b-b-but I'm the one he wants!!

Jadu, idag var vi med klassen på Asköviken! Shit, aldrig mer säger jag bara.. Vi GICK nästan 3 timmar i sträck, i skogen! Ja, det säger väll allt om den här dagen? Herregud, jätte jobbigt.. Vi åkte dit vid halv 9 och kom hem vid halv 4! feting läääänge ..

Idag ska jag bara sova, sova och kolla på Skins :D weeei!!
Imorgon ska jag först ner på stan med Sandra, ska väll kolla runt lite.. Och kolla om jag har fått mitt studiebidrag, ska också hämta ut min lön och grejer.. Sen ska vi hem till Sandra och färga våra hår (Jag ska färga sandras hår, första gången jag någonsin färgar) haha, undra hur de går :D Ska bli mysss, sen blir de fixxx och förfest. sen drar vi vidare på feeessstt ttt tt!! Med Alexandra, Emelie, Niklas, Emelie N och Alen! Ska bli naajs!

Nej, nu har mamma och pappa kommit hem med maaat! Så nu ska jag kila upp och käka..
Kanske skriver lite mer senare ikväll..

tjarrrrå

Was I invading in on your secrets?

 SANDRA SLYDAL! Jag älskar dig<3

usssch, jag är så dålig på att blogga känner jag.. Jag har bara inte tid till det just nu. Men jag ska skärpa mig och blogga oftare!

Iallafall, så helgen var rätt misslyckad.. Eller nej, inte fredagen. Den var skitkul :) med tjejorna!! Men lördagen däremot blev lite sämre. Kul umgänge, men mindre bra händelser på kvällen .. Sandra kom hem till mig så förfestade vi litegrann.. Sen drog vi ner på stan och mötte upp Niklas, Emelie, Linus och Olle :) Kul att träffa er!! Sen hittade vi ingen fest, så vi gick bara fram och tillbaka överallt.. menmen, det tar vi igen nu i helgen ist ;)

Söndagen blev mysss..
fotboll, fotboll, fotboll!!!
Manchester United - Chelsea, 2 - 0 :D wwwei.. Riktigt skönt..

På måndagen blev det plugggg, pluggg och pluggg!
Hade nämligen matteprov dagen efter ..

Tisdagen blev stressig.. Först matteprov på morgonen, det gick faktisktt helt okej tror jag.. Hoppas jag får G iaf !! annars blir jag arg!! Sen var det Småföretagande A som gällde.. Lektionen med nötterna. haha, fyfan va vi bråka om provdatumet! hahaha Anna Wiman, vad finns det att säga om dig :D hahahaha ägande! Sen var det fort ut till hälla och köpa jackan :D:D:D:D:D!! Sen var det hem igen och gå över till grannarna och vara barnvakt igen :) Det gick skitbra med tvillingarna den här gången :D

Idag var jag leeeeedig!! Åkte till läkaren först, som hade blandat ihop massa tider, så inte fan fick jag kolla min fot!!! Sen drog vi till polisen, där jag fixade nytt pass.. herregud säger jag bara, fulaste kortet ever!! aja, skitsamma.. Sen åkte vi till VSK BANDY kansliet, skulle köpa säsongskort till någon av pappas kompisar. haha fyfan arenan blir naaaaaaajs! gick in i arenan och grejer :D haha.. fett nice ^^

På fredag blir det fessst tt tt!! :D med Alex, Sandra, Niklas m.fl :D niiiice ^^

Over and out!!

No need to feel what you can't avoid.



Nu sitter jag här och har just städat rummet samt. bäddat fram madrasser till nötterna som kommer hit snart. Vi ska nämligen ha tjejkväll hos mig ikväll. Med matlagning, film tittande, singstar&buzz spelade och bara myssss :) Det blir jag, Sandra, Emelie, Anna och Sofie! Jenny svek oss ni vet.. menmen, vi klarar oss nog bra ändå!

Idag var det en helt vanlig dag i skolan.. Med först Natur på morgonen(riktigt kul med natur just nu faktiskt), sen Svenska(där skulle vi läsa högt ur någon pjäs från typ Antiken.. Jag ägde ju iallafall på att läsa, vilket alla i min klass kan hålla med om :) haha.. Sen blev det foto på eftermiddagen, vi framkallade våra bilder vi tagit under helgen.. Sofia och Emelie lyckades ju inte precis så bra från början, haha gjorde lite fel så att ni förstörde era bilder.. Men jag hoppas dom funkade för er iallafall! Niklas, Olle och Carro gjorde också lite fel här och där ;) haha, bara jag och sandra som lyckades felfritt! fan va bra vi är! haha..

Igår i skolan hade vi redovisning i Historia. Tycker att det gick rätt bra faktiskt! Jag tvingade mig själv till skolan igår, bara för redovisningen.. kunde inte prata så bra på morgonen, men rösten blev bättre mot eftermiddagen.. Sen tog jag och sandra bussen hem till mig.. Vi gjorde inget spec. låg och kollade på TV bara :) myss..

Yess, well nu måste jag kila. snart kommer idioterna :) haha. så ska vi gå ner till ica och shopppa! nivet, annas hem..

Over and out!



70 dagar kvar nu!


What was I just about to discover?



Tjenare!

Nu var det faktiskt ett tag sen jag skrev här. Ska väll skriva lite om vad som har hänt sedan dess..

Har väll för det mesta varit skolan och så, hade geografi prov i torsdags. jag trodde det skulle gå dåligt på det. Men det kändes faktiskt riktigt bra! Får tillbaka provet imorgon(håll tummarna för mig).
Min helg var skitkul! Mycket tack vare Alexandra, Sandra, Veronica, Linnea, Emelie och Josefin :) tack tjejor..
Ja, i fredags var det myss kväll at my place med Emelie och Josefin. Kikade lite på datorn och jag visade dom lite roliga engelska tv-program, vilket dom inte uppskattade :/ hm, kan det vara så att dom inte fattade? ;) haha. Sen lirade vi bara singstar hela kvällen! förlåt för att jag ägde er. Men ni tar mig nästa gång :) haha!

På lördags morgonen tog vi det bara lugnt.. senare mot kvällen fixade jag i ordning mig lite och alexandra kom över för att umgås! Vi lirade singstar och satt och drack litegrann, fixade oss och så. Sen tog vi bussen ner på stan för att möta upp Radde, men eftersom att han var så otroligt seg. så gick vi in på stugan och satt och pratade med Jenny, Emelie och Anna :) Lite senare kom Radde, Dennis och Axel! Så vi började lunka mot Hemdal, där Dennis trodde festen var.. Men framme på Hemdal visade de sig att festen var på Blåsbo! Så det var bara att börja lunka igen.. tyckte synd om mig själv som hade dåliga skor, och fick lov att gå barfota så långt :(
 

Framme på festen möts jag av Sandra, Veronica och Linnea :D Hade inte träffat Vera och Linnea på ungefär två veckor, så vart jätte glad över att se er! Ja, Sandra också förstås. Fast man träffar henne nästan varje dag :) Men festen var jätte lyckad och åkte hem runt kl 4.. Två klasskamrater var också på festen, Niklas och Velona :) kulkul!

yeah well, på söndagen hände det inte mycket. tog de lugnt hemma bara! skönt.
Måndagen ungefär lika så, förutom skolan och att jag var lite barnvakt ett tag åt Linn och Frida :) Åkte ner till råby ip för att prata med mina tränare. Jag har nästan bestämt mig för att sluta med fotbollen nu. Tråkigt men sant, får satsa på gymmet med Sandra m.fl ist :)

Tisdagen blev det skola, sen åkte jag och Sandra ner på stan och lunchade på Vivaldi! Vårat nya favoritställe kan jag tänka mig! Sen åkte jag bara hem och tog det lugnt med syster :)

Idag fick jag lov att åka till skolan fast jag var lite krasslig och fast jag hade Flexdag. Jobbade på vårat grupparbete som vi har redovisning på imorgon.. Känns som att det kommer gå helt okej faktiskt :) Vi får väl hoppas på det bästa. När jag kommit hem blev det fort att byta om, blev hämtad av pappa så åkte vi till Bellevue för att lira lite Tennis. Det gick helt okej, inte riktigt nöjd med träningen. Men får satsa på bättre prestation nästa gång! Efter det var det bara snabbt hem och duscha, sen gick jag hem till Tvillingarna(Linn & Frida), då jag skulle vara barnvakt igen :) ojoj, det gick okej! shit, det är rätt mycket jobb med två stycken 1½ åringar ska jag säga er.. Hade världens huvudvärk när jag kom hem, så det var bara att ta tabletter och lägga mig i soffan och kolla på Grey's Anatomy :) I'm glad it's back! Nu sitter jag bara här och uppdaterar bloggen! Snart är det So You Think You Can Dance! :D






I promised myself i wouldn't like him.
Why can't I keep my promise?


McFLY

86 dagar kvar

Some people laugh, Some people cry
Some people live, Some people die

Some people run, Right into the fire
Some people hide, Their every desire

But we are the lovers, If you don't believe me
Then just look into my eyes, 'cause the heart never lies

Some people fight, Some people fall
Others pretend, They don't care at all

If you want to fight, I'll stand right beside you
The day that you fall, I'll be right behind you

To pick up the pieces, If you don't believe me
Just look into my eyes, 'cause the heart never lies

Another year over, And we're still together
It's not always easy, But I'm here forever

We are the lovers, I know you believe me
When you look into my eyes, Because the heart never lies

But we are the lovers, I know you believe me
When you look into my eyes, Because the heart never lies

Another year over, And we're still together
It's not always easy, But I'm here forever

Yeah we are the lovers, I know you believe me
When you look into my eyes, Because the heart never lies

'cause the heart never lies
Because the heart never lies


image3


aha, jag är fortfarande sjuk!!! och inte fan är det kul inte.. fast det är rätt skönt att sitta hemma och lyssna på mcfly och lira sims! men imorgon blir det nog skola för min del iallafall..
Jag har iallafall bestämt mig för att jag ska förbättra mina betyg iår! minst ett mvg?

Over And Out!

Please don't stop the music

 

Step 1
. Put your playlist on shuffle.
Step 2. Post the first line from the first 25 songs that play, no matter how embarrassing.
Step 3. Strike out the songs when someone guesses correctly.


1. Take my cigaretts trash my guitar, I'll do anything just to know where you are
2. I believe in dreamin', shootin' for the stars - Bop To The Top - HSM
3. I could stay awake just to hear you breathing, watch you smile while you are sleeping - I Dont' Wanna Miss A Thing - Aerosmith
4. You're such a flirt, I know you hurt, and so do I, I empathize
5. She was still sleepin, the problem will stay
6. Lyin' here, arm around my girl, I turn on the radio. A shame we had to bail, you know we put on quite a show - Hey Kid - Matt Willis
7. I've been living with a shadow overhead, I've been sleeping with a cloud above my bed - Way Back Into Love - Music And Lyrics
8. You never know what you gonna feel. you never see it come suddenly it's real - Can't Take My Eyes Off Of You - HSM
9. Have you ever seen such a beautiful night? I could almost kiss the stars for shining so bright - What Dream Are Made Of - Hilary Duff
10. I ain't got no money, I ain't got no car to take you on a date, I can't even buy you flowers - The Way I Are - Timbaland
11. I gotta say what's on my mind, something about us doesn't seem right these days - Gotta Go My Own Way - HSM 2
12. Her face is a map of the world, is a map of the world - Suddenly I See - KT Tunstall
13. Time has come, the flyweight champion of the world, time has come
14. When I go to sleep I pray, I'm waking up to I got you babe, like the guy from Groundhog Day - Ticket Outta Loserville - Son Of Dork
15. I don't give a damn about you, no nothing can change my mind, no way - 3AM - Busted
16. You're a falling star, you're the getaway car, you're the line in the sand, when I go to far - Everything - Michael Bublé
17. Tonto, jump on it, jump on it, jump on it - Apache - Sugar Hill Gang
18. We've got stars directing our fate, and we're praying it's not too late - Millennium - Robbie Williams
19. When we first met, I never felt something so strong, you were like my lover and my best friend - Rehab - Rihanna
20. A long time ago in a land far away, lived the pineapple princess, Tiki. (haha L, den här kan du!!) - Humuhumunukunukuapuaa - HSM 2
21. It's real late 'bout a quater to one. I'm thinkin' of everything that we've become
22. I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground, and I'm hearing what you say
23. It's times like these that make me say, lord if you see me please come my way
24. Show off that body you got, you got the dance floor so hot - Show Me The Money  - Petey Pabloe
25. Once i was a selfish fool, who never understood. Never looked inside myself, though on the outside, i looked good! - Without Love - Hairspray


Well, start guessing!

'Cause the heart never lies

Jaha, så nu är man medlem här!
förstår inte riktigt allting såhär nu till en början, men det kommer väl..


Just nu sitter jag hemma och är sjuk, och inte har jag min syster vid min sida heller! hon dissade mig för att umgås med malin och cajsa, I guess?
Så det blev att kolla på so you think you can dance helt ensam då! men nejnej, jag klarade mig.. Idol startade idag också, så nu är mitt liv nästan helt fulländat! Det ända man väntar på just nu är ju då Tunisien 31/10, och sist men absolut inte minst - MCFLY konserten 1 dec i Sheffield, UK! bara 88 dagar kvar nu, tiden går fort. Jag kommer ihåg när vi började räkna ner, då var det någonting på 200 dagar kvar. och nu är det ynka 88 dagar kvar. 1 december kommer definitivt bli den bästa dagen i mitt liv so far! Hela dagen är så gott som planerad redan, blir först en tripp in till Manchester för att en viss JAG måste se Old Trafford när jag är där! (ett stort MÅSTE).. sen blir de väl att kika runt lite i Manchester och så, sen tillbaka till Sheffield där de blir McFly! herregud, jag ryser bara jag tänker på det!


De senaste 4 dagarna har jag tydligen blivit ett stort hiphop fan också!
Eller ja, hiphop och hiphop.. Mer utav Timbaland fan tror jag nog! Jag älskar allt han gör, hans musik, hans röst. allting. Jag antar att det kom sig efter att man lyssnat sönder The Way I Are & Apologize! Eller inte lyssnat sönder, för det går inte. Dom två låtarna vet jag redan nu att jag aldrig kommer tröttna på! Dom låtarna tar sig nästan upp i McFly-nivå! Och då är det stort ska jag säga er!


Jag är självklart också väldigt nöjd över Djurgårdens insats i går mot Helsingborgs if! En vinst med 4 - 1, med två mål av den otrolige Thiago Quirino da Silva!! Skönt att se han i form.. Också väldigt skönt att Manchester United vann över Sunderland, lite skakis.. 1 - 0 vinst med mål av Louis Saha! Skönt att ha dig tillbaka Saha! Målet kom inte förns i 72:a minuten, så lite rädd var man! Men målet kom tillslut och Manchester United är uppe på en 8:onde plats. I helgen är det Everton som väntar. Ett taggad och ett otroligt bra lag, som änsålänge visat god form. Men Manchester United, med Ronaldo med i truppen igen (tillbaka efter en tre matchers avstängning), kommer vara mer taggat än någonsin. Och jag tror att Ronaldo är sugen på att få in ett mål, efter 3 matcher utan spel! Det kommer bli intressant!


Jag är också ett väldigt stort Fernando Torres fan! Har varit det X antal år nu också!
Självklart blev man besviken när han gick från Atletico Madrid(Favorit laget i La Liga) till Liverpool, som är Manchester United's stora konkurrent! Men det var smällar man fick ta och move on.. Jag är nu väldigt insatt i hur det går på Liverpool också, pga av Torres så klart! En otroligt nice vinst med 6 - 0 hemma mot Derby.. Två härliga mål av Fernando Torres, två av Xabi Alonso,ett av Ryan Babel samt ett av Voronin!
Okej nog snackat om fotboll!


I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait..
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late