England

Hej!

Jag ar da i England nu, Manchester for att vara exakt! Det ar ratt sa underbart har, speciellt efter de tva senaste dagarna.
Ska val beratta lite om vad som hant hittills.. I onsdags kom vi till Liverpool ca 8, sen tog vi buss in till stan och tog tag till Nottingham som kom fram kl 1. Sedan var det bara att ta taxi till hotellet efter att vi virrat runt lite pa nottinghams tagstation ett tag, vi ar smarta ja! Pa torsdagen gick vi pa stan i Nottingham och shoppade loss pa Primark sa klart, latt basta affaren. Kopte skor och klader till mina sma alsklings barn(som jag ar barnvakt at). Sedan kopte jag lite mer grejer, sa klart McFly grejer! Sedan pa kvallen gick vi ut och at sen satt vi oss pa en krog och drack lite.
Pa fredagen var det dax for McFly, forst akte vi till Arenan vid halv 2 och hangde utanfor i ca 5 timmar. Pa den tiden hann vi traffa bada forbanden (Reemer och Avenue), och fa en vink av Dougie i McFly! Da Ella sag honom genom gallret och fragade mig - oh herregud! Ar det dar Dougie? Och jag fick sjalvklart panik och skrek att det var det! Sa vi ropade pa honom och sa vinkade han till oss! Haha. Sedan traffade vi Reemer igen typ 3 ganger, och krockade in i dom! Haha, och Nick ar typ varldens basta kille! Gitarristen i Reemer.. Sa nar det var dax for konserten sa gick vi in med Sazz(kompis fran England) och hennes kompisar, kopte lite merch med dom. Sen traffade jag SERAH, min twinny. skit kul, hon var verkligen sjukt sot. Sen hittade vi vara platser och dom var SJUKT BRA! 8:onde raden. Sa harligt! Sen borjade forbandet och da var Avenue forst ut, sen Reemer! Maste ju saga att Reemer ager. Och det var typ bara jag och Ella som dansade och sjung skit hogt under Reemer och stod och viftade med vara svenska flaggor. Da sag jag att Nick tittade pa mig och log, da vinkade jag till honom och da vinkade han tillbaka!!! HAHA, saaa agande. Blev hur glad som helst! Nar det var dax for McFly att spela pa B stage (mindre scen pa mitten av golvet), sa sprang vi dit sa vi stod langst fram!! Da fick jag ta pa Dannys hand! skit cooolt, helt lycklig fortfarande.
Efter konserten sa begav vi oss till McFlys hotell for att kolla ifall dom kom, men det gjorde de aldrig :| Sa vi gick hem och sov, eftersom att vi skulle upp kl 3 nasta morgon.

Sa upp kl 3, fixa sig och aka till tagstationen for att hoppa pa taget till Manchester. Efter 2 timmar var vi antligen framme och vi tog taxi till hostelet. Vi fick varat rum direkt, jatte skont! Sen gick vi in till stan och traffa MALIN, yay! Begav oss till Arenan dar vi motte upp Stace och Rachie, sen gick vi till baksidan dar vi sag Nick och Dan fran reemer igen. Dom akte i en bil och vinkade till OSS igen! haha Kande igen oss fran Nottingham.. Sen ringde Sazz och sa at mig att vi skulle ta en taxi till McFlys hotell istallet for att hennes kompis hade precis traffat Harry dar.. Da skynda vi oss som fan, och lamnde Stace och Rachie behind! hahaha, efter kanske 1 timmes vantan vid hotelle sa kom Tom gaendes, sa traffade honom och tog kort! Skit lyckliga, sen efter ca en timme till kanske sa traffade vi Dougie!! skit kul. Sen drog vi till hostelet igen, och sen tog taxi till ett annat hostel dar vi traffade nagra andra boardies, haha. Sen gick vi och at, sen till konserten i Manchester! Hittade vara platser som inte var lika bra som i nottingham, men det var bra iaf! Sjukt bra konsert, och vi fick front row igen vid B stage! och denna gang tog danny pa min hand ca 2-3 ganger! helt sjukt! haha.
Efter konserten motte vi upp Malin och kopte mer Merch, och gjorde sa att en kille blev tagen av polisen! HAHA... Sedan gick vi hem och sov.

Igar (sondag), sa hangde vi utanfor McFlys hotell HELA dagen.. Da kom forst Dougie ut pa baksidan av hotellet, sa annu ett kort med doug! sen fick vi hora att Danny hade gatt ut pa andra sidan av hotellet sa sjalvklart sprang vi dit, men han hade redan akt :| sa javla sad. Sen vantade vi annu mer och da kom Tom igen, sa annu ett kort med Tom. Som var otroligt lovely, jag alskar verkligen Tom! haha, varldens gulligaste kille. Efter en laaang vantan efter att vi traffat Tom, men tillslut sa traffade vi Harry! Yay, sa sot. Tog kort med honom ocksa, sen gav vi upp och akte till hostelet och satte oss vid datorn.

Idag har vi hangt utanfor hotellet igen, men dock ingen lycka. Eftersom vi kom dit vid halv 10, men tydligen sa hade dom redan akt till Scotland da. Sa vi vantade pa dem i nastan 3 timmar i onodan, haha! Menmen, sedan satte vi oss pa starbucks och at lite. Sen blev det shopping, blev en del julklappar och sa. Sjalvklart ocksa McFly's nya singel, (Do ya) som ocksa inneholl covern "Stay with me" och film fran Brazil och the making of the "Do ya" video. Och sa kopte vi den andra versionen av singeln dar det ar de tva forsta latarna, sen ocksa deras cover av "I kissed a girl" och laten Lies.

Men nu ska jag sluta skriva och aterga till att prata med mina kompisar. Imorgon blir det Go:Audio i Manchester ocksa, ska bli skit kul! Jag kommer hem pa Onsdag natt people. Ses pa torsdag! Love you.

/m

sorry.

Okej, jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera nu för tiden, men jag känner bara inte den här lusten efter att få komma hem till datorn och bara börja blogga längre.. Jag vet inte riktigt vad det är, antar att jag är för över-excited inför Englands resan på onsdag!!! Jag började packa redan igår(söndag) eftersom jag vet att jag glömmer massa saker ifall jag börjar packa i sista minut, och att packa och verkligen känna att man ska åka iväg på Sverige är ju nog det bästa som finns! Imorgon har jag skola först någar timmar, sedan måste jag väl hem igen för att packa det sista och fixa allting med mig själv, som att duscha, fixa naglarna igen och massa sådana saker. Sen måste jag också fixa klart med iPoden eftersom att jag aldrig hann klart med det igår. Sen så måste jag köpa schampoo och sådant också, det gör jag nog på ICA skulle jag tro :)

Men idag har jag i alla fall inte haft skola, så jag var nere på stan med Ellinor som jag åker till England med. Hon var tvungen att köpa massa nya kläder och så, så det var kul att följa med henne. Hon är ju inte så tjejig av sig ;) haha så idag köpte hon två stycken tajta jeans, som jag hoppas hon har på sig imorgon i skolan! Sen köpte hon också en klänning, Hallelujah! Hon köpte också tröjor, och andra småsaker! Vi växlade också självklart pengar, då fick vi en varsin Forex plånbok ;) haha yes! Jag köpte bara en lila myströja från H&M och ett par lila örhängen från Accent. Som ni kanske förstår så är lila min favoritfärg just nu, mörklila är verkligen den snyggast färgen helt klart!

Idag har jag också bestämt träff med ännu en McFly boardie, henne ska jag träffa i Nottingham på fredag tror jag. Jag ska nu träffa Emily(New York,US), Serah(New port, GB), Sazz(Sutton, GB) och Claire(Nottingham, GB) i Nottingham på fredagen. Sedan på lördagen i Manchester ska jag träffa Malin(Newcastle, GB HAHA), Romina(Belgien whatever), Emily igen, Stace(York, GB) och Rachie(Leeds, GB)! Det kommer bli den bästa helgen i mitt liv hoppas jag på. Jag längtar verkligen sjukt mycket nu. Ska träffa så många kompisar nu så det är helt sjukt faktiskt, men det finns ju en del man inte kommer få träffa som man verkligen vill träffa nu :| Menmen, det kommer någon annan dag förhoppningsvis.

Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig, eftersom jag har skola imorgon :|
Så godnatters..
/m

- 4 & 5 days left -

no regrets

Nu var det ju ett tag sedan jag skrev här, men jag känner att jag varken orkar eller har tid just nu. Skolan tar livet av mig, och jag känner mig allmänt stressad över massa saker. Det är mycket som ska fixas innan England om 6 dagar, det ska börja inhandlas julklappar och det är verkligen inte någonting jag orkar tänka på just nu. Så det jag kommer fokusera på de här sista dagarna innan jag åker iväg är på själva resan och allting som ska fixas innan.. Måste växla pengar, köpa nya jeans, kanske köpa ny väska, tvätta kläder, fråga mamma och syster om jag får ta med lite av deras kläder, lägga in ny musik på iPoden och prata med mina kompisar jag ska träffa i England och dom är inte några kan jag ju säga. Det är ca 6 stycken jag ska träffa :) Kommer bli så sjuuukt jäkla kul! Just ja, så måste jag köpa mössa och halsduk också, vill ha gräddvitt och mysiga. Ska ner på stan imorgon och kolla runt lite, ska köpa jeans då också tror jag :) Sen på måndag ska jag nog ner på stan med Ella och växla pengar! Det är då man verkligen känner att man ska åka iväg, och det är verkligen någonting jag behöver just nu. Tänk er att bara komma iväg från skolan och livet här hemma en vecka och bara tänka på sig själv och en kompis, samt på McFly och ingenting annat. Bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer, men dock har vi en hel del planerat redan, men det ska bara bli kul!!

Imorgon blir det först träning på Friskis med Em, sen direkt till skolan på en fotolektion. Jag har ingen aning om vad vi ska göra på den lektionen men, sen ner på stan och köpa jeans och kanske fixa halsduk och mössa.. Sen efter det blir det hem och laga tacos för att Em, Anna och Olle kanske kommer hit på en Idol kväll :) mysigt värre.

Sen lördag blir det fotboll för hela slanten, sen på kvällen kommer Isabell, Jossan och kanske Cajsa hit! yay, får äntligen träffa Isabell igen! Hon bor nämligen i Paris just nu och jobbar som au pair, man kan ju säga att jag är lite avundsjuk. Men nu får jag äntligen träffa henne igen efter ca 2 månader kanske..

På söndag sen blir det fotografering av Arman och Kevan för 100p projektet, ska ut i bäckbyskogen. Så de som vill vara publik får gärna komma dit under dagen ;) haha asg.

Men nu tänkte jag lägga mig och sova faktiskt, skriver nog imorgon också :) Måste ju börja blogga flitigt igen.
/m




- 6 dagar kvar -

farsdag!

Grattis pappa på farsdag!



nu när jag satt och kollade efter bilder på pappa så hittade jag ju såklart alla bilder från Tunisien för nästan exakt ett år sedan, och jag vill ju bara tillbaka när jag kollar på alla bilderna. Fy fasiken vad kul vi hade helt sjukt!
Vi måste verkligen åka igen, kanske inte till Tunisien men någon annastans i alla fall kanske Kreta! Vill verkligen på solsemester just nu. Här kommer lite goda bilder från vår Tunisien resa med familjen Larsson förra året!



/m

helgen

Denna helg har varit en av de bästa på länge faktiskt, i fredags var det ju tänkt att jag skulle gå ut med klassen. Men jag var så sjukt trött så jag kände att det inte riktigt var min grej att gå ut då. Så istället blev det en hemma kväll med massa gotti och Idol. Det var verkligen någonting jag behövde så det var skönt, alltid bra med Idol på en fredagskväll!

Igår blev det först en dag med fotboll på TV, arsenal - manchester united. dock slutade inte det så bra :| menmen, måste ju förlora någon gång. Sen kom Ella hit och vi började fixa oss inför Halloween festen, vi skulle ju självklart vara Danny Jones och Dougie Poynter från McFly! Haha, bästa idén någonsin. Det gick bra att fixa det, vi blev faktiskt jäkligt lika ;) Bra jobbat Ella (y) Morfar skjutsade ut oss till Svanå, och det var skit läskigt att åka i bilen ute på landet eftersom det var så jäkla dimmigt, såg typ ingenting. Men festen var iaf skit kul! Verkligen glad att jag gick på den. Sen vid typ 2 kom Ellas mamma och hämtade oss. Pratade med Natalie och Elise igår på telefon också, tjejerna från Australien, det var skit kul det med. Ska väl ta och ring igen snart :) Var kul att prata med dom i telefonen för första gången, dom är så snälla. Sen väl hemma så satt jag på msn till typ halv 5.. Sen somnade jag (:

Idag har det varit en pyjamas dag, jag har inte ens klätt på mig. Och det är så sjukt skönt, älskar sådana dagar.. Nu kollar jag på Gossip girl på TV, har ju dock sett alla de avsnitten redan men jag kan inte få nog utav GG.. Bästa serien just nu, det, One tree hill och Prison break!!

Igår så ringde min syster mig under McFly konserten i England under låten Corrupted, och det var skit bra! Hörde faktiskt rätt så bra. Det får mig bara att längta ännu mer till England om en och en halv vecka, ska bli så sjukt skönt att komma iväg från skolan en vecka och bara tänka på McFly och sig själv.. Min syster berättade också att de träffade förbandet utanför efter konserten, och förbandet är ju Reemer som var förband till McFly i somras också. Så jag har ju pratat med dom en hel del på Myspace så min syster sa till Nick från Reemer som jag har pratat mest med på Myspace att jag brukar skriva med dom på Myspace, så jag är rätt nöjd att de pratade om mig ;) haha. Nej, nu vill jag bara till England och aldrig mer komma tillbaka till denna håla s.k. Sverige! Har också fått förfrågan av Malin att komma till England i februari igen, och ifall jag har pengarna till det så kan du räkna med mig Malin! Du och jag + Reemer = My favourite combination! Men imorgon kommer syster hem! yay, har saknat henne de 5 dagarna hon är borta.. Men fick också reda på att Malin ska gå på Manchester giget den 22 november också! Samma som jag ska på, så får träffa henne då också :D yay, allting flyter på just nu väldigt bra. Men nu ska jag kolla på GG igen, hejdå!

/m

utgång

Igår vart det utgång efter skolan med Emelie, Jenny, Jossan, Anna, Sofie, Niklas, Alen, Olle, Linus och Arman..
Först blev det förfest hemma hos Jenka med alla, sen tog vi bussen ner på stan och gick först till Konrad där det inte var en jävel, haha. Sen drog jag, Emelie, Jossan och Arman till pluto inte så mycket folk där heller. Så var kanske inte världens roligaste kväll, men vi träffade iaf Carro, Fanny och Jennifer på pluto också så :) Sen tog jag bara taxi hem vid 2.

Idag var det skola, först svenska sen idrott. På idrotten var vi i VGF hallen, det var fan skit kul som alltid! Men stå på händer och shit är ju inte riktigt min grej, så när vi skulle göra det så hoppade jag över det och stod och kolla på alla idioter i gruppen ;) haha. Serri, vår idrottsgrupp är nog den roligaste ever. Så sjuka människor! Sen åkte jag hem och käkade Mcdonalds! yay, väldigt gott. Sen gick jag över till grannarna och var barnvakt som vanligt :) Kom hem nyss och nu kollar jag på EMA.. Måste fixa med foto uppgiften, men jag vet verkligen inte hur jag ska göra!! Vill inte redovisa imorgon, känner mig inte redo för det! Menmen, det måste göras.

Imorgon blir det ingen träning på morgonen innan skolan, ska istället ner en snabbis på stan med Emelie. Måste hitta någonting att ha på krogen imorgon, har ju verkligen ingenting att ha på mig! Får lite små panik, så måste verkligen hitta någonting imorgon.. Fick ju pengar idag för barnvakts grejen, så det är bra :) Som sagt, på kvällen blir det utgång för att fira Lisa och så med klassen. Ska bli skitkul faktiskt :) hoppas det inte blir som igår bara ;) haha.

Nej nu måste jag fixa med foto uppgiften och kolla på EMA, hörs imorgon. ha en trevlig kväll!
/m

BARACK OBAMA!

Barack Obama, USA:s 44:e president och den första afroamerikanska presidenten!
Vet inte varför, men är jäkligt stolt faktiskt.
USA har någonting bra att vänta sig nu när Bush är borta, och Obama tar över..




Snart har jag psykologi, så måste återgå till arbetet.
/m

tuesday

Idag var det första skoldagen efter lovet, inte så kul. men hade idrott på morgonen och det är fan alltid skitkul, vad vi än gör. för klasskompisarna på den lektionen är så jäkla sköna, serri så jävla roliga. Fick också reda på betyget vår grupp fick på projektet vi gjorde innan lovet också, filmprojektet ni vet? vår grupp fick i alla fall MVG :D så vi är jäkligt nöjda som ni kan förstå. plus att jag och ella har äntligen lyckat få någon att bli mcfly fan genom våra otroligt fina mcfly gester som vi har med i våra redovisningar varje gång ;) + att jag har skrivit ca 4 uppsatser om dom också! se, det funkar!

Efter skolan åkte jag ner på stan med Arman, kollade på tyger till hans utklädnad till på lördag. Efter det mötte jag upp Alexandra (: alltid lika kul. Så gick vi runt på stan, jag köpte present till Emelie som fyller år idag! Grattis skrufsen. Sen köpte jag också ett par vinterskor! verkligen jätte nöjd med dem, älskar dem redan.

Imorgon blir det utgång med några kompisar :) måste ju fira emelie. Det kommer ju också bli min första utgång i Västerås :) ska bli kul, så alla dom är över 18 gå till pluto imorgon!

I natt är det valvaka! yess, längtar. dock kommer jag antagligen inte kolla hela natten, men ska försöka kolla så länge jag orkar hålla mig vaken. Go Obama/Biden! Folk kanske undrar just varför jag håller på Obama, men jag har faktiskt inte orken till att prata om det just nu. Men så är det, Obama for president! Ifall McCain/Palin vinner så blir det 4 år till av Bush! Ingenting kommer förändras, eller jo kanske ekonomin. Men med Obama kommer det bli så många förändringar i America vilket också leder till förändringar i världen, och det är verkligen någonting vi behöver just nu!

Men nu ska jag kolla på gossipgirl och sedan oth ifall jag hinner. annars blir det valvakan :) hejdå!

Mina nya vinterskor!


/m

good night

Jadu, idag har jag varit och tränat sen åkte jag hem och bakade äppelpaj och den var sjukt god! Sen åkte jag och pappa till morfar för att hämta en träningscykel! så nu har vi en sådan ståendes uppe i datarummet.. Ikväll var det ju också Prison Break! Vilket alltid äger. Serri, jag älskar verkligen det programmet! Men nu måste jag typ sova, för har ju tidig morgon imorgon :( Ska bara ladda upp lite mer filmer från SP också, kommer ut på bloggen så snart som möjligt :))


Pratar om deras dansmoves, svensk massage och Seb's gitarr vill inte riktigt funka ;)



Welcome to my life




godnatt /m

training

Nu ska jag kila iväg och träna på friskis med Emelie.
Ni får en fin liten film från Simple plan igen ;)

I kissed a girl


/m

filmer

Nu kommer lite filmer från i fredags på simple plan :)


When I'm gone



Save you



De sjöng en fin sång om oss ;)
Sweden song part 1



Sweden song part 2


kommer mer senare, /m

the week

Hej!

Jag har inte skrivit på några dagar nu, så tänkte skriva ett litet inlägg nu i alla fall.
Jag vill bara börja med att tacka alla mina vänner som kom på min 18 års fest förra lördagen :) har inte riktigt hunnit tacka er för en skit kul kväll! och tack alla för fina presenter och blommor, uppskattar det verkligen! Ska lägga in lite bilder från festen längre ner i inlägget.

Detta höstlov har jag först bara spelat sims och tagit det lugnt, sen på onsdagen blev jag hämtade av Caroline, min kollega på ICA Hacksta. Åkte till jobbet vid 20 i 7 på morgonen, så var ganska sliten. Men jag har nu jobbat onsdag, torsdag och fredag. Det gick kanon faktiskt, lite pengar får man ju i alla fall och det är ju väl behövt kan man säga :) Nu när dollarn har gått upp rejält från i somras :( känns faktiskt ganska tungt nu. Vill ju att dollarn ska ligga på ca 5.80 eller något igen. Fast det kanske hade varit lite för perfekt, men men drömma kan jag alltid..

I fredags gick jag från jobbet vid lunch för att åka hem och packa inför stockholms resan med Ella. Vi åkte ju som sagt på Simple plan i stockholm. Vi tog tåget klockan 2 och var då framme vid 3, då gick vi och åt på Mcdonalds som vanligt ;) Sen tog vi tunnelbanan till Annexet. Där det inte var speciellt lång kö, så vi fick en rätt bra plats i kön iaf. Fast vi inte trodde det, så vi var rätt nöjda :) Sen var det bara att köa i 2 och en halv timme i konstant regn och kanske minusgrader! Sjukt kallt var det iaf, men jag är ju då jävligt smart som lär mig av mina misstag. Därför hade jag då med mig tre filtar som jag och Ella skulle dela på, och det var ju en hit! Verkligen skit bra. Vi hade också två paraplyn men vi gav bort mitt till några tjejer i kön som inte hade med sig något. Gud vad snälla vi är ;) haha. Vi underhöll oss i två timmar med att leka lekar. Först blev det 20 frågor/gissa kändisen.. Det var skitkul, och jag ägde som alltid ;) haha eller inte. Sen körde vi Gissa McFly låten, men hann bara köra det ett litet tag eftersom de började släppa in folk och vi kastade av oss filtarna och paraplyet. Sen när vi kom in så började vi gå mycket fortare för att komma så långt fram som möjligt. Och vi fick jäkligt bra platser faktiskt :) dock blev man ju iväg puttade rätt rejält under förbandet och så, men vi var rätt bra på att tränga oss fram också faktiskt. Så under förbandet så såg jag knappt någonting för att vi hade sjukt långa personer framför oss! Men sen under Simple plan så var det sjukt bra! För alla lugnade ner sig och det blev inge moshpit längre. Vi hade liksom space att till och med röra oss på, haha helt sjukt. Så det var verkligen skönt! Jag måste säga att Simple plan är ett av de bästa banden jag någonsin har sett live. Först är självklart McFly, men Simple plan kommer på en självklar andra plats. Denna konsert var MYCKET bättre än Rihanna till och med, och det är ganska coolt! Men serri, verkligen sjukt bra konsert. Ska definitivt se dem igen, och jag hoppas det blir snart! Sen utanför på väg till tunnelbanan så stannade jag och köpte en simple plan tour tshirt (: Men sen när vi väl är på tågstationen måste vi vänta i en timme innan tåget går, men det gick rätt fort. Men sen med 10 min kvar innan tåget skulle gå så står det inget spår vart tåget ska gå ifrån. Så vi fattade ingenting, det gjorde ingen annan heller. Men sen, med ca 3 min innan tåget skulle gå så kommer det upp ett spår. Jätte mysigt tåg, så vi satte oss längst upp på ett var sitt säte och lyssnade på iPod/sov lite. Läste och lite tidningar, till slut var vi hemma i våra sköna sängar! Tack för en sjukt kul dag Ella! Detta måste vi göra om, haha vänta. det ska vi ;) vi åker ju till England om ca 2 och en halv vecka!!!!!! Längtar såååå sjukt mycket. Vill verkligen till England nu, bästa landet by far. Älskar allting som har med England att göra, sen är det ju ett plus att vi ska se McFly två gånger och Go:Audio en gång :) + att vi ska till manchester, det är verkligen helt sjukt kul!

I går(lördag) så kollade jag först på fotboll hela dagen, en riktig målfest när Manchester United vann över Hull med 4-3. Var rätt nervös där ett tag i slutet, Hull var ett bra motstånd men ingenting kan fan rubba United just nu. Hoppas också nu på vinst mot Arsenal på lördag, dock är det på Emirates men det ska United fan klara av! Sen skulle jag och syster ta tåget till Eskilstuna för att jag skulle på min krogdebut, men kvällen började ju inte bra.... Vi kommer till tågstationen och ser att tåget är några minuter försenat, sen blir det bara mer och mer försenat.. Tillslut så säger de att det kommer bli en ersättnings buss ist, men inte fan blir det det. Efter ca en timme säger dom att dom inte vet ifall det blir tåg eller buss, så alltså var det inte ens någonting på väg. Sen stod det att det skulle dröja minst en timme till. Då ringde vi morfar och bad om skjuts och han var snäll nog och skjutsade oss till Cajsa :) Tack morfar! Sen var vi hos Cajsa i ca 20 min, sen bar det iväg mot Nybron där vi mötte upp Victoria. Men jag och Cajsa var verkligen inte på fest humör så vi spenderade mesta dels av kvällen till att köra leken "in my pants" haha. Och det var sjukt kul, kanske inte så jag hade föreställt mig min krogdebut men. Var ju bara ca 23-25 åringar där, och jag är ju bara 18 så kändes lite konstigt.. Men jag hade skitkul iaf :) Sen åkte vi hem till Cajsa och sov där! Så tack tjejer för en kul kväll :)

Idag(söndag) tog vi tåget hem vid 2, träffade kusin Tobias på stationen i E-tuna också. Sen väl hemma har jag bara kollat på tv och suttit vid datorn. Nu sitter jag och kollar på "Stor i Japan", haha det äger verkligen! Så nu ska jag fortsätta kolla på det, ska bara lägga in lite bilder här :) både från min fest och från simple plan och krogen igår! Kommer komma lite videoklipp från Simple plan senare också! Måste bara lägga in dem.


Matilda 18 år!

         


Simple plan 31/10!

              


Nybron 1/11!

 

grattis till den som orkat läsa ;)
/m