mcfly JB disney walls

Just nu är jag på jobbet som varje vardag, men hemma håller jag på med ett ganska stort projekt som har tagit mig hittills 2 eftermiddagar och kvällar. jag har kanske lika mycket kvar, så det går framåt i alla fall. resultatet får ni se när allting är klart! i like it so far, hoppas det blir så snyggt som jag tänkt mig!

idag är det ingen annan än isabells födelsedag! som cajsa skulle sagt "happ-p-p-p-y birthday to yoooou, hap-p-p-p-y birthday to yooou. hap-p-p-p-y birthday tooooo caaaar!" grattis isabell!
så på lördag kommer isabell, malin och jossan hit så drar vi ut och äter någonstans sen åker vi hem till mig och har mcfly kväll. där det kommer bjudas på massa skit, som t.ex. min famous cheesecake (; kommer bli väldigt trevligt, längtar! får se om bells är på också, hoppas det. för henne saknar jag som en jävla dåre! hon kom hem från sundsvall i söndags, men inte fan hör hon av sig :| även fast jag smsat henne ett antal gånger. känner mig dissad! :(

ska skicka iväg ett paket till syster idag också, där det finns ett litet brev från mig (; haha. + lite annat gott!

/m


everyday feels like a monday

Jag vill till Tyskland nu, jag vill se McFly nu, jag vill träffa alla mina underbara McFly vänner nu.
Jag vill vara lycklig just i denna stund.



Jag har insett att mitt liv i Västerås är jävligt begränsat, jag kan inte göra vad jag vill. Jag kan aldrig göra det jag verkligen känner för att göra utan timmar av planering. Jag kan inte vara så spontan som jag önskar att jag vore. Jag kan inte göra saker utan att hela Västerås vet om vad jag har gjort. Jag kan inte leva det rätt så anonyma livet som jag skulle vilja leva. Jag kan inte vara 100% lycklig här. Jag vill bort, och det är nu. Varför går tiden så sakta? Varför kan jag inte få flytta till England nu? Jag vill bara kunna göra exakt vad jag vill utan att alltid få frågan "varför?".

fuck it.

många ups and downs idag. orkar inte skriva just nu, hörs aldrig.

i'm freaking out

Nu har jag varit hemma ett tag, Lidströms var över ett litet tag och fikade. Fick också reda på att jag kommer få "backstage-pass" när detroit spelar i globen mot st louis :D vilket betyder .. JAG KOMMER FÅ TRÄFFA FILPPULA I ÅR OCKSÅ! <3 shit, längtar som fan. vill typ träffa honom nu och sno honom från hans flickvän (: ha.
Sen iaf så åkte jag och mamma till systemet och handla lite, blir grillfest imorgon sen kanske fest på lördag också :) så har mycket att stå i nu.

nu håller pappa på och grillar hamburgare så det blir det till kvällsmat, sen ska jag väl bara sitta vid datorn och leta efter university's jag vill gå på nästa höst. det är ju ganska svårt att ens leta när jag inte vet vad jag vill plugga. men det blir nog journalism, men vet inte om jag ska välja vanlig journalistik, sport eller musik. får se när det väl kommer till det, vanlig är lättast att hitta på en bra skola. medans musik och sport bara finns på vissa. men jag har också kollat på music production som verkar skitkul eller photography. så får se vad det blir (:
men de skolor jag har kollat ut nu är - university of east london, westminster university (london), london metropolitan university, manchester metropolitan university, university of leicester, nottingham trent university, liverpool john moore university eller northampton university. haha, så blir förmodligen att söka till så många som möjligt sen får man se därifrån (:

nu kallar maten!
/m

kim & kajsa "fuckit faces" hild

Jag måste bara berätta för mina läsare vilka underbara kompisar jag har!

Kim Hild och Kajsa Hild.
Två helvetes coola tjejer, som gör att ALLA svär minst 2 gånger i varje jävla mening. De är två helt olika individer men ändå så är dom så sjukt lika. Dom är som mig, vi går ihop så otroligt bra.
Jag lärde känna dessa brudar genom McFly forumet, eller ja. Började prata med Kim i Sherwood tråden redan i vintras då vi alla skulle åka dit, och vi tänkte göra sällskap och så även fast vi inte kände varandra. Jag tycker väl att hon var liiiite konstig som bara hoppade på och frågade mig massa saker när jag inte hade någon aning om vem hon var. Men thank god för det, bestämde mig för att prata mer med henne och när McFly annoucade sin UCAP tour så bestämde vi att vi skulle åka på Hammersmith och Southend, då vi skulle dela på ett hotellrum att ha våra grejer i när vi campade. Skitbra att det löste sig liksom, så vi planerade och planerade utan att vi ens hade träffats.
När vi väl var på väg mot Hammersmith i London på tunnelbanan så var första gången jag pratade med Kim i telefon, och jag fattade fan ingenting av vad hon sa! haha, hon är ju trots allt från Malmö (;
Men sen när vi kom fram till Hammersmith så var det jag, Bella, Sandra och Frida som kuta som ett cpcpcpcp mot the venue. Hoppar och har oss, först springer jag självklart fram till Malin som också var där. Sen ser jag Kim och springer och kramar henne, och det känns som att vi känt varandra hur länge som helst och att vi bara varit ifrån varandra ett tag. När jag skulle hälsa på Kajsa, som jag knappt hade pratat med så tänkte jag skaka hand(HAHA!) men då är den lilla donnan så tagen av mig att hon kramar mig ;) (jag vet, jag är väl för charmig.) Så den kvällen umgicks vi och campade tillsammans, var sjukt kul.

Det var första gången jag träffade dem (: Nu har vi träffats 2 gånger, båda gångerna i England. Vi har spenderat mååånga timmar tillsammans utomhus i sovsäckar. Det är verkligen det bästa som finns. Jag menar, det var kul att campa innan jag kände er. Men nu, är det campingen jag längtar efter mest!

Alltså Kim och Kajsa är verkligen två av de mest underbara tjejerna jag någonsin träffat. Jag är så sjukt lycklig över att jag har dom. Dock är det irriterande att dom bor nere i Malmö, så enda gångerna jag får träffa dom är när vi ska på McFly, eller som i höst när vi ska på Jonas Brothers (: Men det måste det bli ändring på.

Jag vill ha alla oss i England nästa år!

/m


fall out of your mind

Igår var en jäkligt konstig dag, massa tjafs på twitter mellan idiot fans och tom i mcfly. vad hände? seriöst, fattar typ noll. menmen, tom var lika underbar som vanligt och skrev en liten del av "the last song" på twitter till serah <3 samt att danny och dougie och nämnde serah igår, herregud vilka underbara killar. serah är typ känd nu ju (: hon är nog lycklig där uppe.

nu sitter jag i alla fall på jobbet igen, ännu en vecka som har passerat rätt så fort. det är skönt ska ni veta, väldigt skönt. nu är det hälften kvar sen är jag fri, sen bär det iväg till tyskland och mcfly.
men först i augusti åker jag upp till stockholm med massa trevligt folk och bor i adams lägenhet sen ska vi på the voice, längtar! jag menar, darin kommer ju vara där! har inte sett han live sen .. jag vet inte hur längesen! helt sjukt länge iaf.

i helgen blir det grillfest hos carro på fredag, och enligt adam kör vi på "fullast vinner" så vi får väl se hur det går. jag satsar fan på att arman vinner som vanligt! sen på lördag ska jag hem till en jobbarkompis på kubb och grillning innandet  blir fest igen, hemma hos madde ute i haraker. men får se om jag orkar ta mig dit, och ifall jag orkar köra en två dagars.. längtar till helgen (: löning imorgon också så, det passar perfekt!

/m

world war three

Jag älskar när jag får kommentarer, så fortsätt gärna med det ;)

just nu sitter jag på jobbet igen, har varit en lugn dag. mycket skönt. Igår eftermiddag låg jag bara i soffan HELA kvällen, så otroligt skönt. fick dock lov att laga mat själv, men det gick bra. blev lövbiff, potatiskroketter och bearniesås. så det blev också min matlådag idag! (gud vad stor jag känner mig!)

idag när jag kommer hem ska jag inte göra någonting typ, blir väl att läsa lite tror jag. sen är det ju också "so you think you can dance" ikväll, LÄNGTAR. det äger så jävla hårt. men förutom det, så är det väl ingenting speciellt.

just nu är jag ganska nere, för att just nu pågår serah's begravning i birmingham :( har pratat med några av tjejerna som är där, vi försöker allihopa få varandra att klara oss igenom det här. önskar att jag kunde vara i birmingham just nu för att stötta alla samt säga "see you later." till serah. för det är fan inget hejdå nu alltså, hon far bara iväg härifrån lite tidigare, men vi andra kommer till henne senare :) god, i miss you serah.

saknar också bella som nu är i sundsvall (VAR DU TVUNGEN?!), syster som bor på nya zeeland, cajsa som bor i usa, kim och kajsa som bor i malmö, malin som bor i england men kommer hem på söndag!! EEP. sen i höst blir det köln och mcfly för hela slanten med tjejerna! men shit, kan sommaren dra? vill ha höst nu!

/m

everything is beautiful

Har inte skrivit sen i fredags, för att det har varit en upptagen och väldigt rolig helg!

I fredags fick jag skjuts ner på stan av mamma, där jag mötte upp emelie, anna, sofie och jenny för att äta middag på di spagna. och jag tänker aldrig mer gå dit igen :) haha, eller i alla fall inte ta spaghetti bolognese, för den var INTE god. usch, smakade ingenting ju. bortkastade pengar helt enkelt, men det var mys. sen drog vi vidare mot ica där jag köpte hårfärg, sen på vägen mot bill och bob träffade vi carro och louisa, men på bill och bob var det fullt på uteserveringen så vi åkte till sjökrogen istället. min otroligt heta sjuksköterska var där!!!!! EHE, jag höll på att dö när jag kom där hoppandes på kryckorna jag fått av honom. menmen, han var snygg att kolla på! omg, roligaste var ju ändå pikeeee tröjan som dansade <3 vilken kille alltså. sen tog vi bilen till anna panna, hustlaprince kom dit sen också ;) hahahaha!!

I lördags gjorde jag ingenting på dagen, eller gjorde lite ärenden med mamma. sen åkte vi hem till morfar och grillade och åt mat, var gottis. sen skjutsade pappa mig till tjockis där det bjöds på fest, fast den tog slut lika fort som den började. så vi kilade över till lella's hus istället, där festen fortsatte för några av oss. john, bowie, adam m.fl. var GANSKA dryga när dom gömde mina kryckor HELA tiden!!!! fick min hämnd när jag bet john i arman typ 100 gånger, han hade inte ont då. men dagen efter så hittade han mina bitmärken :) haha! fick skjuts hem av frills, då john, olle och emelie blev lite tjuriga för att jag fick sitta fram eftersom jag är lite smått handikappad. Men de dunkades "Hardstyle" musik, eller vad det nu heter. Helt seriöst så var det inte så farligt, var faktiskt ganska bra. Believe it or not! Lite halvfull loggar jag in på msn och pratar med kim och våra missöden. Haha, vi är rätt coola vi två faktiskt ;)

Igår (söndag) chillade jag på dagen och mamma färgade håret på mig(jag är inte nöjd), sen kom isabell hem till mig och vi pratade lite sen tog vi bilen ner på stan och gick på harry potter och HBP igen, den var fan bättre nu andra gången man såg den. Undra om man ska se den igen, då kanske den blir ännu bättre, om nu det är möjligt. jag ska i alla fall lägga mig ner och läsa böckerna nu, känner att det är ett måste. tänker läsa dom innan jag fortsätter att läsa på eclipse, för den har jag tröttnat på lite så kanske behöver lite omväxling emellanåt.

min syster skulle nog vara jättestolt ifall hon läste det här nu ;) "herregud, min lillasyster som altid hatat att läsa, läser nu GAAAANSKA tjocka böcker" be proud big sis ;) och mycket läser jag också, and i'm loving it! kan inte få nog.

har precis fått veta vår servicegrad för förra veckan på jobbet, 98.6% GOOD FUCKING JOB TEAMET! seriöst, skitbra. målet är på ca 96-97% och kolla vad vi ligger på ;) ojojoj då, känns kul att jobba när allting rullar på fint :) lagerdagarna måste ner lite, men annars är det kanonbra :D STOLT!


kommer bilder från helgen ikväll när jag är hemma, måste jobba på nu!
/m

di spagna

Idag har jag hoppat runt på mina kryckor så fint, har äntligen skaffat skumgummi på dem så det är skönare att gå. Ikväll blir det ut och äta med tjejerna på di spagna, för att fira Anna som fyllde 19 år i måndags :) grattis i efterskott! Jag har hittat en pretty nice grej till henne nu, tog ett tag. och inte har jag den än, men den är på väg! borde komma på tisdag eller onsdag!

Idag kom jag hem från jobbet vid 2, otroligt skönt. Har haft en lugn dag idag på jobbet och nu är det bara 5 veckor kvar! hoppas att det flyger förbi så att september, oktober och december kommer fort! jag behöver verkligen en utlandsresa nu, spelar ingen roll vart bara jag får vila och KANSKE se mcfly ;) haha. jag är så otroligt avundsjuk just nu på malin och co som är i Rochester och blev insläppta till front row redan vid 7 i morse!! helt sjukt snällt, så jag är liiiiite avundsjuk kan man säga. Menmen, jag får hoppas att september kommer snart!!

Jag vet att jag måste ladda upp bilder på bloggen, men de kommer så fort som möjligt. Har liksom inte haft något att ta kort på, men det ska de bli ändringar på :) Restaurant ikväll, fest imorgon! Kommer äga.

/m

i'm such an idiot

Vad vill jag? Ursäkta, men vafan? Ja, jag var ju på krogen i fredags med underbart folk. Jag drack då en hel del om man säger så, + mina högsta klackar på. Det resulterar i att jag ramlar ner för trappan inne på pluto, fick sår på benet. Men igår började jag känna av en liten stickande känsla i foten när jag gick på den. Inget farligt liksom, idag när jag kommer hem från jobbet och tar av mig strumpan så är min fot i storlek med en fotboll och den är blå som jag vet inte vad. Mamma trodde direkt att jag hade fått en blodpropp eftersom att jag vaknade av sendrag i vaden i natt (jag har aldrig haft sendrag förut). Vi åkte direkt upp till akuten och fick sätta oss och vänta, 4 timmar senare sitter vi inne på röntgen och 1 timme senare hoppar jag ut därifrån med kryckor och stukad fot med bandage. Hur fan lyckas jag? Så det jag sa om att jag skulle ta det lugnt den här kvällen sket ju sig totalt. Höjdpunkten idag var dock en SKIT SNYGG sjuksköterska (kille!) som både jag och mamma blev helt kära i. Fnissade som små tjejer och var allmänt pinsamma, men han var sjukt trevlig och snygg. Nästan så att man dog :) haha.

Så nu och ungefär 2 veckor framåt kommer jag hoppa runt på kryckor, och tänker göra Gustav på jobbet till min slav :) jag menar, jag kan ju inte bära maten själv nu ;) HAHA! ägd.
Men nu ska jag SOVA! fyfan va skönt.

/m

harry potter and the HBP

Jag var på bio igår med emelie, anna och sofie. Vi var på premiären av Harry potter and the halfbloodprince och jag måste bara säga att det här var LÄTT den bästa HP filmen. Den ägde verkligen, så jag ska gå och se den igen på söndag tillsammans med Izzy :) kommer äga! Jag upptäckte verkligen hur bra skådespelare Tom Felton (Draco Malfoy) och Rupert Grint (Ron Weasley) är. Det är helt insane, för att vara så unga som dem är. Men i alla fall, vill inte förstöra för någon genom att prata om scener i filmen men tänkte bara säga att den är så värd att se. Den är rolig, sorlig, dramatisk, romantisk och allt möjligt helt enkelt! SE DEN.

Just nu sitter jag på jobbet och ska snart hem. Måste åka förbi någonstans och köpa hårfärg, för jag måste nämligen färga håret i helgen. Min utväxt är INTE fin om man säger så. Senare ikväll blir det väl bara att ta det lugnt, tänker tvinga min mamma eller pappa att göra massage på min vad. För gissa hur jag vaknade upp i natt runt 3? Av sendrag i vaden :| Jag har ALDRIG haft sendrag förr, och så händer det nu.. i sömnen! Vafan? Så nu gör min vad lite ont. Ska nog passa på att kolla på lite filmer ikväll också, för det är inget bra på TV och jag har några filmer hemma jag måste kolla på :)

Men nu ska jag sluta skriva och återgå till .. arbetet!
/m


the harder you work ..

.. the more money you get.

är det enda jag tänker på just nu.
måste. ha. pengar!

det har hänt så sjukt mycket sen jag bloggade senast.
jag har tagit studenten, jag har varit i england, jag har träffat jonas brothers, jag har sett mcfly och jonas brothers på samma konsert, jag har sett the saturdays, jag har träffat kim och kajsa igen, jag har träffat malin och isabell igen, isabell har flyttat hem, jag har bokat flygbiljetter till nya zeeland i december, mcfly har announcat european tour, jag har bokat flygbiljetter till köln i september tillsammans med mcflysandra, jag har ännu ett mcfly gig inplanerat, jag har börjat jobba och tjänar nu äntligen pengar, jag har ramlat ett antal gånger, jag har haft SJUK kontakt med danny jones under giget i sherwood, jag har hatat på äckliga mcflyfans och jag saknar min twinny, serah.

/m

4 april 2010.

shitshitshit.
nu är det klart, 4 april flyttar jag och min bästa vän bella till london.
london, england, mcfly, underbara vänner, fest, jobb, skabbig lägenhet, fattiga tjejer och så sjukt mycket annat.
herregud, jag kan inte sluta tänka på det. det kommer bli så underbart, vill åka nu!

/m