down goes another one

Hola.

Ett tag sen sist igen, men jag försöker faktiskt!
I alla fall, ska väl berätta lite om vad jag har haft för mig den senaste tiden.

I fredags var jag först i skolan, sen kom Bella och hämtade upp mig och John i skolan. Skjusade hem John sen åkte vi två ut till Hökåsen och hem till Bella. Vi åkte till ICA och köpte lite dennis korv, cider, glass och potatisgratäng. Sen åkte vi hem till Bella och satte igång grillen (jag är grillmästare), grillade korven och åt mat (: väldigt gott och mysigt! Med McFly dunkandes ur högtalarna och en katt som brukar hata mig, satt nu i mitt knä. Efter vi ätit, så kollade vi på lite Supernatural och det var faktiskt bra. I like it! Sen tog vi bilen hem till mig och då kom också Cajsa sen åkte vi ner till stan och hämtade ut biljetterna till bion. Plusstolarna äger <3 Filmen ägde dock ännu mer. Den var helt sjukt bra! Ännu en favoritfilm på listan. Väldigt bra! Sen att Zefron är GANSKA het också gör ju verkligen ingenting. Efter bion så åkte vi hem till mig, fast Cajsa åkte hem. Jag och Bella satt och var SÄR seriöst hela natten, hon åkte inte härifrån förns klockan blev halv 5. Det var en väldigt rolig kväll! Haha, herregud säger jag bara.

Igår så tog jag tåget till Eskilstuna och hem till Cajsa, det var "hejdå party" för henne med hennes släkt och mig. Det var väldigt trevligt, fick ju träffa Elin lite mer också vilket var jätte trevligt! Morotskakan var nog den godaste jag någonsin ätit, blev väl tillslut 3 bitar som nu ligger i min mage <3 haha. På kvällen tog jag, Cajsa och Elin en "roadtrip" hem till mig, åkte förbi McDonalds för Elin var hungrig! haha, sen släppte dom av mig hemma hos mig! Det blev en väldigt sorlig kväll faktiskt, var otroligt jobbigt att säga hejdå till Cajsa :/ Nu är krubb borta från Sverige, bara jag kvar. Känns förjävligt om jag ska vara ärlig. Blev en hel del tårar igår, värst var det dock när Cajsa och Elin hade åkt iväg. Menmen, känns helt okej nu!

Idag har jag bara slappat, men har ändå hunnit med att plocka undan lite i mitt rum och kollat på fotboll. Var FA-cup semifinal mot Everton, dock förlust efter straffar. Men känns ändå bra, med tanke på att det var halva B-laget med i Manchester United och för att nu kan dom fokusera på PL och CL istället, vilket Chelsea INTE kan. HAha, känns skönt!

Nu kollar jag på Wipeout och håller på och skrattar ihjäl mig! Seriöst, Felix Herngren vilken kille <3 Hans kommentarer äger verkligen!

11 dagar kvar <3
/m

sowwy.

Jag har nu insett att jag suger på att vara aktiv med bloggen (: haha, men jag försöker så gott jag kan.

Sen jag skrev förra gången så har det väl inte hänt så jätte mycket precis, förutom att vi har flyttat tillbaka till gamla mcfly forumet <3 har saknat det! Imorgon blir det bio med Cajsa och Bella (: kulkul. 17 again blir det! Sen på lördag så ska jag hem till Cajsa på en liten "hejdå"-tillställning. Ska bli kul, men också otroligt jobbigt. Tror att det kommer falla några tårar om jag ska vara helt seriös. Menmen, det tar vi då! Nu är det 17 again jag ska fokusera på! haha.

Idag höll jag ett tal i skolan, på engelska!! Talet jag skrev var om McFly och första gången jag såg dem. Det gick faktiskt ganska bra, men var hur nervös som helst! Helt sjukt, men ja som sagt så gick det helt okej. Skönt att ha det gjort!

Inatt är det första slutspelsmatchen för Detroit! Självklart ska jag kolla på den matchen, börjar kl 1! Så inte allt försent, vilket är skönt.

Nu har jag verkligen ingenting mer att säga förutom att jag precis klickade hem en ny klänning (: Har ju behövt nya heels, men det sket sig för jag hittar aldrig några fina! :( så fick bli en ny fin klänning istället. Eftersom att det är så mycket rea på Asos.com nu, så bestämde jag mig för att göra ett spontan köp. Endast £14 för denna söta klänning!



What do you think?

/m

måndag.

urgh, igår var en tråkig kväll. Satt och kollade på hockeyn men dom var ju så jäkla dåliga, förlorade med 3-0. Det gör ju ingenting, men ändå känns inte så bra inför slutspelet. Menmen, dom får skärpa till sig tills dess! För nu är det Columbus Blue Jackets som gäller!

Idag ska jag ta tåget till Eskilstuna för att ta en fika med Cajsa, Isabell och Jossan. Eftersom att Isabell är hemma över påsken, hon bor ju i Paris annars. Blir bara där ett litet tag, sen åker jag hem igen och gör INGENTING. Wow, vilket kul lov jag har haft :| Menmen, ikväll kommer ju BELLA hem! :D Yay, har saknat henne nå sjuuuukt mycket. Men imorgon efter skolan (urgh) så ska vi ta bilen och åka till Hälla, måste hitta ett par heels till mig! För nu är jag nästan desperat.

På fredag blir det BIO! yay, med Cajsa, Bella och kanske Elin.
Gissa vilken vi ska se? Jo, vi ska se ... 17 AGAIN! Längtar så sjukt mycket.
Zac Efron OCH Matthew Perry <3 Kan nog inte bli bättre.

Men nu ska jag börja fixa mig lite, äta frukost och sånt.



/m

tacos.

Tänkte bara hoppa in och säga att jag fick skjuts ner till ICA av pappa istället för att cykla, han behövde också köpa lite grejer ;) skönt.

Alldeles strax ska jag börja laga min fina mat <3 tacos. Köpte en "hot" tacosås idag istället för "medium", får se hur jag klarar av det! Jag ska nog kolla på "Confessions of a shopaholic" ikväll också, håller på och laddar den just nu! Sen blir det nog också "Twilight" ifall jag hinner det innan jag somnar! Jag menar, hockeyn håller ju på i ca 3 timmar. Så klockan hinner bli 11 innan jag börjar kolla på första filmen. Men nu ska jag kila iväg och laga mat, är sjukt hungrig!

 


/m

söndag.

Hej!

Idag är det verkligen en tråk dag, helt sjukt.
Har verkligen ingenting att göra, får lite panik faktiskt.
Frågade mamma ifall hon ville åka ut till Hälla med mig, men inte fan ville hon det :| Frågade också Sandra, men hon hade ingen bil :(
Alltså, jag vill göra någonting! + att mina föräldrar ska bort ikväll, och äta borta. Vafan ska jag göra då? Får väl svälta.
Dom säger "Åk ner och handla" men vem fan orkar det? Inte jag i alla fall. Men får väl lov att göra det, jag är sjukt sugen på tacos. Så det blir väl en kväll med tacos för en och hockey på TV. Det är nämligen Detroit - Chicago på Canal+ Sport ikväll kl 20.00! Sista gruppspels matchen för Detroit i år, ska bli spännande att se vilka dom får möta i första omgången! Jag hoppas på St Louis så klart, för det blir lättast att slå. Får dom Anaheim så ligger dom risigt till! -håller tummarna-
Men nu ska jag väl göra någonting, orkar inte sitta här framför datorn och bara dega. Det är ju så tråkigt! Tar väl cykeln ner till ICA eller nå kan jag tänka mig.

/m


lov, resa och tatuering.

Ja, blev inget inlägg igår eftersom att jag fastnade framför The Sims.
Men tänkte bara skriva lite kort nu om vad som händer i mitt liv.

Just nu är jag inne på de sista dagarna av mitt påsklov. Det har varit så sjukt skönt att bara göra ingenting, har dock varit över till Eskilstuna och Cajsa i söndags till måndags. Var mysigt som vanligt, och jag håller på att lära mig klart McFly's låt "Point Of View" på piano. Så det var mys, sen i torsdag var jag på stan med mamma och pappa. Vi åt sallad på Vivaldi, sen köpte jag ännu en studentklänning. Så tror att jag kommer ha den istället för den för stora klänningen vi köpte från Ebay. Denna nya köpte jag från MQ, kostade runt 500 lappen. Men ni i Västerås, eller speciellt i min klass. Köp för guds skull inte samma som mig, vore lite dumt ;)




Så ser den ut, och jag älskar den! Så det lutar åt att bli den på studenten i alla fall.

Vad mer? Jo, det är påsk och jag har varit på påsk middag hos morfars flickvän idag. Det var mysigt, lite långtråkigt dock. Men fick så skattjakt där och fick ihop 300 kr, Tack morfar! Men innan det så gick jag påskäggs jakt här hemma, pappa som hade gjort banan i år! I påskägget låg det godis och 500 kr. Verkligen vad jag behövde, så TACK föräldrar!

Om 2 och en halv vecka åker jag till London med min otroligt underbara vän Bella. McFly x2, camping, boardies och bara älska livet ska vi göra! Ser verkligen fram emot det nu.

Jag och Bella ska ju också tatuera oss inom en snar framtid. Jag skulle ha lyricsen "If this is the last song I'll ever sing, then I'm giving it everything." Men nu har jag ångrat mig, jag känner inte riktigt att just den lyricsen hör ihop med just mig. Ifall jag tatuerade in det så skulle jag ALDRIG ångra mig, men frågan är ifall jag aldrig skulle sluta älska den? De tror jag. Därför väljer jag att inte tatuera in det!
Men, grejen är att nu har jag hittat en line i en låt som heter "Not Alone" som jag tror verkligen, verkligen, verkligen passar just mig. Jag har dock satt ihop den på ett sätt som den inte gjorde från början. Nästan alla som relaterar till denna låt tatuerar in "Not Alone" bara. Men jag vill inte bara vara en i mängden som tatuerar in det någonstans. Utan jag ville skapa min egna lilla line. Vara orginell helt enkelt, och det här var vad jag kom fram till!



Det hade jag tänkt, den känns som mig. Oh gud, jag vill nu nu nu!
Vad tycker ni?
Dock så bryr jag mig inte vad ni tycker egentligen, för det här känns helt rätt för mig.
Något jag kan älska livet ut.

/m

BACKKK.

IKVÄLL SKA JAG TA UPP BLOGGANDET IGEN.
SE FRAM EMOT DET FÖRSTA INLÄGGET PÅ  TYP LÄNGE.