Hipphipp hurra!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag. För det är min födelsedag! Hurra, hurra, hurra!

Tack allihopa för fina sms, presenter och gratulationer :) Jag uppskattar allting!

Idag kommer morfar hem hit och ska fira mig :) Ska bli trevligt. Men på söndag kommer resten av släkten. & då blir det mer presenter. Haha, jag hoppas på mer pengar! Annars kommer jag inte överleva alla min resor.


Jag har fortfarande inte fått något svar ifrån McDonalds. Men det kommer väll snart hoppas jag.. Jag får hellre ett nej, än att behöva vänta längre på ett svar!


dagarna

- 1 dag kvar -
- 9 dagar kvar -
- 40 dagar kvar -


You've got a friend

Okej sluta påminna mig om att jag är dålig på att skriva. Men när jag prioriterar så är inte bloggen de viktigaste. Ja, faktiskt så kommer Sims innan de ;)

Jaja.. Ska väll förklara på ett snabbt och bra sätt hur jag har haft det sedan sist.
Jag har ju som sagt varit på Mcdonalds intervju och jag kom ju vidare till en andra intervju, och den gick jättte bra verkligen! Dagen efter fick jag reda på att jag hade kommit vidare till en tredje intervju. Den var jag på igår, men det gick nog inte så bra. Tror tyvärr inte att jag får jobb :/ Jag som verkligen behöver ett jobb just nu. Ska ju åka bort så mycket. Eftersom att jag åker till Tunisien om 13 dagar! Herregud, mindre än 2 veckor!!! Ska bli den bästa semestern tillsammans med Familjen Larsson! Men inget kommer kunna slå England om 43 dagar!!!! För det kommer bli svårslaget, eftersom jag kommer få uppleva de två bästa sakerna som finns! Vilket är MCFLY & MANCHESTER UNITED! Eller ja, lite halvt.. Eftersom att vi inte ska se någon match, men vi ska iallafall se Old Trafford, och köpa massssor med tröjor, overaller m.m.. Ska bli så härligt. Vilken känsla att stå inne i den officiella Manchester United shopen! Ska bli så coolt. Men usch nu kommer jag ifrån Mcfly! herregud, det kommer bli bästa konsertern någonsin!! Okej, slut tjatat om det!


VI LYCKADES FÅ BILJETTER TILL MELODIFESTIVALEN I VÄSTERÅS!!!!!!

Ellerja, syrran lyckades köpa dom! Dom tog slut på 8 min, och vi lyckades få 8 st :D

Så nu blir det vi + familjen Larsson på melodifestivalen! fyfan va kul vi kommer ha!!



På lördag blir det feeeeeeeest! Ska bli så sjukt kul. Hoppas verkligen att de blir en lyckad kväll :) Ser verkligen fram emot lördag. Kommer få presenter och så får jag träffa alla mina älskade vänner! Vissa man inte träffat på ett tag. Så det ska bli jätte kul :) Och på tisdag 23/10 så är det min födelsedag! Så kommer jag få mer presenter :D haha, eller ja, bara pengar tror jag för de är de ända jag önskat mig förutom High school musical, sing it! haha, och jag tror nog att jag kommer få de ;)

Jaja, nu ska jag kolla på Skins igen :) Sen i natt blir det hockeeey! Detroit - San José :D woho, äntligen lite hockey igen!

Hörs väll imorgon, eller efter the paarrtyyy!

image19


Some people hide

Nu har helgen gått och jag blev sjuk!

Fredags - Mådde jätte dåligt, men pallrade mig till skolan iallafall.. Låååång och tråkig dag!
På kvällen åkte jag iallafall hem och sov! Sen kom syrran, Malin, Cajsa, Isabell och Josefin hem till oss! Då följde jag med på bio med dom! Vi gick på Stardust. Skit bra film!!!! Efter det åkte vi bara hem och kollade på massa McFly grejer på youtube ;D skitkul! Vi hörde också McFly's cover på Rihanna's Umbrella! Herregud säger jag bara. Den är bättre än orginalet. jag döööör!

Lördag - Jag vaknade och mådde sämre än någonsin! Hade absolut ingen röst. Och vi som hade tänkt sjunga singstar med nya roliga skivor då! Så jag fick sitta och titta på bara :( menmen, får ta igen det senare.. Jag kollade också på fotboll!! Manchester United - Wigan, 4 - 0 :D Två mål av the one and only Cristiano Ronaldo! Samt 1 mål av Tevez och ett mål av ROOOONEY! weeei.
På kvällen runt kl 7 så åkte jag och mamma till läkaren för att hämta ut medicin till mig. Usch, äckligaste biverkningarna från medicinen :( Sen på kvällen gjorde jag absolut ingenting, satt hemma och häckade..

Söndag - En slappardag till, gjorde ingenting.. Förutom att jag kollade lite på Liverpoo - Tottenham, 2 - 2.. Fan, det går inge bra för Liverpool just nu.. Men frälsaren i 92;a minuten var då TORRRES!! Han gjorde 2 - 2 målet i 92:a minuten! wiho!! När syrran kom hem från jobbet så gick vi ut och så tog jag kort på henne för en uppgift i skolan. Riktigt kul! Jag läste också ut 7;e Gossip girl boken!! Eh, Kan någon bli klar med dom så jag kan få prata med någon om den?!?!

Måndag - Idag var jag och mamma hemma från skolan och jobbet.. skööönt, men mindre kul att vara sjuk.
Lirade sims hela daagen lång!

Idag - Jadu, sjuk idag igen. Men jag mådde tillräckligt bra för att kunna åka på Jobbintervju på Mcdonalds! Det gick helt okej. Blev kallad till en andra intervju, som jag ska på på donken på Stenby på söndag kl 10.45! Håll tummarna för mig då! Sen gick jag runt ett tag med mamma på stan, fick ett par nya skor från Vagabond! :D Jättte nöjd blev jag!


Allmänt:

Jag har kommit på nu att jag måste klippa mig snart! Mitt hår är en katastrof just nu..
Nästa onsdag ska jag och Sandra på stan och handla massa grejer till min fest :) ska bli skit kul! Men innan det ska hon städa i VGF hallen, vilket innebär att jag ska dit när hon är där och hoppa studsmatta!! woho, VGF hallen för oss själva :D haha.
Och ni som vet att ni är bjudna på min fest, säg gärna till om ni kan komma eller inte ;) vore bra att veta!


/Matilda


53 dagar kvar!!

image18


Everybody's having fun to the sound of love.

             

I Love Dougie Poynter!!
var bara tvungen, sorry.

I always needed time on my own

 Nu är det officiellt.. Jag är KÄR i Dougie Poynter!



Idag hade vi prov i Naturkunskap A, om Ekologi! Vet inte riktigt hur det gick, hoppas jag klarar G iallafall..
Vi fick också tillbaka våra geografi prov idag!!!! Jag fick mitt andra MVG på Tvär :D wei! 64 av 69p.
Idag ska jag inte göra någonting förutom att frossa halstabletter och kolla på Skins!

Igår - Vi var lediga igår eftersom att det var Onsdag, vilket är vår lediga dag från skolan!
Så först åkte jag med pappa till Eriksborg och röntgade min fot hos läkaren. Efter det hämtade vi upp Sandra och tog oss ner på stan. Jag och Sandra mötte upp Vera, sen satte vi oss på Spicy och åt lunch. Träffade Jocke på Spicy också :) Sen gick vi bara runt ett tag, träffade på Evelina också. Det var trevligt :)
Sen tog jag och Sandra bussen hem för att planera min födelsedagsfest! Det gick bara finfint.. Sen gottade vi i oss massor med godis! mums.


Ja, det var väl det jag hade att dela med mig av!



- 58 dagar kvar! -

I'm stronger than this

Hej igen!


Nu sitter jag här igen och har inte haft tid till att skriva i bloggen nu över helgen..
Men ska väl börja med att berätta om min helg!

Fredags - Först så sket jag och sandra i att åka till Asköviken med klassen.. Så vi tog en tripp på stan med lunch på Vivaldi + lite shopping .. Vi träffade också Emelie, Anna och Jenny på stan som vi sedan gick med ett tag. Jag hittade två festtoppar :) det var verkligen vad jag behövde så det var bra.. Sen kom Sandras pappa och hämtade oss på stan, så fick vi skjuts till ICA Maxi där vi skulle införskaffa oss hårfärg.. Väl hemma hos Sandra så började jag med att färga hennes hår, sedan färgade hon mitt.. Båda blev nöjda, så det var bra!
Sen kom Alexandra till Sandra också, så vi fixade oss inför kvällens fest på Hässlö. Några minuter innan vi skulle gå till bussen så kom Emelie också :) Vi fyra tog oss ner på stan, för att sedan åka vidare mot Hässlö. När vi väl kom fram så var det packat med folk. Det var riktigt kul iallafall.. Träffade mycket nytt roligt folk :) Jag, Sandra och Emelie missade sista bussen hem, så vi sov över hos ett par schyssta killar :) eller ja, Sandra sov hela tiden typ.. Vi andra låg och snackade typ :) Sen tog vi bussen hem vid kl 6 på morgonen! jobbigt..

Lördags - Sov hos Sandra när vi kommit hem från Hässlö på morgonen.. Sov väl i ungefär 6 timmar, sedan var det bara upp och laga mat.. Vi gjorde stuvade makaroner och köttbullar, lite misslyckat men de gick bra ändå! Sen kom mamma och hämtade mig sen var det bara hem och kolla på fotboll samt fixa mig inför kvällen igen.. Då jag, Emelie och Anna bestämde oss för att ge oss ut till Hässlö igen.. Var väll ingen riktig fest i lördags när vi kom, men vi skulle ju träffa killarna (Daniel och Josef) som vi sov hos på fredagen :) Så det var kulkul! Sen tog vi sista bussen hem, och sov! (Vi missade iallafall inte sista bussen då)..

Söndags - Blev väckt kl 2 av syster som sa att vi skulle käka lunch med morfar på Djänkebergs resturangen.. Var väl rätt så sliten då, men det var bara att stiga upp och fixa i ordning mig. Det var riktigt god mat, även fast jag tog barnmeny så blev jag väldigt mätt. Jag orkade inte ens äta efterrätt, då märks det att jag är väldigt mätt.. Efter det åkte vi hem. Jag och syster la oss och kollade på Lilla småstjärnorna som vi lånat av morfar från när vi var små :) haha, det var riktigt kul att uppleva gamla minnen. Sen ville syster kolla på Ronja Rövardotter, som vi också kollade på ett tag. Tills jag tröttnade och gick till datorn och lirade The Sims istället! Det blev bara en slappar dag alltså, riktigt skönt!

Måndag - Idag var det bara att pallra sig upp kl halv 8 för att sedan åka till läkaren och kolla upp min fot. Så nu har jag fått tid för röntgen och tid hos en Ortoped. Hoppas att min fot ordnar sig nu bara! Sen var det bara att åka hem igen och fixa mig lite inför skolan. Eftersom att jag började halv 11 så var det ju rätt jobbigt att gå upp redan kl halv 8. Men hade bara en lektion idag, så det var okej! Nu sitter jag bara här framför datorn och ska väl snart gå och göra lunch till mig själv! Ikväll ska jag vara barnvakt igen åt tvillingarna.. Vi får väl se hur det går! Ikväll är det en tråkig TV kväll, ingenting som är speciellt kul! Förutom att det är Tottenham - Aston Villa ikväll. Men får se om jag orkar kolla på det, och om jag får Tv;n förstås..


Skriver mer ikväll om hur det gick att vara barnvakt :)
tjarrrå!


Att vara barnvakt idag gick superbra! Linn och Frida var helt underbara. Dom var glada att se mig, dom gosade med mig, dom lekte med mig! Dom grät inte en enda gång!!! Jag har lyckats! Jag fick till och med ge dom välling, sätta på dom pyjamas och borsta deras tänder utan att deras mamma och pappa var hemma :D haha! Nästa vecka ska jag till och med ge dom kvällsmat :) ska bli skitkul!