words cannot describe

Japp, nu är det säkert.
Jag och Bella ska åka och göra London/Southend osäkert i Maj! Efter ca 5 min så hade vi våra biljetter, tog inte lång tid. Det var heller ingen fara att få biljetter, så inga tårar denna gång. Dock lite skrik på datorn eftersom att den jag fick använda var så seg :| OCH för att ticketmaster inte skickade southend biljetterna utomlands! Jag menar, vad i helvete? Haha, så vi bokade på gigsandtours istället. Efter att ha suttit och klickat på "uppdatera" knappen ca 100 gånger så stod det äntligen "ORDER", och vi satte igång. Skrev i alla grejer, och klickade på "buy tickets" och så hade vi dom + ett confirmation mail i inkorgen. Kändes som att flera tusen stenar lyftes från mina axlar. Så otroligt skönt att veta att vi än så länge har 4 amazing gig inplanerade.

Maj
1/5 - McFly i London.
2/5 - McFly i Southend.

Juni
15/6 - Jonas Brothers på Wembley.
20/6 - McFly i Sherwood.

I LOVE IT, kan man ju säga!
Jag kommer säkert inte göra någonting med mitt liv, utan mitt liv kommer bestå utav att stalka McFly när jag väl flyttar till England nästa år. Haha, men det är ett bra liv ;) Malin borde kunna hålla med!

Denna dag har jag spenderat med Bella ute i hökåsen och herregud vad vi har skrattat. Det är helt sjukt, har nog inte skrattat så här mycket på flera år! När jag och Bella har varit uppe tidigt och spazzar över att vi fått McFly biljetter, så finns det inget som stoppar oss. Nejdå, vi sätter på McFly på högsta volym och börjar dansa tills vi blev helt lökiga :| Vi kollade också på "the outtakes" till våran Bermuda film som vi hade på en redovisning i skolan förra året. HAHA säger jag bara! Vi äger så sjukt mycket, och Bella kan hålla med om att .. Uttråkad Matilda = Danny Jones. Haha! Lite puckad och tycker att allt man själv gör är kul. Haha, oh well I love it. So does Bella så :) haha. Just ja, Bella = TOM! hahaha jag dör, shit vad vi äger. Jag orkar inte förklara, för ni har inte sett våra outtakes till den filmen!

Ikväll blir det först melodifestivalen, sen KANSKE jag ska ut med Bella och co. Vet inte om jag orkar, men jag vill ju ut och fira med Bella att vi fick biljetter! Så jag får se :) Men nu måste jag iallafall hoppa in i duschen.

ciao.
/m


it's now or never

Hej, förlåt för dålig uppdatering igår kväll. Men jag var barnvakt enda till 12, sen kom jag hem och kollade på hockey. Somnade inte förns vid halv 5. Då kanske ni undrar var jag gör uppe nu? Jo, det är så att Ella kommer strax och hämtar upp mig. För idag ska vi nämligen försöka få biljetter till ucap touren! Jag är så sjukt nervös just nu, håller på och kissar på mig (på riktigt). Men nu måste jag förbereda det sista innan Ella kommer, dvs. ta fram pengar, äta frukost för att bli piggare, ta en kopp kaffe även fast jag hatar det, packa grejerna jag behöver ha med mig! Så nu måste jag faktiskt kila.
Önska oss lycka till!

/m

jonas brothers + wembley = sant

JONAS BROTHERS SPELAR PÅ WEMBLEY DEN 15/6 ALLTSÅ 5 DAGAR INNAN MCFLY I SHERWOOD!



och gissa vad?
JAG BOKADE PRECIS BILJETTER TILL DET!
OH MY GOD.
JAG OCH ELLA, ENGLAND, JONAS BROTHERS, MCFLY, CAMPING!
ALLT PÅ 6 DAGAR! SHITTTT, JAG DÖR! :D HAHA

oh shit, jag ska se jonas brothers och mcfly inom 5 dagar.
jag tror jag svimmar.

/m

oh, the lolz

27 feb 2009 06:17

Tom, please do an implant of hair in your friend Daniel Jones, he needs :B haha (ok, is a joke)

I love you, guys ♥



HAHAHA, låt mig skratta.
shit, jag dör. ägande!
Det var en tjej på Myspace som skrev så där till McFly, haha herregud.
Det här gjorde min dag! Oh, and the spelling is brilliant.

tomorrow's gonna be a brighter day

Nu sitter jag på jobbet igen, har ingenting att göra just nu. Ska väl snart gå och köpa en macka kanske, är rätt hungrig. Hann inte äta någon frukost i morse heller :| Ville hellre sova längre. Idag var det i alla fall svin kallt ute, kan det inte bara bli vår snart? Är trött på den här snön nu faktiskt. MEN, mamma sa igår att vi ska åka skidor snart faktiskt! För att hennes rygg är typ bra nu, och det är bra nyheter. För jag vill verkligen åka blades nu! Hoppas Cajsa kan följa med också. Ella, du är välkommen att följa med du också :)





Imorgon smäller det hörrni!
Längtar så sjukt mycket, men är också VÄLDIGT nervös.
Ska vara hemma hos Ella vid halv 10 imorgon bitti, då ska vi ta fram datorerna och göra oss redo för en helvetes morgon. Jag kan tänka mig att den kommer bestå av nervositet, tårar, skrik, slag, glädje och sång!
Kan ni gissa vad vi ska ha för oss?

Nu ska jag kila iväg och köpa en smörgås, skriver inlägg senare idag också!
ciao.
/m

i changed my mind

God kväll!

Vet ni vad?! Jag har ångrat mig om den där student klänningen jag visade tidigare idag! Mamma tyckte att den var för kort, och jag håller med faktiskt. Vill ju inte gå runt och visa arslet på studenten, men inga sura miner för det! För att gissa vad jag har hittat? En ännu snyggare klänning! Dock på tradera, så inte alls säkert att jag får den. Men budandet stänger om precis en vecka, så nu gäller det bara att hålla tummarna och försöka få den där klänningen. Jag och mamma satt länge idag och letade klänningar, hittade verkligen ingenting enda tills jag sa åt henne att gå in på tradera bara för att kolla läget. Då sa det bara 'TADAAA' och så var den där, mitt framför ansiktet på mig. Min dröm student klänning om jag får säga det så, jag är helt kär! Hoppas verkligen att jag får den nu.



Är den inte helt underbar? Det är liksom pärlor i midjan och på banden.
Åh, jag bara älskar den! Ifall jag får den så kommer jag nog också matcha med ett par gladiator sandaler som på bilden. För jag tänker inte gå runt med alldeles för höga klackar så att jag får lov att ta av mig dem pga skavsår. Nejnej, jag är smart och tänker därför skaffa platta skor :) Skiter totalt i om det "inte är lika snyggt", för det tycker jag att det är, om inte till och med snyggare.

Det blev föressten ingen kväll hos Emelie för min del :/ Skit tråkigt. Men min dryga pappa vägrade skjutsa mig först, och då blev jag skit sur. Så tillslut orkade han inte längre, då erbjöd han sig att skjutsa mig. Men då var det redan försent, skit irriterande. Menmen, jag var ändå så trött ikväll efter att ha varit upp vid 6 i morse och nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig faktiskt.

Imorgon ska jag bara jobbbba och sedan hem och gå över till grannarna direkt och vara barnvakt! En fredagkväll :| Menmen, hade jag inte vart det så hade jag säkert kört på en utgång och bara slösat pengar. Så istället för att bli av med pengar, så tjänar jag pengar! Det är skitbra :) En myskväll med små tjejerna liksom, blir nog kanonbra!


Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på Seinfeld, sen sova.
godnatt!

BTW; sjukt kul att se att jag har fått så många nya läsare :) ni får gärna skriva i kommentarerna vilka ni är som läser, man blir ju rätt så nyfiken!
/m


take the pain away

Helloj!

Nu är jag tillbaka på jobbet efter ett besök hos tandläkaren. Det gick jättebra där idag, skönt! Rickard som är min nya tandläkare började borra upp min tand för att ta bort några av de nerver som ligger högst upp eftersom att han inte hade tid att ta bort alla nerver redan idag, utan det sker den 10 mars istället. Vill bara ha det här överstökat nu, och få bort all smärta i min tand/käke. Men nu sitter jag här på jobbet, när nästan alla kollegor har gått hem för dagen, med en bortdomnad kind och väntar på att pappa ska ropa "Matilda, ska vi dra?"

Mamma kom på den smarta idén om att eftersom jag har varit så duktig idag, med att jobba OCH gå till tandläkaren, så ska vi äta gott ikväll istället för ännu en av mammas nya "smala" maträtter. Tack gode gud, idag blir det spicy! Eftersom att pappa vägrar att ställa sig och göra köttbullar från scratch. Antar att jag hade lite för höga förväntningar där, men spicy blir kanon bra! Det betyder då att jag kommer ha matlåda imorgon till jobbet (y) så slipper jag gå och äta själv i matsalen.

Men alldeles strax ska jag hem, prata med mamma om klänning jag förmodligen kommer köpa. Sen ska jag också gästblogga i min goda vän Sannas blogg (: Så kika gärna in där också!
Efter maten och så, så hoppas jag verkligen att mamma eller pappa vill skjutsa ut mig till bäckby idag igen. För idag har Emelie och Anna en liten säljarkväll eller vad man kan kalla det. De gör ju egna smycken som UF företag till 100p projektet, så nu passar de på att bjuda på lite snacks och samtidigt sälja smycken till de som vill ha :) så nu får jag passa på och köpa något fint tycker jag! Ska bli väldigt trevligt ikväll faktiskt.

Nu har jag inget mer att säga, så ska väl avsluta nu.
ciao.
/m

toothache

Nu ska jag iväg till tandläkaren, wish me luck.

student 2009

Hejhej!

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på lite mer jobb, sedan ska jag kila iväg på lunch med pappa och några andra kollegor. Är så sjukt hungrig just nu, åt ju ingen frukost pga. min jäkla käke som gjorde ont i morse :/ Eftersom att penecilinen inte har hjälpt mot smärtan som den skulle göra, så har mamma nu ringt och beställt ännu en tid hos tandläkaren idag. Ska dit igen vid 1, så måste kila från jobbet en liten stund.

MEN, idag har jag surfat runt lite och kollat efter stundent klänningar. Jag har redan en hemma, men den var inte avsedd till att vara till studenten. Så nu har jag hittat en klänning jag jätte gärna vill ha, och förmodligen kommer köpa också!







Den är från Nelly och kostar endast 399:-, så den ska jag nog ta och klicka hem så snart som möjligt. Efter att jag har pratat med mamma förstås, hon måste ju såklart godkänna den innan jag gör någonting!
Så mina vänner, eller vem som helst i Västerås som tar studenten och läser det här. KÖP INTE SAMMA KLÄNNING SOM MIG! Haha, det är ju inte kul för någon ifall det är många som har likadana klänningar.

Nu måste jag återgå till arbetet, för nu har jag fått fler uppgifter att göra.
ciao.
/m

jenny's place

Ikväll har jag varit över hos Jenny på bandverket, kul att vara tillbaka i sina gamla kvarter. Jag, Jenny, Emelie, Sanna och Maria åt tacos och för"festade" lite. Sanna, Jenny och Maria skulle nämligen ut på krogen ikväll, men eftersom att jag jobbar imorgon så var det bara för mig att åka hemåt. Jag kände ändå inte för någon utgång ikväll, vet inte vad det är med mig men just nu för tiden så vill jag bara sova hela tiden. Men det blir tagg inför nästa torsdag då det är 100 dagars festen! Hoppas på att det kommer bli en lyckad kväll.

Det var i alla fall jätte trevligt hemma hos Jenka. Måste bara tillägga att Emelie är nog den mest puckade personen jag känner :) haha nejdå, menar inte så. Men ja, det hände lite roliga grejer som hade med Emelie att göra ikväll. Vet inte om hon vill att jag ska skriva ut det här, så jag tänker inte chansa och sedan få en arg Emelie efter mig ;)


Emelie gömmer sitt söta ansikte :|


Sanna och Maria, redo för en utgång!

Men som sagt så var det jätte trevligt, och vi borde göra om det någon gång fast då kanske att alla går ut eller något (:

PS. Håll utkik efter namnet 'Sanna "Falsetten" Björkman' i framtiden, hon kommer bli HUGE inom musikbranschen! DS.

ciao.
/m

today's outfit

Såhär såg jag ut idag!



Vitt linne från H&M, jeansleggings från Vero Moda, mjukiströja från Dansverkstan + skor från Converse.

i've been waiting for the stars

Hejsan.

Igår var jag som sagt med Cajsa på Björnön och åkte pulka och tefat. Det var jättekul, men det märks att vi inte är 8 år längre. Man orkar knappt åka mer än 5 åk innan man dör av trötthet att springa upp för den där jäkla backen. Men vi hade en trevlig liten utflykt i alla fall. Sedan kom morfar och hämtade upp oss och vi åkte hem och la oss i soffan och kollade på lite top model. Efter det så åt vi mat sen gick vi ner till ica och handlade lite gott, sedan la vi oss och kollade på Ghosthunting med McFly, sen kollade jag på champions league (Inter - Manchester United, bra med 0 - 0 på bortaplan(y)). Efter det kollade vi på Oscars galan och var helt kära i Kate Winslet! Sen kollade vi på Stormbreaker, med den otroligt snygga Alex Pettyfer.


Lilla Cajsa i backen!


Jag äter lunch.



Idag skulle Cajsa till Stockholm med 11 tåget, så vi steg upp vid halv 10 och fixade i ordning oss lite. Jag vaknade dock av pappa vid kvart över 9 först för att vi skulle boka biljetter till Detroit - St Louis matchen i Globen i Oktober! Längtar så sjukt mycket, och nu måste jag verkligen prata med Nicklas i sommar ifall jag kan få komma ner i omklädningrummet innan eller efter matchen för att träffa alla spelarna igen, eller i alla fall Filppula. Haha, jag undrar om han kommer känna igen mig från i vintras. Jag tror fan att han kommer göra det, eftersom jag är förmodligen hans enda dedikerade fan, haha! Så nu har vi biljetter till en match tror jag, vill dock gå på båda men blir nog bara en tror jag.

I alla fall, sen tog jag och Cajsa bussen ner på stan och hon åkte vidare mot stationen. Så jag gick på stan en liten stund för att jag skulle ändå köpa High school musical 3 filmen som kom ut på dvd idag! Köpte en väska och en tshirt också, sen åkte jag hem och träffade Jamile på bussen också. Alltid lika trevligt!


Det här köpte jag idag!
HSM 3 dvd från Åhléns 199:-, Fransväska från Lindex 199:- och en tshirt från Cubus 179:-.

Nu kommer Bella skratta :) haha känner det på mig. Hon är nämligen inget fan av min fransväska! :| Jag älskar den verkligen. Hon är ju rätt konstig den där tjejen!

Men nu sitter jag bara här och lyssnar på David Archuleta och taggar inför lördag, för då smäller det Bella!
Medans ikväll ska jag hem till Jenny där järngänget är samlat för en middag och sedan utgång för de andra. Jag ska ju dock jobba imorgon bitti, så det blir ingen utgång för mig. Men kul med middag och sådant i alla fall :) Men det är ju också fotboll ikväll, så hoppas att tjejerna har lite överseende med att jag kanske kommer titta till TVn lite då och då.

Men nu ska jag kolla på HSM 3 och bara chilla lite.
ciao!
/m

it's way too early

Klockan är tio och jag är redan uppe, känns liksom lite fel nu när det är lov. Det är ju meningen att jag ska sova till klockan ett varje dag. Men nejdå, idag ska jag åka ut till björnön med Cajsa så ska hämta upp henne på stationen runt tolv. Igår handlade jag en ny pulka, och den är skit snygg ;) haha, svart och fin.

Men just nu ligger jag och kollar på Wizards of waverly place på disney channel <3 jag är lycklig! och ella är avundsjuk, haha skoja.

Vi hörs senare, ciao.
/m

changes

Nu har jag gjort ännu fler ändringar, valde att ta bort iPoden för att den passade inte riktigt in tyckte jag. Så nu bytte jag visningsbild och gjorde den lite större, och så la jag till datumen då jag har sett/ska se McFly + en live video på dom från Nokia Green Room framträdandet. Jag tycker att det blev bättre såhär (: Säg gärna till vad ni tycker.


Var det bättre med iPoden eller så som det ser ut nu?

/m

disney channel

Nu är jag en lycklig flicka!
Jag har nämligen fått en TV box ner till mitt rum, så nu har jag disney channel nere i mitt rum också, så alltså inte bara däruppe! :D yessss.
Just nu kollar jag på 'Suite life on deck' med Zack and Cody! Så nu är jag lycklig!!
Det betyder också Hannah Montana rätt så ofta + massa andra disney grejer :D fan va ägande.



/m

up close, but this time it's personal.



67 dagar kvar!
I just can't wait.

is it real or just another crush?

Jag vet att jag inte har skrivit på länge nu, men det känns som en börda att skriva. Men jag ska faktiskt försöka så gott jag kan att uppdatera mer nu. Jag menar, jag har ju fixat en sån fin iPod till höger nu och så har jag fixat en fin liten kommentars box thingy (:

Vad har hänt den senaste tiden då?
Det har faktiskt inte hänt så mycket, förutom att det har blivit några utgångar med trevligt folk. Jag har varit hos tandläkaren och fått reda på att jag har en inflammation i käken och nu äter jag penecilin. Den 10 mars ska jag börja rotfyllningen i den tanden som orsakat inflammationen, jag kommer rotfylla den vid två olika tillfällen. Min tandläkarskräck blir ju inte bättre pga. det här kan man ju säga. Men när jag väl har det överstökat så hoppas jag på att mina tänder håller sig friska och rena tills jag dör.

Men nu har jag sportlov och idag har jag inte gjort någonting, ska snart ta och börja städa upp i mitt rum lite i alla fall. Imorgon kommer dock Cajsa hit, och vi ska försöka ta oss ut till björnön för att åka lite pulka i backen där. Det var ju så otroligt längesen jag åkte pukla, men eftersom jag inte har någon pulka så får det bli till att åka tefat eftersom att det är det enda jag har kvar sen barndomen.


Min mamma har också lovat mig att vi ska åka iväg och åka skidor när hon blir bättre i sin rygg, jag längtar som tusan. Har inte åkt skidor sen förra året, saknar verkligen att glida ner där för backa på ett par blades (: usch, nu längtar jag ännu mer. Men först måste mamma bli bra i ryggen som sagt, och det kan ju ta ett tag |-) ..



Ser det inte för härligt ut?

/m

a little bit longer.

and i'll be fine.

hopefully, jag är sjuk.
mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår och i förrgår.
dock blir det nog ingen skola på hela veckan.
men jag hoppas på skola på fredag, men antar att det blir ett nej från mamma där med.
det finns dock 5 rätt så underbara tjejer som har underhållit mig dessa sjuka dagar.
vid namn frankie, una, mollie, vanessa och rochelle.
tillsammans blir dom The Saturdays.


the saturdays - issues


förmodligen en av mina absoluta favorit låtar just nu.
lovely.


blir bättre uppdatering när jag är frisk.
/m

sunday.

Ja, nu är det söndag igen och jag ligger i sängen med laptopen i knäet och väntar på att klockan ska bli halv 5, för då kommer Cajsa hit. Sen klockan 5 så börjar ju West ham - Manchester United! Nu måste det bli vinst annars kommer jag vara arg ikväll :| och det vill ingen, speciellt inte Cajsa och Bella eftersom dom kommer hit på en McFly kväll idag (: yess, bästa kvällen. Vi tre kan sitta och prata om McFly utan att höra suckar och folk som gnäller på oss. Kolla på alla McFly's dvd;er och bara mysa med en varsin skål av cheesecake.

Men ja, i fredags då. Emelie, Anna, Linus och Olle kom hit för lite förfest sen vid halv 11 så tog vi bussen ner på stan, för att sedan gå till Silk. Jag var ju då den ända utklädda av oss 5, men det var bara kul. Kvällen gick och det var så jäkla kul, herregud faktiskt den nästbästa krogkvällen, för nästan inget kan ju slå den 26;e december för det var en så sjukt kul kväll! Men det här var faktiskt nära att vara lika bra. Men ja, när jag sitter och pratar med Anna och Emelie tror jag det var så kommer Emma Berglund springades till mig och säger att jag är med i top 9 av alla som var utklädda! Men inte fan trodde jag på det, så jag satt kvar ett tag. Men när jag sen hörde att de började ropa upp folk så bestämde jag mig för att kila mot scenen. Efter att de ropat upp 8 pers så hör jag dom säga "och till sist, Matilda Landenberg som tjejen i Harry Potter!" Haha fyfan vad jag garvade. Men upp på scenen hoppade jag, sedan var det upp till alla som var där att välja ut en vinnare genom att skrika högst på den som de ville skulle vinna. Först blev det några som fick hoppa av scenen för att de knappt fick några "skrik", självklart trodde jag att jag skulle åka ut rätt tidigt, men inte fan gjorde jag det :| Så där stod jag när vi var tre kvar på scenen. Det var jag som Hermione, Erik som Byggare Bob och George som Musse Pigg! Sen åkte Musse Pigg ut :| Där stod jag och Erik och as garvade, och jag förstod redan då att Erik skulle vinna :) Sen när de skrek på Erik så fattade jag verkligen att han skulle vinna! Folket var ju crazy förfan, haha men sen skulle folk skrika på mig och tro det eller ej så skrek de lika högt på mig! TACK SÅ MYCKET ALLA, speciellt ni som skrek på mig då ;) Men eftersom jag och Erik fått lika höga skrik så fick de tre tjejerna som fixat festen - Jennifer, Emma och Jessica, välja vinnaren. Så då vann Erik (: vilket jag verkligen förstår, han var ju sjukt lik :| haha! MEN, efteråt så kommer Erik fram till mig och ger mig presentkortet på Jeansbutiken som han hade vunnit :| Kan fortfarande inte fatta det. Tack så sjukt mycket Erik, du är lite störd du! :)
Efter krogen, så gick jag mot Konrad för att möta upp Bella och de andra tvärarna (: Sen fick jag skjuts av Julias mamma hem! Julia, tacka din mamma ifrån mig.
Men ja, när jag kommit hem så lägger jag mig i sängen med datorn och tillslut så somnar jag framför datorn. Men vaknar upp kanske 10 min senare, och då har John skrivit till mig att jag borde komma hem till honom. Då var klockan kanske .. 4 :| haha! Men snäll som jag är, så börjar jag traska mot Bjurhovda. Sov över där, sen vid 2 så kom mamma och hämtade upp mig.

Igår så gick jag ner till ica för att handla lite tacos grejer. Sen kom Sandra över till mig och vi lagade lite mat. Alltså, vi är fan kungar i köket (y) Förutom när vi ska laga stuvade makaroner! Haha, men annars borde vi bli en kockdou!! Sen kom också Emelie över, så kollade vi lite på melodifestivalen. Men jag är faktiskt riktigt besviken över den första deltävlingen :( Menmen, hoppas det blir bättre sen. Det borde det ju eftersom EMD, Måns Zelmerlöw, Amy Diamond och Molly Sandén är med ;) Några av mina svenska favorit artister! Efter melodifestivalen så spelade vi lite Guitar hero, och jag blir fan bara bättre och bättre! Haha, eller inte. Sen kollade vi på sista perioden av Detroit - Edmonton, där Detroit vann med 8-3 (y) good job.

Idag har jag inte gjort någonting speciellt, bara bakat en cheesecake och tagit det lugnt (: Ska väl snart hoppa in i duschen och röja undan lite i mitt rum kanske.

Så här så jag ut som Hermione. Likt?


/m

school.

Sitter nu i skolan med en mongo Sandra bredvid mig som målar naglarna på lektionstid :| mongo som sagt. Jag är sjukt förkyld idag, håller på och dör. Snön gör ju inte precis mig gladare heller :/ Men ikväll är det utgång! yesss, längtar som fan. Emelie, Anna, Linus och Olle kommer hem till mig innan så ska vi förfesta hos mig :) kulkul, blir väl nere i mitt rum med guitarhero, singstar och ... något annat!

Imorgon blir det melodifestivalen! yessss, längtat i snart ett år ju. Äntligen ska det börja igen, och det är också så klart WILD KIDS på tv imorgon ;) haha! Ni som aldrig sett det, borde kolla på det. Lördagar kl 19.00, på SVT 1 (: Josefin kan instämma om att det är ett sjukt bra program.

Nej, men nu ska jag återgå till skolarbetet. ciao!

/m

hermione granger

Nu kan ni ju sluta tjata på mig att jag är dålig på att skriva, för kolla .. Whop! Jag skriver, och klockan är 12. Gud vad jag är duktig, nästan så att man kan kalla mig för .. Kungen, oh just ja. Det gör ju alla redan :) trevlans.
Haha nejdå, "skämt" åt sido.

Jag vet att det var ett tag sen jag skrev, och jag kommer inte riktigt ihåg allt som har hänt sedan dess. Men några saker är väl att McFly har announcat en UCAP tour i April/Maj i England och en konsert i Amsterdam den 18 April <3.
Förra helgen så var jag ute på krogen med Emelie, Sandra, Sanna och Arman :) Väldigt trevligt faktiskt.
I söndags var Cajsa här och vi gick på bio, var mening att vi skulle gå på "Wild child", men väl nere på bion så ändrar Cajsa sig och vill gå och se Bröllopsduellen istället :| hate you, men den var bra faktiskt. Skön tjej film liksom!

I veckan har jag varit lite sjuk, inte kul. Men har varit än rätt lyckad vecka i alla fall, hänt en del roliga saker! Men imorgon blir nog roligast, ska på "Look-a-like" fest på Silk. Det var meningen att jag skulle gå som Ronaldo, men när jag provade kläderna ikväll så insåg jag att det inte skulle funka :( Har ju lite för långt hår, + att shortsen var för små!
Så jag tänkte ett tag, sen kom jag på att jag skulle vara Hermione från Harry Potter. Så jag sprang och började leta kläder, och jag hittade otroligt bra kläder för att vara ärlig.



Eller vad tycker ni?

Sen ska jag bara våga mitt hår imorgon, så att jag blir lite lik i ansiktet också. haha, jag verkligen älskar att klä ut mig! Mina kompisar kan ju hålla med om det tror jag, men eftersom att dom är så tråkiga!!! så ska ju inte dom klä ut sig någonting :| boring, menmen jag bryr mig inte, tycker det är skit kul att klä ut mig!

Just ja, på söndag ... då ska jag, Cajsa och Ella ha MCFLY kväll! haha, förvånade? inte jag. Ska bli sjukt kul, ska baka lite tills dess också. Kanske bjuda på mat? Hm, om jag orkar laga någon. Haha, det blir nog bra! Älskar McFly kvällar! <3


Nu sitter jag och kollar på scrubs och är sjukt hungrig, men jag orkar verkligen inte gå upp och ta någonting att äta. Klockan är ju ändå 12, och jag är kanske lite lat också. Men nej, nu ska jag sluta skriva. Sen kommer jag kanske lägga upp en bild på hur helheten blir imorgon innan jag går ut på krogen (:
Godnatt!

/m