...

trött och har en dålig dag.
hörs imorgon.

KIMPA IS COMING.

yesyesyesyesyes, ni läste rätt.
kimpa har hittat hundvakt, och hon tar tåget upp hit den 27;e november :D eeeeek.

Nu blir det VFC maratonnnnnnnnn. TILLSAMMANS. HEMMA HOS MIG. JAG ÄR SÅ JÄVLA EXCITED.


Jag och Kim på båten till Puttgarden på vår European McFly Tour! <3. Saknar.


/m

boybandish vampires

Hallå.
Nu sitter jag på jobbet, sista dagen innan england, sista dagen innan nya zeeland. Jag njuter. Pratar med syster på facebook, älskar Simon Amstell samtidigt som jag försöker övertala henne om att VFC äger. Hon lyssnar inte riktigt, men när jag är över i nya zeeland så blir det ändring på det! Då kör vi maraton av VFC videos.

Kim och jag satt på twitter i morse, då tweetade Jayk och Drew. Alltså 2am borta i LA. Kim började undra ifall de var vampyrer. Och riktigt det, Jayk svarade och skrev att dom är boybandish vampires. Jag dog. Kim dog. ALLA DOG. BILDERNA I HUVUDET VILL INTE GÅ BORT. och sådär, nu spazzar jag på jobbet. igen. tack kim och jayk, tack!


tråkigt inlägg nu eftersom att jag är på jobbet, MEN IKVÄLL KÖR VI IGEN.

/m


same old games

YO!

Idag har jag jobbbbat, det gick väldigt bra. Som vanligt, eftersom att jag är bäst? ;) haha skämt o sido. Jo men det gick bra, sen åkte jag ner på stan och hämtade ut mitt pass. SER FÖRJÄVLIG UT. men det gör man väl alltid på pass eller är det bara jag? ... och bella såklart.

Mamma lagade mat, blev stuvade makaroner (YUMMY) och ... äckliga köttbullar. Så tillslut blev det bara makaroner vi åt, men det fungerar bra det också. Nu ikväll ska jag inte göra någonting, ska väl kolla på lite desperate housewives ikväll men det är väl allt tror jag. Har bokat tåg idag också, London - Birmingham! WOO. så nu är allt betalat och bokat, kanoners! Nu är det bara för mig att sätta mig på ett flyg till London om 6 dagar!!! JAPP. om 6 dagar people, då åker jag <3 AWESOMENESSS. Men det var inte de enda som hände idag. nejnej, lilla kimpa meddelade att hon kanske kommer upp till mig och bells helgen efter england och innan nz! JAPP. hur bra isf? då kan vi hetsa över VFC tillsammans istället för över datorn, BOOYAH. Men nu ska jag återgå till att glo VFC videos och spamma dom på twitter medans de sover så de vaknar upp till mina fina tweets <3. cause that's how i roll. (drew ryan scott får mig att bli freakkkky, samtidigt som david får mig att bli gangsta. fin mix tycker jag.)


Men nu får ni njuta av en helt vanlig dag i VFC's liv. It's awesome. Promise. Pinky promise till och med.



/m

that's just the way we roll

"God morgon!"

Idag är jag ledig men imorgon är det dags för jobb igen, eller ja i två dagar bara men i alla fall! Så idag har jag inte gjort någonting alls faktiskt. Väldigt skönt, men också ganska långtråkigt efter ett tag. Så ska bli skönt att jobba imorgon och på onsdag faktiskt, få in lite pengar också.

Men igår natt så var såg jag att mina kompisar Natalie och Sarah pratade om att de ska gå på Jonas Brothers konserten i Birmingham också. Fan, tänkte jag eftersom att jag kommer till England sent på kvällen den dagen konserten är. MEN, jag gick in på Ticketfactory och kollade biljetter till Birmingham giget och hittade en biljett på rad ..... 2!!!! WTF? Så självklart köpte jag den, och idag har jag ringt till Ryanair's kontor i Irland och pratat med dom och bytit dag jag åker till England. Så nu åker jag dit på måndag istället för tisdag, åker hem till Malin och sover sen på tisdag morgon möter jag upp Natalie och vi tar tåget till Birmingham. Sen dagen efter, alltså onsdagen så åker vi tillbaka till London igen. Kommer äga. SECOND ROW? Alltså, jag är fan in shock. Major shock.

Så nu ska jag alltså på TRE JB gig i England <3 Usch vad jag längtar. Kommer äga.



/m


dear john

Har länge velat se denna film, men har glömt bort den lite. Idag hittade jag trailern och jag gråter floder. Det här kommer bli en underbar film och jag längtar otroligt mycket tills den kommer ut. February 5th. Kom fortare.

Helt underbara skådespelare.


/m

i just wanna rock dj.

Den här dagen har verkligen varit helt upp och ned. Många nedgångar men tillslut också väldigt många uppgångar. En crazy day helt enkelt.

Nu har jag kollat på X factor, och det var helt galet. Först går Lloyd vidare och jag får ett stort jäkla leende på läpparna. Men det dör snabbt, när det är J&E, Lucie och Jamie kvar då två av dem skulle hamna i bottom two. Då antog jag DIREKT att J&E skulle sitta säkert, för de lämnar alltid dem till sist. Men, vad säger han då? Nej, inte J&E, inte Lucie. Utan Jamie sitter säkert, den personen jag avskyr MEST i X factor. Förstår inte, då förstod jag att J&E skulle bli utröstade eftersom att det är juryn som bestämmer vem i bottom two som ska åka hem. Tårarna kom, snabbt. Jag kunde inte sluta, jag ville inte att de skulle åka hem. Lucie sjöng, underbart som vanligt. J&E kom ut och sjöng "Rock DJ" som de också sjöng i första veckan av X factor finalerna. Otroligt uppträdande som vanligt. Louis säger då att han behåller J&E och skickar hem Lucie. Väntat. Dannii skickar hem J&E, behåller Lucie. Väntat. Cheryl behåller Lucie, skickar hem J&E. Väntat. Simon säger "I don't think that either of you can win, so I'm asking myself "Who would I rather see next week? And that's the boys. I think I will let this go to the public vote.". Oväntat. Det går till Deadlock. Den som fick minst röster åker. Jag fick panik, började skaka som aldrig förr. Tårarna stannade och det var endast skakningarna och den höga pulsen som fick mig att känna mig levande. Jag kunde inte titta längre, jag blundade och hörde Dermot säga "the act with the least votes from the public and who's going home is .... Lucie!" Oväntat. Jag kunde inte säga någonting. Jag skakade mer än innan, pulsen ökade och jag trodde att jag skulle svimma. Några minuter senare lugnar jag ner mig, går och tar ett glas vatten och bara ler. Mina grabbar är kvar. Minst en vecka till. Lycka, var det jag kände. Lycka.

Håll er kvar en vecka till, sen kan vi träffas.


Mina grabbar. Helt jäkla underbara. Så mysiga. Älskar dom. ♥

/m


lost then found.

 Jahaja, ingen bra dag för mig so far. Förlust mot Chelsea pga feldömd frispark och sen var det offside också. Kul att förlora på det sättet, skit domare det är i Premier League just nu!! Hetsade lite framför TV:n, tror Bella kan hålla med om det! Haha, längesen jag var så arg alltså. Men sen vann i alla fall Djurgården så att de blir kvar i Allsvenskan även nästa säsong! :) Thank god. Men jag behöver verkligen någonting bra ikväll, t.ex att kanske Lloyd och J&E går vidare. Jag orkar inge mer skit ikväll nu, låt turen vara på min sida idag. I need it!

Men som sagt, Bella var här ett tag och kollade på fotboll. Sen mosade jag även på henne massa VFC videos för att hon skulle bli fast också. Men jag tror att jag failade. Hon verkade inte vara så intresserad, förutom att hon tyckte TC var pretty fineee. Vilket han är också, men hon mobbade min baby Jayk och det är inte acceptabelt alltså. Så hon blev utkastad! Nej då, men Kimpa jag tror inte vi kan räkna med att Bella joinar oss i vår lilla VFC bubbla.. Fast iofs betyder det mer killar till oss! HECK YES.


Nu börjar X factor dock så nu måste jag kila!
/m


you keep on repeating, just like an echo.

Jag vet att jag suger. Haha, jag försöker verkligen få igång bloggen igen men det vill inte riktigt fungera. Men jag försöker så gott jag kan! Just nu händer det inte mycket i mitt liv, hade en sjukt mysig hemmakväll igår helt själv, inga föräldrar som var i vägen. Bara jag, kim på msn, VFC och X factor <3. Det är så det ska vara. Mina grabbar i X factor gjorde ett sjukt bra jobb! J&E var otroliga som vanligt när de framförde "Ghostbusters", och lilla Lloyd Daniels var hur charmig som helst när han tog ton till låten "Stand By Me". Lloyd's bästa framträdande hittills i X factor :). Jag hoppas på minst en vecka till efter imorgon för mina grabbar för då är jag nämligen i England och tänkte ta en sväng förbi X Factor house och se om jag får turen att träffa dom.

Idag är det fotboll (Chelsea - Manchester United) som står på agendan och så är det ju farsdag! Så tänkte passa på att gratta my lovely dad. Grattis på farsdag!


Tänkte bjuda på min absoluta favoritlåt just nu.
Varsity Fanclub - Echo. Den är så sjukt underbar att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Lyssna och njut!



/m

1, 2 babysteps.

Hello!
Eftersom att min vän Kim är väldigt bra på att uttrycka sig, och tänker exakt samma saker som jag så tänkte jag länka till ett inlägg i hennes blogg istället för att skriva exakt samma sak!

http://surfingthesun.blogg.se/2009/november/hejsansvejsanblablabla.html#comment

DÄR. LÄS. NU. HJÄLP.


varsity fanclub

Medans jag kollar på EMA's så får ni NJUTA av en video på mitt och kim's favorit pojkband som heter varsity fanclub, när de sjunger Future Love <3



Min favorit är killen i blåa byxor (Jayk) och Kim's favorit är killen i vitt linne (David). Jag skulle dock inte säga nej till lillkillen TC i rutiga skjortan <3. DOM ÄGER!

/m

McFly's European Tour 2009

Tänkte köra några inlägg med updates om vad som har hänt.
Well, först har vi McFly's European tour i september.

Jag och Bella tog bilen och begav oss ner mot Linköping för att hämta upp våran lilla Sandra, sedan vidare ner mot Malmö för att spendera eftermiddagen/natten hos våra favorit systrar Kim och Kajsa. Vi åt pizza och övade på "hoedown throwdown" dansen inför campingen. Bella lärde sig tillslut!



Runt 6 på morgonen så rullade bilen mot Köln, Tyskland. Efter en hel del bilköer och panikattacker så var vi äntligen framme i Köln och vid den "älskade" venuen, Essigfabrik. Eller som Bella tyckte att den hette "Eskilsfabrik". Det var ett sketet place med läskiga människor. Men där slog vi upp läger för det kommande 3 nätterna. Vi fick höra att det skulle vara ett rave-techno party där under första natten så det blev knappt någon sömn då. Sandra spydde, Bella spydde, Kim och Kajsa blev skitfulla. Ja, jag inser att jag är den enda normala!!!!!

Dagen efter anlände Malin, Claire, Megs och Lisa! FINALLY, lite normala människor tänkte jag. Men oh så fel jag hade, det kom 4 idioter till :). Men det är det som är charmen med en McFly camping i ghettot i Köln, Tyskland. Samma kväll kom också ett antal fransyskor och en liten idiot norsk vid namn Marte. En tjej som vi alla lärde oss att hata under dessa nätter och dagar, inget vi vill göra igen! Dagen innan giget kom och det anlände sakta men säkert flera fans, fler svenskar så klart. Dock hade vi räknat med fler campers, men det gjorde oss ingenting. Den natten kom vår favorit kille Cein och filmade oss mitt i natten. Vi fem låg och sov i en bil för att det spöregnade ute, idioten väcker oss när vi äntligen somnat. Vi hatar honom. Ända tills vi får veta att han filmade för McFly's nya hemsida och vi träffade honom under dagen. Han var vacker som en dag ... ehm, ja ni förstår! Han var ganska snygg, fråga bara Kim så får ni höra vad hon tycker, och han blev genast en favorit i våra hjärtan! Giget närmade sig och fler tyskar anlände. Inte bra. Tyskar kan inte köa, vi blev mosade mot staketet i 4 timmar. 4 TIMMAR! men insläppet var ett av de bästa, vi kunde gå in. Vi kunde hälsa på vakterna som stod där innanför. Det gick som på räls. Sen började giget, inget förband som irriterade, bara en barrier som stoppade oss från att hoppa upp på scenen ... i alla fall!

Köln var det bästa giget jag någonsin varit på. Tom Fletcher var som vanligt helt amazing, allt den mannen(pojken) gör är helt unbelievable. Harry Judd var stupfull, flörtade som fan med oss, gick fram till oss efter giget och sa "You guys, you've been great tonight!" TILL OSS. Han försökte kasta sin handduk till oss men failade totalt. Flörtade lite med Dougie som sedan gav Harry's handduk till oss. Dougie Poynter var sitt vanliga jag, lite off men ändå helt otrolig. Han kastade också sin handduk till oss, och då trodde vi att giget inte kunde bli bättre. Men oj vad vi hade fel! En liten, liten Danny Jones visade oss sina freckles och kände igen oss från tidigare gig. Flörtade lite lagom och lät oss spela på hans gitarr, även han kastade sin handduk till oss efter att han dragit den över hela hans kropp, ja även ner i brallorna. Vi blev helt till oss och bet även denna gång folket bakom som försökte ta den ifrån oss. Men bäst av allt, efter 5 colours så bestämmer sig Danny för att han ska springa några rundor framför barrier. Självklart så stannar han precis framför oss, slänger sig på mig och Kajsa. Jag lyckas få in handen under tröjan, och andra handen tar på lite olika ställen på den underbara mannens kropp. Men där är det inte slut, Harry kommer även ner och tar en liten runda och springer in i lite folk vid barrier, jag och Kajsa rycker tag i Harry's arm och stannar upp honom i hans ärevarv. Lite chockad men otroligt full stannar han upp och ger oss det finaste leéndet man kan tänka sig. Vilken underbar kväll.


Dagen efter tar vi bilen mot Düsseldorf's flygplats för att släppa av vår älskade Sandra, för hon skulle hem och bege sig ut på ett ännu störra äventyr, nämligen flytta till London. Ja, vi är alla avundsjuka!
Släppte av den tossan sedan bar det iväg mot Amsterdam, efter mycket om och men hittar vi in till Amsterdam. Det märker vi när vi nästan kört över 5 cyklister och vi står på en gata mitt inne i stan jätte förvirrade och skriker i bilen. Vi hittar Paradiso, där McFly skulle spela 5 dagar senare. Efter det åker vi till vår otroligt mysiga camping vi skulle bo på, i tält, frivilligt. Vi är idioter, jag vet. Det var en mysig camping med konstiga getter och väldigt konstig personal samt jättehöga och jättefulla fransmän som ska flyga till månen med sin CAPE! Efter 3 underbara dagar i Amsterdam med lite alkohol, ett antal timmar på red light district och shopping på stan så tog vi vårat pickpack och drog till Paradiso. Vi möts av en väldigt otrevlig vakt som säger att vi inte får campa, vi sätter oss i bilen och sover i ett antal timmar. Går några rundor runt venuen, har inget att göra. Äter billig frukost och sedan sätter vi oss på gatan och leker lite lekar. Timmarna går och nu är det dags att sova igen, sätter oss i bilen och försöker sova. Vaknar mitt i natten av att vårat billarm går på och vi dör av rädsla. Dagen innan giget så kommer även Claire och joinar oss i vårat Camp Sweden i Amsterdam. De som jobbar på the venue kommer ut och säger åt oss att gå hem och sova, vi vägrar. De kommer ut med mat och lite fika, de ger oss också nummerlappar som visar att vi är först i kön. Sedan checkar vi in på ett hotell där vi sover under natten, väcks av Claire som säger att vi måste skynda oss till the venue. Vi tar bilen dit och möts av lite små irriterade holländska fans som sovit där, SUCKS TO BE YOU. Vi sätter oss först i kön och bara njuter.

Runt 11 gick vi iväg mot McFly's hotell och checkade läget lite. Kollade twitter och då har Tom tweetat att de sover på bussen, som står utanför Paradiso. Vi går tillbaka till the venue och ut kommer trötta killar. Då säger Tommy "De har inte tid att stanna, de ska till hotellet och sova lite till. Vi ses sen!" Vi kollar då på varandra och tänkte exakt samma sak. Vi väntade lite, sedan började vi gå mot deras hotell. Hann dit precis i tid och möts av Tommy igen som säger "Sorry girls, but they're really tired. Not now." Då vände vi på klacken och gick därifrån, fick en vinkning och ett ledsamt leénde från Harry. Sen kommer Tommy fram till oss och säger att om vi vill träffa dem så kunde vi komma tillbaka till hotellet en viss tid. Efter det gick vi tillbaka till kön och bara väntade, väntade på vårat möte med McFly. När klockan slog en viss tid så begav vi oss till grabbarnas hotell, går förbi och ser att Harry och Dougie sitter och fikar. Konstigt! Sen väntar vi och väntar vi, tillslut kommer grabbarna grus ut och vi ber dem rita hjärtan på våra halsar/nackar/bakom örat. Dougie fattar ingenting men gör hjärtat på Bella, han skriver också "I'm gay!" under det <3 love. Vi alla börjar as garva! Danny fattar inte heller mycket men vi förklarar fint att de ska bli tatueringar. I respons får vi "Why? That's stupid." Vi förklarar då att de inte bara står för McFly, utan för att vi fyra har blivit bästa vänner pga dem :). Alla tre (Dougie gick och satte sig i bilen) ger oss underbara leénden och säger "Oh, that's nice." Dock säger Harry "I WANNA PAINT!" och tar tag i Kim's penna och ger henne hans energidryck. Kim tackar och tar emot! Danny målar hjärtan på mig, Kim och Kajsa. Hans brister ut i skratt och säger "You can't get that tattoo'd!" Vi halvler och frågar efter ett kort, självklart ställde dem upp på det :) Tom och Harry hetsade fortfarande över att de ville rita hjärtan på oss. Lite gulligt! Sen pratar vi lite med dem, sen var det dags för dom att åka till Paradiso. Vi gick och åt sen kom vi tillbaka till Paradiso helt överlyckliga, men vi lyckades hålla inne att vi träffade dem! Helt otroligt var det.

Giget kommer och de är ännu ett otroligt gig. Barrier så klart. Vi får också höra 3 låtar vi inte brukar få höra, alltså "I'll be okay", "Too close for comfort" och "Not alone". Alla akustiskt, det var magiskt. Jag och Kim hetsade när de tog fram sina pallar och akustiska gitarrer för vi visste vad som väntade. Vi skriker till Danny "JUST PLAY!!!" när han håller på och drygar sig. Han kollar på oss och kontrar med "just playyyyy.." med sin gayröst och skrattar åt oss. NOT FUNNY MR JONES! Jag och Kim börjar böla som fan, helt sjukt. Jag har aldrig gråtit på en konsert så mycket som jag gjorde då. Not Alone var helt magiskt, den låten som alltid kommer att betyda så mycket för mig, fick jag höra live. Det var unbelievable!

Efter giget möts vi av Cein, deras kameraman, där Bella och Kim börjar sjunga "Thank you for the music". Jag och Kajsa skäms lite halvt sådär. Vi berättar för kameran och Cein om våra hjärtan vi skulle tatuera! Vi pratade på som idioter, men det blev nog bra. Vi åker till hotellet med Claire och sover, dagen efter beger vi oss in till stan för att tatuera oss. Vi kom fram och de hade tid direkt. Vi kliver in och Bella är den som gör det först, det blev sjukt snyggt. Jag får panik och får lite tårar i ögonen. Sen kliver Kim upp till stolen och då inser jag att jag var next. Jag sätter mig i stolen och bereder mig på en otrolig smärta. In my face, det gjorde inte så ont. Men jag satt där och sjöng "Not alone" i huvudet så det fungerade perfekt. Kajsas tur, Kim börjar stor böla av glädje och det ser sjukt kul ut! Efter Kajsa var vi klara, vi fick våra hjärtan, vi bär nu med oss varandra och mcfly för all evighet. Det är en underbar känsla! Danny Jones har "designat" min tatuering, helt magiskt.

Vi begav oss hemåt, sov i Malmö hos tjejerna i några timmar sen skulle jag och Bella fortsätta. Efter lite tårar så är vi på väg, hemåt. Bort från allt vi älskar, bort från det som gör oss lyckliga. Men snart kör vi igen, snart BOR vi alla i England och vi kan gå på McFly oftare än vad vi kan nu. Vi kommer bli lyckliga tillslut, tillsammans.


Cred till den som läst allt!
Bilder kommer senare! Nu ska jag kolla på MTV EMA's :)
/m


I'm paranoid

HELLO.
Nu är jag tillbaka, förhoppnigsvis.
Jag har nu en ny design, som jag ska fixa lite till på innan den är riktigt klar! Men I like it so far.
Hinner inte skriva mycket nu för att jag ska snart kila iväg och vara lite barnvakt, men blir nog ett längre inlägg efter det!


Istället får ni ett litet klipp på mina och Kim's lover boysss Varsity Fanclub!



/m