Tävling!

Nu är jag med och tävlar om en rosa mini pc i Emelie's blogg.
Sjukt bra blogg, hittade på den för inte så jättelänge sen, men definitivt värd att läsa :)


Snygg va?
Inlägget hittar ni här - http://eemeliees.webblogg.se/2009/september/tavling-vinn-en-laptop.html#comment

Good girl gone bad

Sorry för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp de  här två dagarna! Fixat allt inför resan :) Nu återstår bara att bränna lite skivor och packa det sista :)


Men tänkte köra en "hissar och dissar" lista nu istället!















Tack för mig!

/m

Here we go again

Nu åker jag från jobbet och ner på stan. Lilla Emelie är så snäll så hon kommer och hämtar mig med bilen :) Jag är nog hemma vid 7 ikväll, för då ska jag Skype:a med Cajsa som bor i USA just nu! Blir nog bra.

Ikväll är det ju Sverige - Malta också! Jag är självklart intresserad eftersom fotboll är en väääldigt stor del av mitt liv. MEN jag håller inte på Sverige i vanliga fall, utan jag är ett Spanien fan :) Alltid varit det. Har dock ingen bra förklaring till det, utan det bara är så! :) Men ska kolla och försöka heja Sverige till vinst iaf!


Hörs ikväll!
/m

mixtape

Nu är det så att jag ska bränna massa skivor ikväll inför vår resa som påbörjas på fredag. Någon som har lite musik tips till mig?

Några bra låtar jag kan skaffa hem och lägga på skivan?

a night to remember

God morgon bloggen :)


Idag kommer de bli en hektisk dag känner jag på mig. Just nu sitter jag på jobbet fram till halv 4, sen tar jag bussen ner på stan och möter upp Emelie för en fika :) Sen måste jag också hitta present till Megs och Lisa. Men jag vet redan vad jag ska köpa så det blir nog lätt, hoppas jag! Måste också växla pengar när jag väl är nere på stan, så jag hoppas att pengarna för Natty's Jonas Brothers biljett har kommit in på kontot nu! Sen ska jag iväg med Bella och handla det sista inför resan, vilket innebär - en camping lampa, påse som håller värdesaker torrt från regn, liggunderlag och lite andra camping saker! Sen blir det hem och packa, packa, packa. Ska se om jag lyckas hinna med att Skype:a med Cajsa också. Längesen jag pratade med henne nu!


Jag kommer också försöka göra en "Hissar och dissar"-lista idag! (: Om jag hinner med det så att säga.
Men nu måste jag återgå till jobbet igen!

/m

Burnin' up

Hellllo!

Nu har jag varit barnvakt och kollat på Idol. SNÄLLA låt mig skratta, ahahaha! Kan inte bara ha varit jag som såg Kissie's brorsa idag eller? Herregud, jag trodde verkligen att han skulle vara bra. Blev lite besviken faktiskt, men fyfasen va kul det var att kolla på! Han var ju verkligen dålig, inte bra någonstans.


Men men, nu kommer en video på en kille som VERKLIGEN inte kan sjunga för 5 öre. När jag såg den första gången så vek jag mig verkligen av skratt! Kim, den här är till dig ;)



/m


Smile of Mona Lisa

 Hej allesammans!


Nu är jag hemma från jobbet och har precis skalat potatis, ska strax äta sen dra iväg till mitt andra jobb, nämligen barnvaktsjobbet. Väldigt jobbigt, men det är också kul! :) Tjänar ju lite pengar, vilket alltid är bra.

Ja, nu är det så att jag glömde berätta om att jag ska åka till England i en vecka i november! Var nämligen först tänkt så att jag skulle åka ner till Malmö i slutet av oktober för att gå på Jonas Brothers med Kim och Kajsa. Men nu eftersom att Jonas brothers ställde in halva sin Worldtour så fick jag lov att boka biljetter till ett gig i London och ett gig i Manchester. Så den 17 november åker jag över till London och träffar min kompis som kommer dit ända från Australien för att se JB och träffa mig :) Kommer bl helt underbart!
Dessutom hörrni, håll i hatten nu! Samtidigt som jag är där så är det premiären av New Moon, uppföljaren av succé filmen Twilight. Eftersom att min kompis Sazz är expert på att klura ut vart kändisarna bor när de är i London så hoppas jag också på att kanske få träffa dom när jag väl är där. Dvs, ifall vi har turen på vår sida! :)
Men så ligger det till i alla fall, den 17 november åker jag till England i en vecka, kommer då hem den 24 november! Kommer bli skitkul tror jag :) Längtar verkligen.
Men först - McFly! (Det kommer bli bäst dock!)


Men nu ska jag äta sen kila iväg och vara barnvakt! :) Kommer hem senare ikväll.
Btw, jag hoppas inte att ni glömmer att kolla på Idol 2009 ELLER Wipeout US. Jag hatar att båda går samtidigt, så får lov att välja idag :( Men men, blir nog bra.

/m

One down, four to go



Yes, ni ser rätt! Min otroligt underbara kompis Sandra (som vi ska på McFly med) ska flytta till England .. OM 12 DAGAR! Hon ska åka dit och vara Au Pair i ett år i Fulham, London. Jag är så sjukt jävla avundsjuk MEN också väldigt glad för hennes skull :) Jag tror hon kommer få det helt sjukt underbart. Så i vårat svenska McFly gäng så är nu en påväg, fyra kvar. Men i April, då är jag och Bella också påväg till London <3


/m

I don't wanna run no more


Just, hahahahaha. Oh, demi <3




Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade min blogg.
Jag håller på och försöker göra en ny nämligen, men jag vill inte gå över till den förns jag har gjort klart en bra design och det går ju sådär just nu. Har NOLL idéer och det hjälper ju inte precis.

Men ja, vad har hänt sen sist?
Jo, jag har jobbat, jobbat och jobbat. Och ja, jag jobbar fortfarande.
Jag gjorde nämligen ett pretty good job i somras, så jag fick 2 veckor till i ett annat Team nu. Sen åker jag på "semester" på fredag och är borta två veckor, sen ska jag jobbar 3 och en halv vecka i ännu ett annat team. Sen får jag en veckas ledighet, sen blir det en veckas jobb i ett till team + 2 dagar i det teamet jag är i nu. Det här är otroligt skönt :) Trodde inte jag skulle få nå pengar alls denna höst. Men nu bara rullar de in!


Menmen, som sagt så åker jag på semster på fredag tillsammans med Bella, Kim, Kajsa och Sandra! :) Vi börjar att köra med bilen här ifrån Västerås på fredag morgon vid 6-7, kör mot Linköping där vi hämtar upp Sandra sen vidare mot Malmö. Där stannar vi under kvällen och natten då vi ska laga mat, handla det sista och kolla på film! Sen på lördagmorgon rullar vi vidare mot Köln, Tyskland. Campar där några nätter tills McFly giget på tisdagen, efter det rullar vi vidare mot Düsseldorf där vi släpper av Sandra för hon ska flyga hem därifrån :(. Men vi andra kör vidare mot Amsterdam där vi ska bo i tält på en camping i tre nätter innan vi ska börja campa för ännu ett McFly gig. Amsterdam giget är den 21 september! Därefter ska vi bo på ett hotell tillsammans med Claire, som är en kompis jag lärt känna genom McFly forumet. Dagen därpå kör vi hemåt!

Det här kommer bli en av de bästa upplevelserna! Kommer träffa så mycket underbart folk så det är helt sjukt, kommer bli helt amazing.



Men nu måste jag återgå till jobbet så skriver jag mer ikväll :)

/m