Hemma igen

Jaha då var man hemma igen. Efter 2-3 sköna dagar i Avesta. Vi gjorde inte speciellt mycket, och det var jätte skönt. Jag hade inte förväntat mig att göra något speciellt där borta, så det var skönt att bara umgås och sitta hemma och titta på film :)

MEN!! Jag gjorde det jag bara drömde mardrömmar om att jag någonsin skulle göra i mitt liv. Jag åkte till ett f.ucking stall! shit alltså, skit läskigt. Hästar är läskiga, somfan! + att dom är ÄCKLIGA! :) jaa, usch jag hatar hästar.. Jag tänkte att jag kanske skulle få en ny uppfattning om hästar efter att jag varit med min syssling i stallet 2 timmar, men inte fan fick jag det. Bara en uppfattning om att hästar är det vidrigaste.. haha okej nu tycker ni att jag överdriver.. Men inte fan gör jag det. haha Shit, det var skitläskigt. Det är något jag ALDRIG tänker göra om :) Hästar är MAT, inget annat :) Okej nu lät jag lite brysk(?), men vafan synd om djuren genom att sitta på dom och ge dom order om vad dom ska göra.. Det mår ingen bra av, bättre att dom mättar tomma magar :) Mhm, mycket bra.

Jag försökte verkligen få till den där dialekten dom har där uppe, men jag lyckades aldrig :O Förutom att jag ibland får till det där ä:et dom kör med där uppe. Det tycker jag var riktigt bra gjort av mig. Men nej, nu är det hem till min vanliga Västmanländska. Och den är bra den. Kanske lite FÖR bra? Eller vad säger ni Malin, Cajsa och Isabell? :O
Seriöööööööööööst! :)


Japp, jag ska ladda upp lite bilder från min tid i Dalarna också! :)



You know you love me
xoxo Matilda

Avesta

Wohooo! Nu är det bestämt att jag åker upp till Avesta redan ikväll!!!
Det ska bli skitkul. Jag kommer hem på Torsdag eftermiddag eller något sånt tror jag :)
Så det kommer inte bli något bloggande medans jag är borta. Men jag kommer säkert skriva ett till inlägg innan jag åker iväg ikväll. Det jobbiga med att jag åker tåg dit är ... jag har aldrig bytt tåg förut :O och nu måste jag göra det två gånger för att komma till Avesta.. Lite läskigt är det allt, tänk så blir något tåg försenat, inte helt ovanligt isåfall.

Nej, nu ska jag upp och äta frukost samt kolla tågtider och sånt.
Vi hörs senare..


You know you love me
xoxo Matilda


This sucks(!)

Jahapp, kom nyss hem från bokrean på stan. Jag fick vara bärhjälp åt syrran. Det var en hel del människor där om jag ska vara ärligt, träffade bl.a Kevan, Susan och Kenneth. Det var lite överraskande.
Jag hörde en röst bakom mig som säga - Jag visste inte att du läste böcker! Jag vände mig om och ser Kevan och Susan stå där. Det var lite kul, men lite rädd blev jag allt.
Men jag köpte ju dock inte en enda bok. Istället köpte syster min 10 böcker som var skit tunga.
TV4 var där med filmkameror också, självklart så gömde jag mig för kamerorna, jag hatar nämligen att vara med på film/kort. När man inte får redigera filmen/bilden själv, då är det lite jobbigt. haha..


Men nu ska jag väl lägga mig i sängen med laptopen och msn:a lite. Sen imorgon ska jag upp i hyfsad tid för att jag ska nämligen försöka börjar skriva en Fanfiction om McFly förstås.. Vi får väl se hur det går, men jag ska försöka iallafall.. Sen ska jag väl inte göra så mycket mer imorgon. Jag vill dock åka och träna imorgon, eftersom jag har inte har gjort det varken i söndags eller idag. Så nu måste jag få tag på Emelie, om hon inte jobbar förstås, och dra med henne till Friskis :)


Imorgon blir det nog något inlägg om antingen musik, kläder eller sport..


You know you love me
xoxo Matilda

Bokrea?

Jaha, nu är det så att jag har blivit med tvingad av min syster att jag måste följa med på bokrean som startar ikväll, klockan 12 för att vara exakt. Jag förstår inte hur hon orkar, eftersom hon inte är ledig den här veckan utan hon går i skolan imorgon. Menmen, snäll som jag är så följer jag med!

Jag har ringt min syssling flera gånger nu, men inte fan svarar hon. Hennes mamma sa att hon var på innebandy träning, så jag antar att det är därför hon inte svarat. Men hon skulle ringa upp mig när hon kom hem. Då blir det till att planera när jag ska komma dit! Det ska bli skitkul, skönt att komma bort ifrån Västerås ett tag. Nog för att det bara är ungefär 2-3 dagar, men det ska bli skönt iallafall.


Uppdaterar mer senare ikväll/natt efter bokrean.


You know you love me
xoxo Matilda

Sportlov

Äntligen, idag fick jag sova ut.. Gick upp precis, och nu ligger jag och kollar på Ellen!
Alltså Ellen äger, seriöst. Bästa programledaren någonsin, hennes program finns det inte någon som inte skrattar till. + att hennes DJ är så sjukt het.

Jaja, idag ska jag inte göra speciellt mycket. Det blir väl lite Sims spelande, TV tittande och så måste jag städa ut lite ur mitt rum idag för det ser förjävligt ut just nu.
Men idag ska jag också ringa till Avesta till min syssling för att bestämma vilken dag jag ska komma ner till henne :)

Näh, nu ska jag kila upp och göra i ordning lite frukost till mig själv :)


You know you love me
xoxo Matilda

Bättre sent än aldrig

2007!


Årets läsning
: Gossipgirl serien, no doubt! 

Årets drycker: Strawberries & Cream at Starbucks, Wild berries saft!

Årets musik: McFly, HSM 2 soundtracket, Hairspray Soundtracket, Rihanna och Timbaland.

Årets tv-program: Gossip Girl, OTH, Traveler och Prison break.

Årets plats: London, Manchester, Sheffield Och Tunisien!

Årets artist: McFly

Årets låt: Ignorance

Årets film: High school musical 2 och Hairspray

Årets kändis: Dougie Poynter!

Årets resor: Tunisien och England!

Årets liveuppträdande: McFly defffo

Årets julklapp: min mobil!

Årets citat: "Thank you number 7, you're my best friend! As you are mine Master Schmigel!"

Årets mest otippade: Att han kom in i mitt liv!

Årets braiga: vännerna och familjen <3

Årets datum: 1 december!

Årets framgång: haha vet inte

Årets misstag: Jag ångrar inget

Årets värsta: Skolan

Årets bästa: allting annat!

Årets bästa köp: McFly biljetterna, och alla resorna :)

Årets sämsta köp: inget

Årets kärlek: Dougie Poynter

Årets mest hatade: ingen

Årets födelsedag: Jennys absolut :) så jäkla kul

Årets klädstil: Mina baggyjeans <3

Årets saknad: Familjen Lidström

Årets läxa: usch ingen

Årets pinsammaste: någon däck kanske

Årets förändring: ny hårfrisyr, I have a fringe!

Årets upplevelse: McFly-konserten, Old Trafford touren och Tunisien!

Årets ord: Sweet!

Årets speciella: McFly konserten

Årets fest: Hm, svårt. finns så många bra

Årets fylla: Alexandras födelsedag. Det var kul

Årets bästa ragg: Dougie Poynter :)

Årets sämsta ragg: ingen

Årets nya bekantskap: Cajsa, Malin, Isabell, David, Hannahx2, Jessica och Stace!

Årets förvandling: Vet inte

Årets kryssning: Har aldrig åkt kryssning.

Årets jobb: Barnvakt en gång i veckan!

Årets elakaste: Hah jag vet inte

Planer för kommande år: Barcelona med Sandra, mamma och Anne-Lise, England med tjejerna, Turkiet med andra tjejerna, Se McFly, USA hopefully!


Björn Gustafsson




Björn Gustafsson, mannen i mitt liv!

Söndag

Det är nu en helt vanlig söndag, med mys vid datorn och framför tv;n..
Jag funderar på att ta mig ner till Friskis för att träna lite, men jag orkar inte gå själv så jag måste vänta på ett svar från Emelie. Annars så måste jag nog städa lite i mitt rum bl.a..

Men nu är det så att jag har sportlov den här veckan, och det kommer vara så skönt. Ingen som stör mig på morgonen när jag sover, ingen som är hemma och tjatar på mig att jag måste plocka ur diskmaskinen och bäst, ingen skola i en vecka. Jag måste dock göra lite skolarbeten, t.ex en Fotouppgift. Men jag är lite halvklar med den, så det tar nog inte så lång tid.

Planering v.9

-
Göra klart fotouppgiften.
- Ringa min syssling, för att planera vilken dag jag ska komma upp till Avesta.
- Åka upp till Avesta, Dalarna.
- Storstäda mitt rum.. ( + rensa ur min garderob)
- Catcha up på alla tv serier jag inte har haft tid att titta på.

Det är nog allt jag har planerat änsålänge iallafall..

You know you love me.
xoxo Matilda


I'm back, back in business

Okay guys. Time to update my bloggg once and for all.

So, det som har hänt senast är väl inte så mycket. eller jo, det har hänt en jävla del alltså. Men jag orkar inte gå in på detaljer.
Jag har varit i Tunisien, England och på Melodifestival deltävlingen i Västerås förra helgen! De här resorna/upplevelserna har varit de bästa i mitt liv. shit, England finns det inget som kommer slå. Då jag fick uppleva - McFly, Manchester United, Old Trafford, London, Manchester, Sheffield.. ALLT! Det var helt underbart.
Tunisien var den absolut bästa semestern tillsammans med the Larsson family. Vi träffade helt underbara människor där nere, t.ex David Nelly. Shit, vilken underbar kille. Vi kände honom i 4 dagar, ändå blev vi så pass bra vänner att jag skulle lita på honom med mitt liv. Dock så bor han i Mjölby, vilket ligger en bit härifrån. Men vi ska ses snart. Till sommar hoppas jag.
Melodifestivalen var helt sjukt kul. Det var min familj och familjen Larsson såklart! Först intog vi våra platser på läktaren över greenroom. Sen drog det igång, och det var helt underbart. Ola öppnade kvällen med sin låt Love in stereo.. Det var helt sjukt bra, sen låt nummer 6.. Jag började gråta, så bra var den. Det var Sanna Nielsen - Empty room. Oh herregud, får gåshud varje gång jag hör den. haha


Okej, men idag har jag varit med Arman. Vi har kollat på Melodifestivalen + Day after tomorrow. båda äger så :) haha. sen satt vi bara lite vid datorn. Tidigare idag var jag i Avesta, Dalarna med pappa. Vi hälsade på mina sysslingar. Skulle hämta min Detroit tröja jag fått nu, med 18 autografer på! iiiiih, skit coolt. Sen kollade vi också på min sysslings(Philips) hockeymatch.


Jaja, jag ska fixa designen på min blogg lite senare, ska göra en ny header bl.a. Men det gör jag lite senare när jag har tid, + att när jag vet att jag verkligen kommer fortsätta blogga.