jonas brothers


100 dagars

Ja, igår var det ju 100 dagars festen som jag har skrivit om! Och får jag bara säga att det var så sjukt kul, längesen jag hade så roligt! Först blev det förfest hemma hos Lisa med hela klassen, sen gick vi ner på stan vid 10 och började köa. Vad jag och min dalmåls dialekt vill kan man ju också undra :| .. Men det är en annan historia, väl inne på pluto så möts man av en hel del trevliga ansikten. Träffade på Ida Skure som man inte har träffat på huuuur länge som helst, det kanske märktes också eftersom att jag knappt kände igen människan! Lite pinsamt, men jag skyller på alkoholen och på att vi inte träffats på länge. Men det var kul i alla fall (: Tog några shottar inne på pluto också, sen vid halv 2 tog jag, Bella, Linda, Emelie och Frillan en taxi hem till Frillan. Sen gick vi hem till någon av hans kompisar på "efterfest", det var lite weird. + att jag ramlade ett antal gånger på vägen dit + hem vilket resulterade i ett blodigt ben. Bella jag säger bara, London watch out. Du och jag, själva i England med alkohol = Kaos! Haha Men bra kaos, för jag älskar verkligen att festa med dig! Men men, ringde också min bääästa kompis Natty i Australien, kostar mycket att ringa dit men det är lätt värt pengarna. Dock inte igår kanske eftersom att jag inte ens kommer ihåg hälften av vad hon/jag sa. Menmen, sen sov vi iallafall över hos Frillan och imorse innan skolan hann varken jag, Bella eller Linda hem och byta om och så innan skolan så vi kom till skolan i partykläderna. Ganska pinsamt, men vad ska man göra? Det gick bra iaf, var dock en sjukt ovärd lektion eftersom att vi inte gjorde någonting :| Bilder från festen kommer senare. Alltså när jag orkar lägga in dem på datorn.

Ikväll har jag lagat mat till familjen, sen hyrde vi film. Det blev Eagle eye, som jag redan sett men eftersom att den är så jäkla bra så hyrde vi den igen!
Nu sitter jag bara här och är trött efter igår, men imorgon far jag iväg till Eskilstuna och till Cajsa. Ska bli skönt att bara få åka iväg från Västerås under en dag och umgås med Cajsa :)

Just ja, har glömt att säga att jag vann kriget om student klänningen! Jag är så sjukt glad, så nu är den på väg hem till mig! Allt tack vare min otroliga mamma. Tack så sjukt mycket mamsen! <3




Måste bara tillägga att Jonas Brothers announcar sina worldtour dates på onsdag! <3 Kan livet bli bättre? Nej, skulle inte tro det va! Hopppas verkligen att dom kommer till Sverige, annars blir det väl en roadtrip till Danmark eller nå.

/m

library

Sitter på biblioteket just nu med en Arman som inte kan sluta klaga på att han är hungrig. Vi ska väl snart gå och köpa mat att ta med hem till Sandra, om Sandra kan sluta sin körlektion i år! Vi har inte kommit så långt idag heller, eftersom att våra datorer vägrar arbeta med oss. Ingenting funkar ju förfan!

Vaknade upp skit trött idag, ville bara sova mer. Eftersom att jag hade en minor breakdown igår kväll, för att jag började tänka på att jag inte kommer träffa min syster på typ 10 månader ..... Började inse att jag kommer ha en hel sommar och en hel höst utan henne. Jobbigt var det, + att Malin är bosatt i England, fast henne kommer jag ju träffa snart! Har ju redan två inbokade tillfällen jag kommer träffa henne!!!! I'M HAPPY. Sen att Cajsa åker iväg om typ 1 och en halv månad till USA för att vara borta i ett år gör ju inte saken bättre heller. Menmen, får vara glad över de sista veckorna jag har med Cajsa nu. Ska nämligen hem till henne på lördag då vi ska gå på bio och så (: Slumdog millioniare ska vi se tror jag. Längtar! Men jag har också insett att Cajsa vi får ta en tidig bio eller nå, för vi måste se melodifestivalen :|! Haha, det är viktigt.

Imorgon är det först skola, sen är det 100 dagars festen som gäller. Kommer nog bli skitkul, dock är jag inte alls taggad för fest. Men det blir nog bra iallafall, får jag hoppas. Men nu ska jag sluta skriva, för jag och Arman ska gå och käka!

ciao.
/m

we can stay together

Hellloj!

Idag har jag varit i skolan igen för första gången efter lovet, usch säger jag bara.
Inte precis någon jobbig dag, men jag vill bara att studenten ska vara här nu! Eller sista april, när vi åker till England igen! Just ja, på tal om England så kanske Bex, som vi träffade på Go:Audio i höstas tillsammans med Josh, ska komma ner till London och gå på det giget med oss :) Hon får reda på ikväll ifall hon kommer med eller inte! Jag hoppas verkligen att hon kommer med, vore sjukt kul! Men iallafall, igår kom våra student grejer till skolan. Så jag hämtade ut dom idag, fick då min mössa, tröja, glas och penna :) nicenice.

Ikväll blir det väl inget speciellt, ska väl förbereda inför imorgon då vi ska fota Denice ute på vallby friluftsgrej. Kommer nog bli kul, och kallt. Men det får man ta, men först ska jag och Arman plugga nere på biblioteket som vanligt.

Just nu strömmar det EMD ur mina högtalare eftersom att deras melodifestivalen låt 'Baby goodbye' ligger nu uppe på Spotify! Jag älskar verkligen den låten, så nu är det just den låten som går på repeat!



Hur bra är den inte egentligen? Oh god, i love it.

/m

like a child dizzy on lemonade

Nu kommer lite bilder och filmer från när jag var hos Bella i lördags och bokade McFly biljetterna!


Så här ser man ut precis innan biljett släppet.


Vi fick våra älskade biljetter!


Bella är så fin när hon dansar till Corrupted :)) Precis efter vi köpt biljetterna!


Jag och Bella dansar till Going through the motions. Haha, min röst ska ha spö!
Men vi äger så jäkla mycket :)


Japp, det där är jag och Bella en inte så vanlig lördag.

ciao.
/m

Carling cup winners, 2009!

Ingen uppdatering igår, jag vet. Men jag hade faktiskt inte tid, eller jo. Tid hade jag väl, men jag orkade bara inte tänka på bloggen igår.

Men ja, i lördags kväll efter melodifestivalen så åkte jag iallafall ner på stan och mötte upp Bella och co vid sigurdsgatan. Det var väl en sådär kul kväll, men måste iallafall tacka Bella och Albin för att ni gjorde den roligare! Sen på kvällen fick jag skjuts hem av mamma, TACK!

Igår då, jag sov rätt länge. Sen var det bara upp och kolla på fotboll med pappa (West ham - Manchester City, 1 - 0!) Grattis West ham och pappa! Kul att ni vinner lite också ;) haha!
Sen klockan 4 var det dags! Carling cup final, Manchester United - Tottenham. Efter fulltid så stod det 0 - 0, efter 2 förlängnings kvartar så stod det fortfarande 0 - 0. Vilket innebar straffar, med tredje målvakten Ben Foster i mål så kan jag inte säga annat än att jag var sjukt nervös. Giggs kliver upp och slår bollen stolpe in, vilken lättnad! Sedan kliver O'hara för Tottenham fram och slår en dålig straff som Ben Foster räddar, vilken kille alltså! Tevez kliver fram till straffpunkten och slår en säker straff som sitter i högra hörnet. Tottenham gör mål, sedan är det Ronaldos tur som slår en straff som sitter säkert. 3 - 1! Bentley för Tottenham går sakta fram till straffpunkten och lägger skottet utanför vänstra stolpen, nu fortfarande 3 - 1. Då kliver unga Anderson fram och lägger in straffen enkelt, 4 - 1 och nu är vinsten vår!
Det var så otroligt jävla skönt att vinna denna final. Då har vi första titeln i fickan nu då, det kommer fler kan jag säga er!


Ben Foster räddar O'Hara's straff!


Precis efter Anderson's mål, vilken lycka!


Det här är vad livet handlar om people.
Vilken lycka, går inte att ta fel på!

Efter fotbollen så var det bara att gå ner i rummet och börja röja undan, så nu har jag blivit av med massa skit från rummet. Känns skönt, men jag hann aldrig klart igår så jag måste fortsätta idag. Vilket jag ska börja göra nu faktiskt, så avslutar här.

ciao.
/m