Ny inköpt

Ja, var ju som sagt på stan idag med Sandra. Sen träffade vi Emelie, Anna och Sofie också.
Men jag hittade dock inga kläder alls :| Så nu när jag kom hem så gick jag in på www.stylebystars.com och beställde en vit klänning :) som jag tänkte ha på min födelsedag om ca en månad. Jag tänkte också att jag kanske kunde ha den på studenten, men det får vi se. Ifall jag vill åter använda klänningen till det eller ifall jag vill ha en ny. Men på min födelsedag ska jag iallafall ha den :))

Denna vita klänning har jag nu köpt och jag är jätte nöjd.


Ska också fixa Ellas present idag tror jag :)) Hon fyllde ju år i förrgår, och har inte köpt presenten än ;) haha bra jobbat matilda.


/M


waiting

jaha, nu sitter jag på en lektion jag inte har eftersom att jag väntar på sandra som jobbar med sin grupp just nu. Men om en kvart så ska vi åka ner på stan, jag måste kolla på lite kläder. för jag känner verkligen för att köpa någonting nytt just nu. vill ha någonting festigt, för just nu festar jag i jeans och en alldagligt tröja. så tänkte försöka hitta någon klänning eller top eller något.
sen blir det bara hem och fortsätta städandet ;) haha
har inga läxor tills imorgon <3 vilket är sjukt skönt, men jag måste ändå börja läsa på boken i svenskan som ska vara utläst om 2 veckor, lycka till matilda! (y)

nej nu ska jag packa ihop och åka ner på stan.
hörs senareee.

/M

städhjälp? ja tack

gah, jag började städa igår jag är fortfarande inte klar. jag kommer inte bli klar idag heller, usch får fortsätta imorgon helt enkelt. någon liten människa som vill komma och städa åt mig? du får 10 kr. haha
men jag har iallafall städat ur min garderob, det gick skit bra! blev av med typ en tredje del. fast fortfarande fullt i garderoben, men det får jag stå ut med.

måste helt enkelt tillbaka till städningen nu, vi hörs imorgon! :)

/M

meeting mr. big

okej, nu måste jag skryta lite för min mamma ;)
haha när hon var i NY så åt dom på Mr. Big's restaurang, ni vet han från Sex and the City. Och när dom satt och åt där så tänkte dom "fan va coolt ifall Mr. Big skulle komma till sin restaurang just idag" och då kommer en servitris fram och säger -"I don't know if you care, but Chris just walked in". Chris är då Mr. Big, så självklart gick dom fram och frågade om de kunde ta kort med honom, och så klart fick dem det. Så jag kommer lägga upp bilden på dom när mamma har lagt in sina bilder :))
Jag tycker det var sjukt coolt att dom träffade på Mr. Big i New York, hur cliché är inte det liksom!

Nej, nu ska jag kolla på Christine och städa ur garderoben!

/M

believe in love?

Gårdagen var en otroligt skön dag, gjorde nästan ingenting. gick runt och städade litegrann bara, inte så mycket. fick en hel del grejer utkastade, och idag tänker jag städa ur min garderob. så säg till ifall ni vill kolla igenom vad jag tänker kasta ifall ni vill ha något!
Måste också sätta mig ner och boka hotellen till England snart också, innan de tar slut på rum där vi vill bo.

Idag i skolan så var jag bara där i ca 2 timmar, för att vi började filma till våran film på projektet. Det var hur kul som helst, haha. Massa bloopers fick vi också, haha herregud. skrattade nästan konstant hela dagen, så jäkla kul. Vi är inga bra skådelspelerskor har vi kommit fram till idag ;) ingen av oss kan hålla sig för skratt.
mamma kom också hemfrån New York idag!! yay, så fick både Jonas Brothers och Miley Cyrus album imorse! så jäkla bra dom är alltså, usch jag är helt förälskad i båda albumen.

jag antar att både emelie och sandra läser min blogg, så tjejer. vi måste köpa gym kort snart ju, jag börjar få lite abstinens. måste iväg och träna känner jag, det var ju ett tag sen nu..

nu ska jag kolla på greek, sen blir det väl att börja rensa garderoben, det är ju rätt så över full nu kan man säga.


/M


just wanna forget?

oh herregud vilken kväll igår alltså. haha, det var verkligen en lyckad kväll, sjukt kul :)

okej, först så kom alexandra hit så satt vi och förfestade lite och kollade på tv. sen vid klockan halv 10 så tog vi cyklarna till stan där vi möttes upp av johanna och alexandra.
när man kommer inte på festen så trodde jag att jag inte skulle känna en jävel, men visst gjorde jag det. först när vi går upp för trappan så träffar jag på marcus örbo, vilket var trevligt. har ju inte träffat han på ett bra tag, så det var kul. sen går jag igenom dörren där jag träffar sara och stefan, träffade också vallis där. haha vilken lirare det är alltså. sen träffar jag emelie och sofie från min klass, sen också matilda från min klass. sen kom också madde ((: armans kompis gabbi var där också. sen kom också några andra som vi kände också, så det var verkligen skit kul.
kvällen bestog av mycket dans, kompisar och bara party helt enkelt.. efter festen så drog jag och alexandra vidare på "efterfest" hemma hos filip med han och august. sen cyklade vi hem till mig igen, var väl hemma vid 5 någon gång.
Tack för en jätte kul kväll Alexandra. Vi har alltid så kul tillsammans, måste göra om detta snart igen.

Idag vaknade jag och Alexandra vid kl 12 då vi gick upp och åt frukost, sen låg vi och kollade på tv ett tag. sen åkte hon hem vid klockan 3.
Jag har också suttit och pratat med Natalie aka Natty från Australien idag på msn, haha herregud jag har aldrig haft så här kul på msn förut. Vi gjorde det där med mikrofon grejen över msn, så fick äntligen höra hur hon lät och höra hennes fina accent. haha skit kul var det iallafall!!

Idag ska jag bara ta det lugnt, måste dock städa en hel del innan mamma kommer hem imorgon. så blir väl en städdag idag. mamma kommer ju hem från New York imorgon, och alltså så får jag min Jonas Brothers skiva imorgon och förhoppningsvid Miley Cyrus skiva också, ifall hon kom ihåg den :))

Nej, nu ska jag börja lite lätt med städandet.

/M

barnvakt

igår var jag barnvakt än en gång.
men denna gång var jag barnvakt till Hugo, Ebba och Angelica.
det var faktiskt jätteroligt. believe it or not. Spelade först massa TVspel med Hugo, sen gick vi ner till Skälbyhallen för att köpa lite kvällsmat, sen satte jag och Hugo oss och spelade Monopol! haha, jag förlorade :O
Hugo är 7 år!!! vad i helvete liksom, hur kunde jag förlora? haha.
men det var faktiskt jättekul och roligast var ändå när Johan(pappan) kom hem och var rätt så full ;)
haha, herregud. men förra gången jag var barnvakt till hans barn så kom han hem klockan 4 på natten :) det gjorde han som tur var inte igår.

men nu ska jag hoppa in i duschen, för ikväll blir det fest med alexandra :))


/M


here's another song for the radio

Idag är jag faktiskt på bra humör, fast jag ser ju dock inte fram emot att vara barnvakt ikväll :| menmen, får man stå ut med ifall man vill ha lite pengar.
Måste säga att tjejerna på McFly forumet gör mig så jäkla glad, jag ler aldrig så mycket som jag gör när jag pratar med dom. Jag ler verkligen på ett otroligt skönt sätt, det är så lätt att prata med dom även fast jag aldrig träffat de flesta. Kan verkligen prata om allt med dom, känns så skönt att ha dom i mitt liv. Det ända jag vill just nu är att åka till Australien och bara bosätta mig där så jag kan umgås med dom varenda dag. haha jaja, enough about this now ;)

sitter i skolhelvetet just nu :)) lika mysigt som alltid.
nej men nu har jag svenskan, fast den är typ slut nu.
så har idrott strax, första gången jag inte ser framemot det för vi har teori :(((((
tråkigt som satan, men får väl stå ut lite iallafall.

ska strax också springa och hämta ledighetslappar eftersom att jag måste ta ledigt en vecka i november och en vecka i december. längtar något otroligt mycket till det!!

/M


Orkar, orkar inte?

Nu känner jag att mitt uppehåll med bloggen har varat alldeles för länge, men ändå känner jag att jag inte har någon ork till att skriva i bloggen längre. Allting känns så menlöst, jobbigt och bara tråkigt.
Varför vet jag inte, men en fråga surrar i mitt huvud just nu. ska jag ta bort bloggen eller ska jag behålla den? måste verkligen tänka efter, för om jag bestämmer mig för att behålla så vill jag verkligen ha motivation till att skriva också.
jag tycker liksom att det är jobbigt att bara skriva det här just nu, haha jag har problem jag vet. menmen, över till min vardag.

den senaste månaden har varit totalt ointressant.
har nästan inte hänt någonting, jag bara längtar och längtar tills england i november. det är nämligen så att då åker jag och ella på mcfly igen, som vissa kanske vet. men vi har också bestämt oss för att gå på en till konsert, nämligen på go:audio i manchester. de var förband till mcfly nu i somras och jag har alltid tyckt att de har varit otroligt bra, och att få se de live i somras var verkligen helt otroligt. så vi ska nu gå på ett till gig i england, därför blir vi borta en vecka fast vi bara hade räknat med ca 4 dagar. men det ska bli superkul.
vi har också fått reda på vilka som ska vara förband till mcfly i höst, och det kommer vara inga andra än REEMER, som också var förband till mcfly i somras!! så det ska bli skitkul att få se dom igen.
jag och ella har nu bokat flyg, det skulle ha kostat oss ca 1500 kr var för flyg dit och hem. men när jag bestämde mig för att vi borde boka biljetterna så gick jag in och kollade, då kostade biljetterna endast 20!!! och då var skatten inräknat!!! haha helt sjukt. så snabbt bokade jag de biljetterna. fast det blev ju tillägg för att ha med sig väska och så, men det blev endast 350 kr per person nu :) så det var skit bra. nu ska vi bara boka tågen och hotell i nottingham och manchester :) vi har hittat hotell, så det är egentligen bara att boka, men vi är lite lata just nu. men jag ska göra det någongång denna vecka, eller i helgen.

min mamma har nu också åkt till New York, hon åkte i morse :|
men det ska bli skitbra när hon kommer hem sen, för då har hon med sig jonas brothers nya album till mig och kanske också miley cyrus och demi lovato's nya album. längtar verkligen, dock har jag redan alla låtar men man vill ju ha skivan också :) får nog inte så mycket mer från usa, eftersom att hela familjen åker dit i december sen. alltså det är helt otroligt sjukt hur mycket jag längtar, hockey, hockey och åter hockey. fyfan va kul!!

jag fyller också 18 år snart, om 1 månad minus en dag :D haha
det ska bli kul också, men jag ser faktiskt inte så mycket fram emot krogen för att vara ärlig. känns bara så dyrt och menlöst, men det blir säkert bra.


jaha, vad mer då?
jo, jag fick en till lön idag från sommarjobbet.
4200 kr in på kontot :D för en dags jobb fick jag 4200 kr, haha fast då var det semesterersättning också :))
så jag vart rejält glad idag när jag kom hem, för inte bara att jag fick mer lön utan mcfly's nya album hade kommit hem idag också, Radio:Active <3 bästa albumet de ha gjort, jag bara älskar det. verkligen värt att lyssna på.
min favorit låtar från nya albumet är - Lies, Down goes another one, The end, Point of view, Corrupted, The last song och Only the strong survive. Otroligt bra låtar, jag rekommenderar verkligen att ta en titt på McFly, men speciellt de två första låtarna jag skrev där uppe :)

Ikväll ska jag, syster och pappa ut och äta på Jensen's :) ska bli mycket gott, längtar verkligen.
Men nu måste jag kila, var faktiskt lite kul att skriva här igen. Kanske blir ett till inlägg efter maten, får se :)

/M