hello beautiful, how's it going?

Nu har jag inte skrivit på några dagar igen, men jag försöker verkligen bättra mig på att skriva men det funkar liksom inte. Även fast jag har tid till det så får jag liksom aldrig den här orken till att skriva, men ska försöka så gott jag kan.

Ja, helgen då.
Syster åkte iväg i fredags, var jobbigt som ut i helvete. men det börja smälta in nu faktiskt, saknar henne dock sjukt mycket fortfarande. På kvällen i fredags låg jag bara hemma och tyckte synd om mig själv som nu blev systerlös. Kollade också på lets dance såklart, man måste ju hålla kolla på blondinbella och gänget. Mina favoriter just nu är dock Laila och Niclas Wahlgren. Men det är ju lite som ett måste att hålla på Bella också, eftersom jag är ett stort fan av henne och hennes blogg (y). Japp nu vet ni det, jag tycker Bella är cool! haha.

I lördags däremot var det fullt upp hela dagen lång, först vid 10 kom Arman hit och det var mening att Sandra och Emelie också skulle varit här då. Men Sandras pappa fick ju "punka" på bilen, haha! Så de kom lite senare men vi hann i alla fall. Vi hade ju då en fotografering med Emelie till vårat projekt. Jag, Sandra och Arman har ju projekt tillsammans, så först sminkade Sandra henne och jag hjälpte till lite med att vara smakråd. Sedan fick vi fast små kristaller i Emelies panna, och det gjorde jag och Sandra tillsammans. Ni får se resultat senare (: Sen skjutsade min gulliga mamma oss dit vi skulle vara, vi var bakom stationen vid en halv bro typ. Jätte coolt ställe, bra Arman för att du kom på det! Kudos till dig. Sedan fick stackars Emelie stå och posa i bara klänning och pumps i minusgrader, tyckte verkligen synd om dig då. Men jag var ju en sån bra assisten till dig som sprang fram och tillbaka med jackor och filtar, till och med, med snorpapper....... haha! Jag har inte sett bilderna ännu eftersom att vi använda Sandras och Armans kameror. Men ska få bilderna imorgon, så ska jag väl börja redigera lite och så :) Men jag tror att bilderna har blivit sjukt bra, det såg så ut när vi tog korten i alla fall. Håller tummarna! Efter allting så åkte vi tillbaka till mig, sedan åkte alla dom hem. Jag la mig och kollade på fotboll. Manchester United - Bolton, slutade 1 - 0 tillslut. Var lite skraj där ett tag. Så nu är det serieledning som gäller för grabbarna, eftersom att Liverpool spelade 1-1 mot Everton idag också, så leder United med en match mindre spelad också! Kanon kul, haha. Vid 7 kom Arman hit igen och vi väntade på Sandra och Emelie sedan traskade vi ner till ICA och handlade lite mat och snacks. Det blev tacos och det är ju så sjukt gott, bra teamwork hade vi också. Det blev en enkel kväll med Guitar hero, Singstar och Buzz. Nu måste jag bara skryta med hur duktig jag är på Guitar hero, haha. Jag spelar faktiskt på "Hard" nu ibland och bli bara bättre och bättre på det. Snart borde jag kunna slå John ... Eller inte. Arman var då kung på Singstar har jag hört (; haha han ägde sönder alla.

Igår var det en slapp dag, trodde jag ja. Innan mamma satte igång mig med att stor städa hela mitt rum, men nu är det skönt att ha det gjort. Städade ur min garderob, la in sommarkläderna i syrrans rum nu när jag har ännu mer utrymme. Mamma hjälpte mig också en del så det var skönt, bäddade rent i min NYA stora säng. Jag bara älskar min nya säng, helt sjukt hur jag har legat och sovit i en 90 säng i alla dessa år.

Idag var jag ledig från skolan, så idag har jag bara legat framför TV;n och datorn hela dagen. Har också hunnit med att läsa lite i Twilight, så borde vara klar med den snart. Den är ju så sjukt bra, älskar verkligen boken och filmen lika mycket. Sen idag var det då Liverpool - Everton, slutade som sagt 1-1. Mycket bra för United!

Imorgon är det skola igen, men ska "skypa" med syster innan skolan vid 6.45 .. kommer vara död. Men det ska bli kul, får se om jag får prata med grabbarna där nere också!
Nej men nu börjar det bli sent, ska nog lägga mig och läsa lite i Twilight nu faktiskt (: Vi hörs imorgon hoppas jag.

/m


empty.

min syster.
idag.
nya zeeland.
ett år.
utan dig.
jag är helt tom.
allt är borta.
allting känns meningslöst.


jag saknar dig så mycket att det gör ont.
grät hela vägen hem från arlanda, slutade när jag kom hem.
men sedan gick jag in i ditt rum, och det var helt tomt.
tomt på kläder, tomt på saker, tomt på kärlek.
då kom tårarna igen, kan inte sluta gråta.
är det meningen att det ska vara såhär svårt?

men jag vet att du kommer ha det bästa året i ditt liv, upptäcka nya saker, vara med om upplevelser du aldrig trodde fanns.
det ger mig ett litet ljus i denna mörka tunnel, att veta hur bra du kommer ha det.
det gör mig trygg.
jag älskar dig.


poppin' champagne.

Hello!

Jag har varit super busy den senaste veckan, det har varit massor med skolan och andra personliga saker. Det har tagit rejält på mig faktiskt, nu är jag helt slut. Ändå är jag inte klar med allt skolarbete ännu, men har bara en sak kvar att göra innan jag känner att jag kan varva ner litegrann. Men idag på kontaktlärartiden så pratade vår klass om studenten och allt sådant, det får mig på så bra humör. Jag längtar verkligen så sjukt mycket tills alla fester sätter igång, för då ska vi festa sönder! När det också pratas om champagne frukost och sådant, det får mig verkligen att se hur dagen kommer bli i mitt huvud. Studenten 2009, here we come. Dock lite sorligt att sluta på tvär, eftersom jag har trivts så sjukt bra där. Menmen, livet går vidare och jag far till England och bosätter mig! Längtar verkligen tills jag får börja leva igen, efter massor av år i skolan så får jag äntligen bege mig ut och göra det jag vill utan någon press på mig.

Ikväll blir det väl att gå och lägga sig snart, sen i natt vid 4.30 ska jag upp och kolla på hockey. Det är ju Detroit vs. Los Angeles! Direkt efter matchen åker familjen till arlanda för att lämna av Emelie, som åker till Nya Zeeland i ett år :| Jag har inte skrivit om det något i bloggen eftersom att jag inte vill prata om det nu. Ska bara njuta av sista kvällen med min älskade syster och bästa vän! Det sorliga kommer imorgon, usch. :/
Efter arlanda måste jag till skolan för en fotolektion, sen ska jag ner på stan med Arman och Sandra för att hitta grejer till fotograferingen med Emelie på lördag till vårat 100p projekt. Längtar verkligen efter att få fota igen!! Sen på kvällen imorgon kanske det blir utgång ifall jag har lusten och orken till det, och på lördag blir det som sagt fotografering med Emelie. Sen hem och kolla på Manchester united, och på kvällen får vi se vad som händer..



i've decided not to care, no matter what it takes.
leave it behind and just go with the flow.

speaking the truth is never easy.

i don't know what to say or what to do.
i pretend like i don't care, but truth is you're all i think about.

Ny design.

Nu har jag fixat ny design, enkel och skön :)
vad tycker ni?



Igår var jag iaf i Strängnäs med krubb, vi åt på grekisk kolgrills bar. Sedan åkte vi till McDonalds för vår sista McFlurry tillsammans!!! Saknar er så sjukt mycket redan. Sen åkte jag, Syster och Cajsa hem till Cajsa och sov. Imorse åkte vi med Cajsa till Tuna Park, hon skulle jobba och vi skulle se Idol!

Nämligen så att Kevin, Robin B och Alice var där för framträdande och signering. Först tänkte vi inte ställa oss i kön till signering för att det kändes så mobbat, haha. Men vi ångrade oss tillslut, så ställde vi oss i kön. Och skivorna hann ta slut så vi slapp betala, vilket var bra! Men jag hade inget papper, så jag fick ta signeringarna på min arm istället. Haha undra när det kommer gå bort.

Nu ska jag berätta vad dom och jag sa:
(Till Robin)
jag -'jag hade inge papper, så det får bli min arm.'
robin -'ja, men det är ju alltid bra.'
jag -'absolut!'
robin -'jag menar, armen har man ju alltid med sig ;).'
Jag typ dog, det var så jäkla lame. Men ändå så jäkla bra! haha

Alice var tråkig och sa typ inget!

(Till Kevin)
Jag -'Hej Kevin, kan du signera min arm?'
Kevin -'Självklart.' -ler mot mig-
OCH, han höll mig i handen när han skrev!!!!!
Han var så otroligt söt, med sitt fina leende. Haha, ja jag är 18 år :||||


Robin och en söt liten unge.


Paparazzi bild på Kevin.


Kevin.


En excited Matilda.


Kevin, Alice och Robin.


Min fina arm ;).

/m

Nyårsafton 2008

Nu kommer väl lite bilder från nyår, för de som inte sett dom på facebook redan.


Sandra, Ella och Anna.


People :)


12 slaget, nere på torget.


12 slaget.


Arman och Sandra.

Gott nytt år!

Jag hade världens bästa nyårsafton i onsdag!
Tack alla som gjorde den så bra.

/m


do i regret what happened?
i have no idea.