up and down

Idag har varit en rätt så soft dag. Först hämtade Bella upp mig vid kvart i 12, sen åkte vi mot skolan och hade "sånglektion" med Deborah, så värdelöst. Dock så var jag och Bella bäst på att sjunga, vi med våra otroliga sångröster, HAHA! herregud. Sen hade vi svenska, fick reda på betyg i SvenskaC och i Projektarbetet. Fick G i svenska som var förväntat, dock fick jag VG i projektarbetet som INTE var förväntat :D skit glad! Kanon bra, ännu ett VG på pappret. Sen kollade vi på en helt störd film på EngelskaC, haha sjukt rolig.
Sen dess har jag städat rummet och bara tagit det lugnt. (: Imorgon blir det bokning av hostel i London, sen shopping och tillsist så blir det ELBA FESTEN med dom bästa! Kommer bli sjukt kul, men bara ifall jag hittar någonting att ha på mig imorgon på stan, annars går jag fan inte. För nu är det rätt så tomt i min garderob, finns typ ingenting! :( Jaja, får hålla tummarna tills imorgon då.

Just nu är min lilla Sandra ute och campar ;) HAHA! tror jag dör, jag kan verkligen inte se Sandra campa, helt weird. Men men, hoppas att hon överlever ute i vildmarken.


Måste bara hylla Detroit Red Wings för en sjukt bra insats i årets NHL och slutspelet! Nu är det final mot Pittsburgh som gäller, kommer bli sjukt spännande och jag kommer självklart ligga uppe varje natt och kolla på det. Vinner Detroit så blir det ännu en Stanley Cup fest här hemma i Västerås! :D Vore sjukt kul. Oh, nu längtar jag verkligen tills matcherna drar igång, spöa skiten ur Pittsburgh, Malkin och Crosby ska vi göra!


oh and, bellas vackra parkering från igår :) lovely.


/m

give me, give me

Hittade precis den här otroligt snygga kjolen på Style by stars och jag blev kär DIREKT. Vill verkligen ha den, får se ifall jag beställer den lite senare kanske. Men gud så snygg den är, mina färger!



Hittade också den här klänningen på bubbleroom som jag bara älskar. Den är så somrig, oh jag vill ha den!


Men jag ska inte beställa någonting nu, ska på stan på fredag och kolla efter klänning/kjol att ha på fredag på Elba. Hoppas att jag hittar något, annars är jag körd! Sen åker jag ju till England om 2 och en halv vecka, så ska inte köpa någonting innan jag varit där :)

/m

the saturdays - work

Denna fantastiska låt har nu fått en fantastisk video.
Låten heter Work, med det är det otroligt snygga tjejbandet The Saturdays.

 
"The harder you work the further you get with me"

be aware

Jag ska försöka blogga mer nu när jag knappt har någonting att göra i skolan längre, just nu är det bara träningar till utklädnadsshowen som tar tid, men det tar ju knappt någon tid det heller. Jag är bara lat helt enkelt!
Dock blev jag klar med skolan igår, nu har jag INGA arbeten kvar och inget kvar att göra i skolan. Fick reda på mitt Engelska B betyg idag också, fick ett VG. Det var det jag förväntade mig, men vore ju kul om jag kunde ha fått ett MVG i alla fall. Dock skriver jag inte lika bra på engelska som jag pratar tydligen, har bara fått VG på mina skriftliga arbeten medan jag har fått MVG på allt muntligt. Men men, jag är nöjd med ett VG eftersom att det är allt jag behöver när jag ska plugga i England, eller ja inte allt men man var tvungen att ha minst VG i Engelska A och B. Det fick jag i båda, så jag borde vara safe nu :)

I fredags så var det fest hemma hos Madde med klassen och lite annat folk, det var sjukt kul som vanligt. Jag och Bella är alltid bäst, så klart! Först var det lite grillande med några i klassen sen rullade det in lite fler folk :) Väldigt trevligt.
På fredag är det Elba festen som gäller, kommer bli kanon hoppas jag. Längtar verkligen! Får hoppas på att ingen ramlar i vattnet bara, men känner jag mina kompisar arman rätt så är det någon som kommer ramla i.

Idag har jag varit i skolan och haft dansträning igen, dansen sitter nu i alla fall. Kläderna gjordes idag också (y) det blir nog skitbra hoppas jag. Sen åkte jag och Bella hem till mig och kollade lite TV sen tog vi en promenad till ICA och köpte glass och satte oss på en bänk och åt :) mysigt, nu är sommaren här people!

Roligast idag var dock Bellas parkering hemma hos mig :) säger bara - WOW! vilken bra bilförare du är! hah Det kommer bild på det senare ;)

/m

manchester united, 18th league win.

MANCHESTER UNITED!
you know it, premier league vinnare år 2009!
Tredje året i rad <3 så sjukt skönt.
Mina grabbar ÄGER. seriöst, nu väntar champions league finalen om en vecka!


/m

smile and turn the world around

Ja, nu var det ett tag sen igen. Jag har haft FULLT upp med plugg och plugg och plugg. Dock så är jag nu .. KLAR! fyfan va skönt det är. Har några engelska c uppgifter kvar att göra, men det går ju på typ 5 min hoppas jag. Måste bara få instruktioner från min lärare först :) sen sätter jag igång med det, sen är jag klar med allt skolarbete i skolan <3 känns helt otroligt. sen blir det ett year off, sen ska jag plugga igen. Men denna gång blir det inte på en dålig högskola i hemska sverige, utan det blir på ett amazing university i underbara england. Jag tror att det kan få mig att uppskatta skolan lite mer, eftersom jag slipper svenska lärare med dålig undervisning. Dessutom får jag plugga det jag själv vill, dock vet jag inte rikigt vad det är än. Men något bra blir det nog tillslut!

Ja, vad har jag gjort annars då? Inte speciellt mycket, det var 28(shotta)dagars fest i lördags med klassen hemma hos adam :) Det var riktigt kul, dock resulterade det i ännu ett blodigt knä. VAD ÄR MITT PROBLEM? varför kan jag inte stå upp? haha, oh well. Det var sjukt kul i alla fall! Imorgon blir fest med klassen igen :) Det är så kul att festa med klassen, verkligen den bästa klassen jag någonsin har haft. Kommer självklart sakna alla när vi slutar skolan, men ska också bli helt otroligt att sluta.

Jaja, nu ska jag börja städa mitt rum lite, sen KANSKE ut och övningsköra med pappa men vi får se. För ikväll ska jag hem till Bella och ha McFly kväll med henne och Ronja :) ska bli sjukt bra.


-25 dagar kvar-

/m


STUDENTTAL!

HELL YEAH!
Jag skrev klart mitt studenttal till Emelie Lundin på 40 min, BOYAAH!
Jag är fan bra alltså, kommer säkert vara sämst. MEN I DID IT! (Tal till svenskan imorgon btw)
Känns jävligt skönt, men nu ska jag ta och sova.

Hörs imorgon! :D
/m

i'm stupid?

alltså nu har jag varit en idiot igen, jag insåg att jag glömt tagit mina p-piller 5 dagar. Så jag trycker i mig alla 5 nu, tror ni det var dumt? För jag börjar må lite dåligt, men det kan ju bero på något annat också, eller?
oh well, får leva med det.

Jag längtar tills på lördag nå sjukt mycket! 28 (shotta) dagars fest i Armans stuga med klassen, kommer bli awesome! Längtar verkligen, dock kommer jag komma senare. Efter Eurovision songcontest finalen, men ska nog skita i att titta på röstningen (I KNOW?! trodde ni någonsin det om mig? nej, inte jag heller) oh well, vad gör man inte för sin underbara klass som kommer sakna mig så mkt ifall jag inte kommer i tid ;)

Imorgon då? Jadu, ska väl inte göra ett piss tror jag. Jag funderar på om jag kanske ska ta cykeln ner till något spår och ta en springtur, var ju ett tag sen jag sprang faktiskt. Eller så kanske jag ska fråga någon trevlig liten kompis ifall hon/han vill lira lite fotboll eller nå, bara ta det lugnt någonstans :) Kanske blir båda, beroende på vädret.

Nej nu äre fotbolllll, Wigan - United! Japp, vinner vi ikväll behöver vi bara 1 poäng till och ligan är säkrad. Men då MÅSTE vi vinna ikväll, håller tummarna. <3

/m

capture the moment

Här kommer lite videos från England!


Danny, när han visar oss sin arm! haha. ägande!



McFly talking. Ungefär vid 2.24 så börjar Dougie prata med oss! + efteråt så kollar danny på mig när jag krigar om handduken .... haha!


Det här är min video.
McFly - The Promise (GA cover)



Också min.
McFly - The Last Song



Min video igen.
David Archuleta - Angels.

det var allt.
/m

this is our night

Helloj!

Nu är det ju ett bra tag sen jag skrev, för jag har varken haft orken eller motiveringen till att skriva. Men jag måste ju berätta lite om den underbara Englands resan för 2 helger sen!

Camping i Hammersmith:
Först så hämtade vi upp Bella i Hökåsen kl 6 på morgonen, åkte till Skavsta där vi träffade Sandra, Frida, Emelie och Johanna. Flög till Stansted, London. Tog tåget in till centrala London, sen hoppade vi på the tube till Hammersmith. Träffade Malin, Kim, Kajsa och lite annat folk :) Gick och lämnade grejer på hotellet, gjorde oss hemmastadda på en trappa utanför the venue. Hade en helt underbar dag med fantastiska människor, camping denna gång var skit kul! Inte alls like miserable som Pop in the park! haha.

Innan giget i Hammersmith:
Dagen då giget var så informerade Malin oss om att Dougie satt på Starbucks vid Shepard's Bush, så vi 11 svenskar tog the tube dit och sprang runt och letade efter Dougie. Ingen lycka tyvärr :/ Men äsch, har redan träffat människan och det kommer nog fler gånger! Sen var det bara att börja köa igen. Vi gjorde banners, 3 stycken för att vara exakt. "Danny, show us your freckles" "Dougie, call me - 073687(year)11(month)30(day)" "David Archu-let-us". Dom ägde, sen hade vi också två feta svenska flaggor. Dock så försvann Kims och Kajsas flagga efter Hammersmith, så det var ju tur att vi hade två!

Hammersmith Apollo:
Vi var beredda på att springa in när de öppnade dörrarna. När jag sprang så insåg jag att vakterna ställde oss sist i första kön, vilket innebar att de som var bakom oss skulle få gå in före oss i den andra dörren! Förbannad blev jag så jag drog med mig tjejerna och sprang före alla i den andra kön så vi kom in tidigare än tänkt! haha, Kim sprang som en dåre och sprang såklart rakt in i en jävla järngrej och ramlade. Men hon var fan uppe snabbare än vinden så vi alla 6 fick front row framför Dougie, men vi slutade sedan mer mot Danny's håll som vanligt! Vilket var helt underbart. Ett underbart gig med ett antal massa leenden från David Archuleta eftersom att jag kunde ALLA låtarna han sjöng, massa skratt från Danny och massor av ögonkontakt med alla grabbarna.

Efteråt så såg jag att det låg ett av Danny's plectrum kvar uppe på scenen, samtidigt såg Bella att det låg ett av Dougie's plectrum på scenen också. Vi började självklart skrika på alla vakter och ljudkillar för att vi ville ha plectrumen! Jag stod och skrek som en dåre för att få Danny's och Bella för att hon ville ha Dougie's. Tillslut går en vakt och hämtar Danny's plectrum, och går mot oss. Jag sträcker ut mig så mycket som jag kan, men hon ger det till Bella. Bella blir överlycklig och behåller plectrumet. Jag blir fett förbannad på Bella för att hon väljer att behålla det plectrum jag stått och skrikit om i flera minuter. Men tillslut inser Bella att hon kanske ska ge det till mig ist, eftersom att jag ville ha det mer än henne med tanke på att Danny är min favorit. Överlycklig som jag blir då, börjar gråta och shit! haha, Jag säger också till Bella att jag ska fanimej fixa något från Dougie till henne i Southend!

Camping i Southend:
Utanför väntar vi på Malin och Lisa för att säga hejdå och sånt :( Gick helt okej, ser fram emot Sherwood nu bara!
Sen sprang vi som dårar upp till hotellet och packade alla grejer fort som fan och tog the tube till tågstationen för att ta tåget till Southend. 45 min senare är vi framme i Southend och börjar gå mot the venue. När vi kommer fram så är det lite folk där som redan sover, vi tar plats på marken och lägger oss och sover. Vaknar väl vid typ 8 nästa dag tror jag, hälsar på alla kompisar jag inte insåg var där när jag kom dit. Trevligt!

Innan giget i Southend:
Vid 12 gick vi och checkade in på hotellet som låg typ 100 meter därifrån, skit skönt! Duschade och sånt också, eftersom jag var täckt av cola som Danny hade sprutat rakt i min ansikte i Hammersmith! Asshole. I alla fall, sen väntade vi längeee. Gick runt och kollade när grabbarna anlände till the venue, alla var crazy. Ganska drygt med alla tjejer som skriker, jag menar ta det lugnt liksom! haha. Sen gick jag och Bella och köpte lite merch innan vi linade upp oss och så, sen väntade vi på insläppet!

Southend Cliffs Pavillion:
Vi fick front row igen, framför Dougie .. igen! haha. Det här giget var HELT underbart. Först bråkar vi lite med en dryg jävla tjej bredvid mig som klagade på att pushing, för att hon hade astma ... Jävla idiot! Sen drog giget igång och fick ännu ett antal leenden från David! Tom typ råstirrade på oss när de spelade Transylvania <3 Under All About You så bestämde jag och Kajsa att vi skulle titta på Harry och peka på Harry under hela låten! OCh det gjorde vi, lyckades gjorde vi också. För han typ log mot oss hela tiden! Det ägde, efter giget så kom han fram mitt framför oss också och tänkte ge sin drumstick till oss, men retades bara och kastade sedan upp den :| idiot! haha I alla fall, i slutet av giget så börjar Dougie snacka massa skit som vanligt. Han pratade om någon låt han brukade sjunga som var om Southend, men att han hade glömt bort den. Så han frågade publiken ifall någon visste vilken låt det var. Vi skrek som idioter, och då pekar Dougie ner på Bella och säger "You know it! No you don't know it, you're from Denmark or something. Sing us a Denmark song ..." Notera att vi fortfarande hade FETA svenska flaggor, oh dougs. Du är lite bra körd du :) Precis när han pratat klart så kastar han ut sin handduk till MIG! Jag fångar den snabbt som fan men självklart så drar tjejerna bakifrån också! Jag känner hur den börjar glida ur mina händer, så smart som jag är så biter jag tag i handduken! Haha, måste ha sett helt cp ut! Sen nu efteråt har jag sett en video på när Dougie kastar ut handduken och då ser man hur Danny står och kollar på oss som fightas om den!! FAN VA PINSAMT!!! Jag typ dör när jag tänker på det.

Sen iaf så under 5 colours så satte sig Danny mitt framför oss och vi riftade som fan med vår "danny show us your freckles" banner, då läste han den och sträckte fram sin arm åt oss för att vi skulle kunna se hans freckles!!!!! Jag typ dör, det ägde som fan! Tillslut så fick vi totalt två dougie plectrum, ett danny plectrum och en dougie handduk på två gig. Det tycker jag är ganska bra jobbat! ;) När vi kom hem till hotellet efteråt så klippte vi handduken i 4 delar så att alla vi i Fuck It Face Crew skulle få en del, snäll som jag är ;) haha! Så ja, jag sa ju att jag skulle fixa något från Dougie till Bella, och vad fick hon? Jo, det bästa man skulle kunna få. EN HANDDUK! haha.

Så ja, det var våran helg i England! HELT JÄVLA UNDERBAR, och vi ska tillbaka om 1 månad! AAAH, nu ska vi vara borta i 8 fucking dagar <3 OCH se Jonas Brothers på Wembley också och McFly i Sherwood så klart! SHIT; det kommer äga!

Nu kommer det bilder från resan!


På Skavsta med svenska boardies!


Camp Sweden!


Camping!


Mod!face


Banner making. "nu är jag jätte nervööööööös"


jag och malin


boardies <3


"nu ska vi kuta som ett cpcpcpcpcpcp!"


BARRIER! danny jones.


Camping i Southend.


Så här fint var det <3 underbart.


hotellet <3


köa hela dagen i underbart väder med underbara människor.


david <3


danny jones <3


dougie poynter <3


tom fletcher <3

nu kommer kim's bilder!

harry judd <3
















FUCKIT FACEEE!




Kajsa med vår ägande banner <3


vi med våra grejer!


Danny's plectrum <3


Dougie's handduk <3


FUCKIT FACE CREW <3 love you guys.

VIDEOS I NÄSTA INLÄGG!

/m