känns.
Men höjdpunkten på dagen var ändå att jag fått MVG i geografi!! woho, mitt första mvg någonsin! så jävla glad.

Efter skolan cyklade jag ner på stan med Arman, och mötte upp Sandra :) Vi åt den nya Ahlgrens bilar glassen på McDonalds. Den är ju så sjukt god, någonting jag verkligen rekommenderar!
Efter det var Arman tvungen att springa till körlektionen men jag och Sandra fortsatte vår shopping tur. Blev studentpresent till Cajsa och Isabell idag! Yes, hittade äntligen någonting jag tror dom kommer gilla (: Har haft väldigt svårt med detta, men nu har jag hittat till dom två i alla fall :) skönt är det. Nu gäller det att hitta någonting till Malin och syrran. Det blir SVÅRT! Malin säger ju - Jag önskar mig inte något speciellt.. Mmm, det hjälper mig ju jätte mycket (: Haha! Men någonting ska jag väl hitta, jag har någon lite ide om vad jag ska köpa till Malin, men jag är inte hundra på det. Men får väl se vad det blir. Och till syster har jag kommit på en grej hon ska få, men måste komma på något mer och det kan bli svårt. Men jag får försöka leta vidare :)

Nu på kvällskvisten tog jag, mamma och syster bilen till Östra hamnen i Västerås. Vi tog lite kort i solnedgången och hade det allmänt kul och mysigt. Det var längesen vi tre tjejer i familjen gjorde någonting tillsammans =)

  

Jag älskar dom här bilderna (:

härligt

På stan idag så köpte vi lite grejer till Jenny. Blev riktigt bra, och självklart var det jag som fick släpa på alla presenterna. Tur så var det inte så tungt i alla fall. Jag hittade också en klänning, det var verkligen skönt. Måste ha nya kläder!! Men jag har inte råd just nu, har 5 st student presenter att inhandla till nästa vecka och jag har ingen aning om vad jag ska köpa :) några förslag?

Den här klänningen från Gina Tricot var det jag köpte i alla fall.
Ett billigt pris på 149 kr :)
image72

brun? nej inte alls

Nu har jag legat ute och solat sen ca klockan halv 12, och inte har jag blivit brunare. Min hud har ju något slags problem!! Jag somnade ute i solen, det var så sjukt skönt.
Men alldeles strax ska jag pallra mig ner på stan, ska möta upp Sandra, Anna och Sofie tror jag. Ska köpa present till Jenka som fyllt 18 [: Jag tror jag vet vad jag ska köpa, om jag hittar nå bra förstås.

See you later!

solsken

Igår blev det ingen bloggning eftersom att jag aldrig var vid datorn.
Efter skolan i går tog jag cykeln till stationen och tog tåget till Eskilstuna, möttes upp av Malin på stationen.
Sedan gick vi till Stålforsskolan(?) där Cajsa hade konsert! Hon var sjukt duktig :O Jag hade ingen aning om att hon kunde sjunga sådär. Jättekul var det ((:
Sen åkte vi  hem till Cajsa där vi åt Ben & Jerry's och tittade på DHW & Christine. It was gooood.

Idag tog jag tåget hem vid 10, och nu ska jag snart ut i solen och sola! Det är så sjukt varmt, verkligen jätte härligt. Jag älskar det här vädret, det är så det ska vara!


Detroit vann förövrigt den andra matchen mot Pittsburgh också (: 3-0, det är så skönt att de leder med 2-0 i matcher nu. Kom igen grabbar, ni kan ta det här!
I slutet på matchen blev det också fights, det var kul! Haha, Frazze hoppar på Malkin! Det är så det ska se ut, yess :D

Nu ska jag kila ut i solen med ipoden och den 10;onde gossip girl boken, kanske blir att ta med en piggelin ut också, måste få svalka mig på något sätt i denna värme..

tjarrå

trötter

usch vad jag är trött idag.
har somnat flera gånger nu under kvällen, när jag låg och kollade på första halvlek i Sverige - Slovenien för ett tag sen, så somnade jag men väcktes utan ett stort jubel när Linderoth gjort 1 - 0 ((:

Ligger just nu och tjuvlyssnar på min syster som pratar i telefonen med Malin. Det är inte så kul, men jag har inget bättre för mig. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, och så ska jag upp och äta lite kakor. För mamma hade styrelse möte här hemma nyss och det blev massa fika över ((: haha life is goood.

Imorgon kanske jag ska sätta mig på tåget och ta mig till eskilstuna, eftersom att Cajsa har konsert ((: Kan dock bara åka om jag får låna syrrans tågkort, annars har jag inte råd :O Får fråga när hon pratat klart i telefonen..


PUSS

Veckan som kommer...

[X] Köpa present till Jenny.
[  ] Planera studentpresenter till IB;arna.
[  ] Övertala syster om en konsert!
[  ] Storstäda rummet.
[  ] Rensa ur garderoben.
[  ] 18 års party!
[X] Köpa en ny klänning.
[X] Gå på Cajsas konsert på tisdag.

whoa!

yesyesyes, jag fick VG i foto [:
Jag trodde inte jag skulle få mer än G, så jag är jätte nöjd nu!

När jag kom hem idag efter skolan så kraschade jag i soffan.. Legat och sovit tills nu, usch och i natt ska man vara uppe igen för att kolla på hockey. Jag kommer inte få mycket sömn den här veckan med all hockey. Men man får hoppas på det bästa, så behöver jag bara vara uppe 3 nätter till om Detroit tar hem alla matcher (: haha, hoppas kan man ju.

Nu ligger jag och kollar på City akuten och försöker fundera ut vad jag ska köpa till min kompis Jenny som precis fyllt 18 och ska ha fest på lördag.
Vad kan man köpa?

Vinnare år 2008!

RYSSLAND!
Dima Bilan, you did it.
Så jäkla skönt att den bästa låten vann i år.
Tack gode gud för att inte Grekland vann, jätte bra låt men skit irri tjej.


Dima Bilan - Believe


my weekend

Yes, så i helgen har det inte hänt mycket. Eller en del har det ju hänt men inte så speciella grejer.

Fredag;
Morfar ringde och väckte mig kl kvart i 9 för att säga att han skulle komma och hämta mig eftersom att jag skulle städa hemma hos honom. Det hade jag totalt glömt bort, men jag sprang upp ur sängen och satte på mig kläder. Blev hämtad av morfar klockan 9, sen städade jag hos honom till klockan halv 11. Då hade jag två timmar kvar tills jag skulle åka till skolan och morfar var inte hemma. Så jag la mig och kollade på TV och såg att Champions league finalen var på repris. Det var en glädje att se denna match än en gång, för tredje gången tror jag nu. Jag blev helt glad igen, när straffarna var över och Manchester United var vinnare! Men klockan halv 1 kom morfar hem med 500 kr till mig för att jag dammsugit och torkat hans golv, vilket är soft!
Sen skjutsade han mig till skolan, där vi kollade på film i en timme. Sen tog jag cykeln till stan där jag möttes upp av Emelie. Det blev en del shopping för vår del. För min del så blev det en rosa blommig skjorta från Cubus, den var verkligen skit snygg. Jag älskar den. Sen köpte jag två linnen ifrån H&M, plus tre par trosor där ett par var till mamma för morsdag.
På kvällen blev det myskväll med familjen, vi kollade på filmen Stardust. Den filmen äger så mycket, jag älskar den!

Lördag;
Vaknade vid 1, började städa upp i mitt rum och började tvätta. Gick runt och städade lite i resten av huset också, sen tog jag en lååång dusch. Det var sjukt skönt. Vi städade för att på kvällen skulle vi få gäster för att det var ju Eurovision songcontest [: Mamma och pappa hade åkt till Åtvidaberg på morgonen, så vi var ensamma hemma. Vi hade bjudigt över Ida och Jenny Larsson så klart, sen också Cajsa :)
Cajsa kom vid kl 5, då gick vi ner och handlade på ICA. Blev en lång inköpningslista, för att jag var på G med pennan. Men kom igen, när man har ICA kortet hemma så ska man väl passa på. Cajsa trodde dock inte att jag var seriös med min apelsiner!
När vi kom hem började jag skära upp köttet vi skulle grilla. (Japp you heard it, vi skulle grilla. Efter förra sommarens fiasko grillning hemma hos oss, trodde vi inte att det var möjligt.) Men jag och Cajsa lyckades bra med vår nya taktik. "Öppna, vänd,stäng". Köttet blev gott och Emelie fick en bit som legat på golvet :) nerå, vi vet inte vem som fick den. Haha!
Menmen, sen bar det iväg till soffan när Eurovision började. Favoriterna för min del var - Ryssland, Armenien, Spanien och Lettland. Sverige också så klart, men hm. Inte en av de bästa låtarna, jag gillade Ryssland och Armenien mer. Efter alla låtar och en snabbgenomgång, så var det dax för den årliga röstningen. Ida och Jenny hade med sig den berömda tapetrullen. Vi skrev upp vilka vi trodde skulle komma - 1:a, 2:a, 3:a, 4:a, 5:a och sist.
Jag skrev - 1:a. Ryssland, 2:a. Ukraina, 3:a. Sverige, 4:a. Albanien, 5:a. Armenien och sist: Tyskland.
Jag prickade då in vinnaren, tvåan och sista platsen. Jag fick då 5 poäng för rätt svar på ettan, 4 poäng för rätt på tvåan och 1 poäng för rätt på sista platsen, sen får man också rätt ifall man har med landet i top 5 fast den kommer på en annan plats än vad man trott. Så jag fick poäng för att Armenien kom 4 fast jag hade satt den på 5;a. Jag vann då vår tävling på 11 poäng, Ida och Jenny på en delad andra med 8 poäng, Emelie och Cajsa på en delad sista plats på 4 poäng. Jag blev otroligt glad över att jag vunnit samt att Ryssland med Dima Bilan vann hela Eurovision.
Björn Gustafsson, en stjärna i min vardag. Shit vad han ägde ut alla länder i går. Med sina knackiga engelska och sköna skämt. Ingen fattar förutom vi svenskar, och det är det som är så roligt.

Efter Eurovision drog sig Ida och Jenny hemåt, Cajsa gick och la sig medans jag och syrran kollade på NHL finalen. Detroit - Pittsburgh, första matchen. Detroit vann med 4-0! Tack, det var verkligen skönt att se. 1-0 i matcher nu, det är skönt att börja med ledning. Det är stor press på grabbarna nu, kom igen ni kan vinna i år!

Söndag;
Idag klev jag upp klockan 12. Cajsa och Emelie åkte iväg på flyguppvisning med morfar, men jag stannade hemma och kollade på reprisen av Eurovision! Haha, jag är cool jag vet..
Sen idag har jag inte gjort någonting, solade en stund i det fina och varma vädret också.

BTW; Idag såg jag också att ELLIOT MINOR kommer till Sverige i december!!!!!!!!!
Jag blev hur glad som helst, satt och grät hemma i soffan. Dom kommer till Malmö den 11 december och till Stockholm den 13 december! Jag ska självklart på båda spelningarna, och träffa dom ska vi också göra (:

Ikväll har jag pluggat. Jag har skrivit ett arbete om Nigel Barker, fotografen. Jag tror att det kan vara försent att lämna in det arbetet, men jag provade i alla fall. Sen har jag precis gjort klart träningsdagboken som var tills idag.
Skönt att ha det klart, jag har pluggat till musiken från Eurovision. I just love it!
Wellwell, snart ska jag dra mig mot sängen. Nog för att jag redan sitter i sängen, men ska sova snart (:
Vi hörs senare.
You know you love me, xoxo matilda ;)

Manchester United!

CHAMPIONS LEAGUE VINNARE ÅR 2008;
MANCHESTER UNITED

image70

Varför är ni så sjukt jävla bra? Varför gör ni mitt liv till det bästa?
Jag är så jävla lycklig just nu!
FFS; VI VANN DUBBELN I ÅR!
jag bröt ihop totalt när Ronaldo missade straffen, jag trodde allt var över.
Ända tills Terry halkade till och missade Chelsea's sista straff, då la jag mig ner på golvet och chippade efter andan. Jag kunde verkligen inte ta det lugnt, exakt då. Då visste jag att vi skulle ta det här. Jag var inte helt säker, men jag hade den känslan inom mig. Fyfan va skönt, allt detta slit är över för denna säsong och ni tog hem det!
Nu är det bara att ladda upp inför nästa säsong, i Augusti kör vi på igen! Jag kan inte vänta tills dess.
Manchester United, you make me soooo happy! I LOVE YOU.

Köpa?

Jag har hittat en bikini som jag verkligen vill ha, men jag har redan köpt 3 nya bikinisar i år och det är inte ens sommar än.

Men ska jag slå till? Vad tycker ni?

image69

The Chronicles Of Narnia

Idag har jag varit ledig från skolan, så jag har suttit hemma och kollat på TV och film och ätit Ben and Jerry's!
Jag låg och kollade på Mcleods daugthers ett tag, sen bestämde jag mig för att kolla på
The Chronicles Of Narnia, Prince Caspian!

Den var så sjukt bra, jag rekommenderar er verkligen att se den!
Bästa filmen på lääääänge, om ni frågar mig..
William Moseley som spelar Peter, är en så sjukt bra skådespelare och det skadar ju inte att han är snygg heller!

image68

Gotta love this film and these actors!

Jaja, nu sitter jag iallafall bara här och väntar på att pappa ska komma hem med maaat.
Vi ska äta hemgjord pizza :D Woho, kommer bli sjukt gott.

Ikväll är det FOTBOLL!!!!
Champions league final.. Manchester United - Chelsea, kl 20.45 på TV6!
Oh, kom igen nu United. Ni kan ta det här, fatta skönt det kommer vara isåfall.

OCH IDAG HAR JAG KÖPT BILJETTER TILL SVERIGE - PORTUGAL!
Matchen är den 11 oktober på Råsunda, och tänk, jag kommer få se RONALDO om han är med :D
VM-KVALET HERE I COME!

the eurovision love of my life

Jag vet inte vad jag ska säga, det finns inte ord för hur kung den här killen är.
Nu kommer jag låta som en liten teenie, men shit. Kan man bli hetare? Ja, det kan man. Men det är det bara Torres, Ed, Dougie och Ronaldo som är [: Haha, så japp 5;a är han!



Här uppträder han med låten Believe, på ryska eurovision grejen.
Inte så bra gjort där, men han var så sjukt bra nu ikväll på eurovision semin [:
Kom till final gjorde han också, i'm just loving this at the moment.
HAN SLET AV SIG SKJORTAN PÅ SCEN! HALLELULJA.

one hour to go.

EEEK, nu är det bara en timme kvar till första semifinalen i Eurovision songcontest!!

Favoriterna ikväll är:
Armenien; Sirusho - Qele, Qele.
Ryssland; Dima Bilan - Believe.

Inte sådär jättebra låtar ikväll..
Men Dima Bilan är ju med <3 looove
Japp, idag har det inte hänt så speciellt mycket. Har haft två idrottslektioner i skolan bara.
På första lektionen spelade vi brännboll, och mitt lag utklassade Sandras och Armans lag [: haha
Efter det var det en trååååkig lektion med dans. Usch, tur att jag la dansandet bakom mig.
Okej, Baletten vi körde idag på lektionen var rolig. Men sen var det dancehall, och det sög. Haha, inte min typ av dans precis men.. I alla fall, så efter det cyklade jag hela vägen hem..
Pappa fyller år idag, så det blev lite firande av honom också. Sen nu sitter jag och laddar upp inför ikväll!

See you after ESC!

DETROIT!

Åh, guuuuud så skönt!
Detroit vidare efter 4-2 i matcher mot Dallas.
Det blev 4-1 i natt mot Dallas, slutsignalen gick precis och klockan är nu 04.40!
Mål av; Kris Draper, Pavel Datsyuk, Dallas Drake och Henrik Zetterberg.
Nu är det Pittsburgh med Sidney Crosby och Malkin som väntar i finalen, we can do this!

I love this! Skriver mer om min glädje och matchen imorgon, jag måste få sova lite nu..
Godnatt :D

image67

Bilden; Valtteri Filppula<3 och Jiri Hudler!
I love this kind of happiness!

YES!

JAG ÄR KLAR MED MITT GEOGRAFI ARBETE NU!!
ÄNTLIGEN..

Chantelle

Den här tjejen heter Chantelle och är typ 15 år tror jag.. Jag vet inte vad det är för speciellt med henne, men på något sätt får hon mig att rysa i hela kroppen. Hennes röst är så skön att lyssna på. Verkligen värt att ta en titt på.
Hon gör flera covers som hon lägger upp på youtube, hon heter "getmered" på youtube, bara att kolla upp!


American Idol

Jag kollade nyss på American Idol, och jag måste bara säga att jag tycker inte att någon av tjejerna är bra..
Killarna outshinar tjejerna i år. Jag är helt såld i David Archuletta!!


Oh, nu kom det reklam för Rix FM festival på TV! Jag kan inte vänta tills det kommer till Västerås, då är det EMD som gäller för hela slanten [: ska bli så sjukt kul! Det kommer andra bra artister också, men EMD tar ju priset.


Jag ska gå och lägga mig alldeles strax, eftersom att jag ska upp i natt klockan 2 för att kolla på NHL hockey.
Det är ju Detroit - Dallas! Jag vet inte vad jag gör ifall Detroit förlorar inatt. Då står det 3-3 i matcher, och då har Dallas kommit tillbaka efter ett 3-0 underläge i matcher. Vad i helvete händer Detroit? Ni var ju så överlägsna för inte så länge sen. Kom igen, jag vet att ni kan fixa det här. Ni SKA till final mot Pittsburgh.
Det skulle vara så sjukt kul ifall det blev så [: Men just nu tar vi en match i taget, och ikväll smäller det!

Slutspurten

Japp, nu är det dax för mig att sätta igång med en slutspurt i skolan innan sommarlovet. Måste göra klart geografi arbetet idag, sen ska jag skriva en träningsdagbok tills på torsdag och en fotouppgift som vi har måste göras senast på onsdag. Men det kan jag klara av, gör geografin och fotot idag förhoppningsvis, så fixar jag idrotten imorgon :] det här kommer jag klara av, det vet jag..

Alltså jag vet inte vad mitt liv vill just nu, allting är bara perfekt. Eller perfekt var kanske lite att ta i, men gud vad bra det känns. Förutom att jag har grejer att göra i skolan och att jag har hål i tanden så känns allting bra! Jag skiter totalt i killar just nu, vem fan bryr sig? Ge mig sommar, England och Turkiet så är jag nöjd.

Jag har de absolut bästa vännerna man kan tänka sig!
Sandra, Emelie, Anna, Syster, Cajsa, Malin, Isabell, Ella, Jossan, Jenny, Sofie,
Arman, Alexandra, Mikaela och Stacey!
Tack för att ni finnns i mitt liv. I love you more than words can say!


Planeringen inför England går som på räls, allting flyter på bra. Allting är billigare än vi trott, så det är jätte skönt. Om ca en månad bär det av på konsert för mig och Ella förhoppningsvis, om vi kan röra på våra arslen och köpa biljetterna [:


btw; en viss Sanna Björkman borde känna sig saknad. Vart har vi två tagit vägen? I miss you..

/Matilda

Whop!

Japp, fick reda på att jag ligger på ett stark G på samhällen och om jag får VG på mitt arbete jag förmodligen kommer skicka in snart så får jag VG i betyg! Jag som trodde att jag låg på IG, så detta var niceiga nyheter för mig..


Ellinor "Ella" Lindell kan ta sig i arselet, för hon skolkare varje måndag :] Haha

EMD (-E)

I går(fredag) tog jag tåget till Eskilstuna efter skolan, jag blev hämtad av fyra idioter på stationen. Sedan bar det iväg mot stan, vi shoppade lite present till pappa och till Arman. Det blev bra köp tycker jag!
Efter stan så åkte Malin hem :O medan vi andra tog bilen ut till Sundbyholms slott, där deras kompis Milja skulle på bal. Så jag fick agera fotograf för kvällen. Milja i grönt, hennes pojkvän David gick tillsammans med henne.
Sam och hans flickvän i rosa.. 

      

Efter fotograferingarna så tog jag, Emelie, Cajsa och Isabell bilen till ICA Maxi, där jag och Cajsa träffade Johan Elmander :] Cajsa har den bilden på mig och honom. Han var nästan i lifesize, right Emelie?
Oh well, vi handlade mat och godis. Sedan tog vi bilen till Isabell's place för att laga mat. Emelie latade sig.
Gott var det, efter maten kollade vi på Knocked up! Skit bra film, hade aldrig sett den. Gud, den var jättebra.
När Isabell skjutsade hem Cajsa, så kollade jag och Emelie på hockeyn. Sverige - Kanada. Sen sov vi.

Idag(lördag) så åkte jag, Emelie och Isabell ut till Tuna Park för att Isabell skulle köpa en kjol, och jag ville se EMD som var på plats med uppträdande och signering. Vi hann dock inte stanna så länge, endast två låtar. Eftersom att vårt cp tåg bara gick 15.52, och uppträdandet började kl 5 i halv ;) Haha. Menmen, hann höra de bästa låtarna iallafall. "For you" och "All for love". Så jag var nöjd, dock var bara Danny och Mattias där, eftersom att Erik var "sjuk" aka bakis! Menmen, fick några ögonkontakter med Danny där ett tag, haha!

       
 KOLLAR IN I MIN KAMERA! good job Danny. Haha!
     

btw; en tistel till "the emo kid" som stod bredvid oss på EMD!
Varför blänga på oss när vi säger något kul?
Danny -"Kul att se så många här!"
Jag -"Många småbarn, ja!"
*Emo kid blänger som fan*
Hey, inte mitt fel att emo kid var liten..

Fotografier

I söndags 11/5 tog jag med mig kameran, smink och kläder till hamnen för att möta upp Alexandra, som skulle vara min modell för dagen.. När vi kom dit bestämde vi oss för att sätta igång direkt, hon hade på sig en fin klänning som jag tyckte var bra att det första korten på.. Dessa kort såg ut så här;

   

Efter vi tog lite kort på denna plats, så bestämde vi oss för att förflytta oss en bit bort. Så vi tog våra grejer och cyklar och cyklade längst vattnet till ett annat ställe. Där gjorde vi inget ombyte, så hon fick behålla klänningen hon hade på sig.

   

Efter det så förflyttade vi oss en gång till, men då gjorde vi ett klädbyte. Så hon fick ta på sig en av mina klänningar som jag hade med mig. Det var en hel vit ganska kort klänning, från Gina Tricot :)

   

   

Sen förflyttade vi oss en gång till, denna gång till ett ställe med massa blommor. Där gjorde vi också ett klädbyte och jag sminkade henne lite till.

   

Tack så jätte mycket för den här dagen Alexandra (:
Det var jätte kul och det blev bra bilder..

Snälla, skriv vad ni tycker i kommentarerna :)

Let's go Detroit!

Nu har jag suttit här och försökt fixa en ny header i Photoshop, men det går verkligen inge bra. Usch, nu blir jag bara trött på allt. Varför vill det inte funka?

Jag är hungrig, men jag är för slö för att gå ner tre trappsteg och ta något att äta. Jag är trött som bara den, men jag ska vara barnvakt klockan 18.00! Så sova kan jag inte heller göra. Jag kommer bli utmattad som fan, men det är smällar man får ta när man vill tjäna in lite extra pengar..

Imorgon ska jag på stan med syster. Vi måste köpa present till Pappa eftersom att han fyller år på tisdag, jag måste också köpa någonting till Arman. Jag har några små idéer, men inget bestämt än. Jag vet inte riktigt vart jag ska hitta de grejerna jag vill ha. Menmen, får se imorgon på stan ifall jag hittar någonting annars får jag köpa något annat :] Arman fyller år på lördag, grattis i förskott!!

Japp inatt var man uppe klocka 02.00 för att kolla på lite hockey. Det var nämligen fjärde matchen mellan Detroit - Dallas. Inför matchen ledde Detroit med 3-0 i matcher, och hade stor chans att ta sig till Stanley cup final redan i natt. Men vi hade otur och fick en jätte konstig och dålig domare, som dömde 3 utvisningar på raken åt Detroit. Plus att han sen dömer bort Datsyuk's mål! För att tydligen stod Holmström innanför målgården, tjena att han gjorde. Dåligt av domaren! Jag och pappa höll på att få psykbryt på den där domaren, vad höll han på med liksom? Usch, hoppas det blir en annan domare nästa möte. Menmen, Dallas vann tillslut med 3-1 på hemmaplan. Men Detroit leder ju då fortfarande med 3-1 i matcher.
Nästa match spelas på Joe Louis Arena i Detroit, så nu är det hemma plan som gäller. Förhoppningsvis så blir det sista matchen mot Dallas Stars. Matchen börjar klockan 19.30, på Canal + Sport 1 på lördag. Självklart kommer man sitta bänkade framför TV;n och kolla.
I den andra semifinalen så är det Pittsburgh - Philadelphia.. Där står det 3-0 i matcher till Pittsburgh, där Sidney Crosby och Malkin regerar! Deras fjärde match spelas i natt klockan 01.30 tror jag, inte helt säker men jag tror det.


Men innan jag avslutar så måste jag bara berätta hur min pappa lurade mig igår, han tyckte att han var jätte rolig! Idiot!

Okej, så han ringde till mig medan han var på jobbet..
P -"Kan du kolla i mitt pass vad jag har för passnummer?"
M -"Okej, men varför det?"
P -"Jag ska åka utomlands."
M -"Öh, vart då?"
P -"Jag pratade med Nicklas(Lidström, från Detroit) nyss, han sa att han hade biljetter till en eventuell Stanley cup final. Så jag ska åka dit nästa vecka."
M -"Skitkul, seriöst. Vart ska du?"
P -"Jag skojar inte, kan jag få numret nu?"
(jag blir jätte tjurig så klart, och säger numret lite snabbt.)
P -"Tack så mycket."
(jag lägger på)

Två minuter senare ringer han upp igen. Men jag lägger på direkt..
Efter det, så tänker jag på vad han sa. Och jag bryter ihop totalt, kunde knappt andas.
Blev sjukt förbannad på att han tänkte åka till Detroit utan mig.
Efter några minuter av gråt så ringer jag upp mamma som är på jobbet och gråter i telefonen och berättar vad pappa ska göra. Hon blir helt chockad och jättearg på pappa.
Sen skickar jag sms till pappa och skrev "kan du inte förstöra mitt liv på något annat sätt? jävla idiot" Och nej jag överdriver inte, jag var så jäkla arg. Men tänk er själva? Vilken pappa åker utan sitt mest sport intresserade barn till Detroit och kollar på hockey, gratis!! Haha
Menmen, då svarar han "Men lilla gumman, jag skojade ju bara."
Och han tyckte det var skitkul!!!!!!! Haha. Shit jag var så här nära på att döda honom då alltså!
Menmen, där var det slut på min historia (:

/ Matilda