all on our own

i onsdags var jag på pluto med några i klassen, det var sjukt kul. bästa utgången på länge, och förfesten ägde också. sådär perfekt med folk, ingen var för full och vi hade skitkul! tåls att göra igen.



















idag blir det studentskiva med klassen på pluto. först blir det förfest hos olle, sen drar vi oss mot pluto. kommer nog bli jäkligt kul, jag älskar verkligen studenttiderna. och jag älskar min klass, sjukt mycket.
nu måste jag dock börja fixa mig inför ikväll, ska vara hos olle redan kl 6 nämligen. börjas tidigt!

/m

mamma mia, here i go again

idag var det utklädnadsshow på schemat. vi samlades i skolan kl 9 och började sminka oss och sätta på oss kläderna. kl 10 var det dags att uppträda och det gick bra, inga missöden förutom att frillan (SOPA!) inte kom upp i vår fina pyramid som vi gjorde. haha, men men idrott klassen vann tillslut. vi fick dock inte se dom för att vi skulle dansa efter dom :( menmen, dom var nog bra! sen åkte vi ner till vasa men först ett stopp på rudbeck för att kolla in de två sista klasserna som uppträdde där. lyckades tajma in så att jag fick se ida larsson uppträda, dom var bra! sen blev det en dag i vasa, skit kul att se alla andra utklädda studenter där också. sen åkte jag och lovisa hemåtttt, så coola på bussen.

ikväll blir det först förfest hos adam sen pluto med några i klassen. blir nog bra, även fast jag är SKIT trött. menmen, får väl klara en kväll det är ju trots allt studenttider nu! TV06, SHALALALA! seriöst, bästa klassen. love themmm all!

Vi var då .. ABBA!




















/m

likey likey

rödbrunhårig, and i love it.



skriver om dagen lite senare, för nu ska jag lägga mig och kolla på tv och sova lite.
/m

redhead

hola amigas.

idag har jag först varit i skolan, dansat lite och så för imorgon smäller det. utklädnandsshowen är imorgon och jag typ dör, seriöst. kommer säkert ramla och dö eller nå, eller att bella springer rakt in i mig så att jag ramlar. jag menar, jag är ju inte känd för att ha världens bästa balans :)

MEN, idag har jag också färgat håret och klippt mig (: blev rött som jag sa, och det är verkligen rött! and i love it. ser dock lite konstigt ut nu när det är färg kvar i pannan :| haha! men förhoppningsvis är det borta imorgon. Men ja, jag är JÄTTE nöjd verkligen. trodde inte att jag skulle passa i rött nu på senaste tiden när jag började tveka, men jag är glad att jag gjorde det nu. klippte dock inte så mycket, bara toppade lite (: men blir nog att klippa lugg till hösten! men det tar vi då. känner jag mig själv rätt så hinner jag nog ändra hårfärg innan dess också, haha.

men nu ska jag kila iväg och vara barnvakt, i ca 2 timmar sen ska jag hem till bella och ha syjunta(sp?) haha, ska sy lite på utklädandskläderna tills imorgon. sen ska vi också spela fotbollstvspel från typ .. 94 eller nå. haha det äger, och jag är bäst. det kan både bella och ronja hålla med om :) haha!

vi hörs senare (: kanske kommer med ett inlägg efter jag har varit barnvakt!
ciao.

/m

changed for good

skype;ade med malin och cajsa igår, efteråt satte jag mig och lyssnade på cajsas inspelning av låten "for good" som är med i musikalen Wicked. seriöst, varje gång jag hör cajsas version av den så går det inte att hålla tårarna borta. det känns som att den handlar om alla oss, och det gör det verkligen.

"I've heard it said
That people come into our lives for a reason
Bringing something we must learn
And we are led
To those who help us most to grow
If we let them
And we help them in return
Well, I don't know if I believe that's true
But I know I'm who I am today
Because I knew you... "


hela den biten får mig att rysa, får mig att sakna mina bästa vänner, får mig att tänka på alla minnen vi har tillsammans, på alla minnen vi fortfarande har att forma, på hur mycket ni har förbättrat mig genom att bara vara mina vänner, genom att finnas där i vått och torrt även om vi nu har gått olika vägar, så möts vi ändå snart igen.

syster, malin, cajsa, isabell och jossan.
jag saknar er allihopa så otroligt mycket, men snart möts vi igen.
jag älskar er utav hela mitt hjärta!

june 17th

Nu är det klart, jag och bella ska se the saturdays i southend den 17;e juni.
två dagar efter jonas brothers, tre dagar innan mcfly. kommer äga så hårt!
malin är en underbar person som fixar allt jämt, hon är en klippa kan jag säga er.
en vän som malin borde alla ha, faktiskt.

dessa snygga tjejer väntar, kommer bli bäst!

i can't rewind

ELBA, ägde. dock nådde det inte upp till mina förväntningar, men det ägde i alla fall. Först blev det förfest hos Lisa med alla i klassen (: Riktigt kul, och vi som skulle med först båten som gick 20.15 fick ju lov att dricka fort som fan, men det funkade det också (y) jag, Bella och Julia delade på två vinare och det var mycket bra! Tog cyklarna ner till hamnen med bella, emelie, julia och frillan. kommer fan inte ihåg om de var någon mer :| haha! sorry isf. där ute på elba var det jätte mysigt i kvällssolen. Sen rullade det in fler och fler folk, hände ett antal roliga grejer som när jag ramlade och slog huvudet rakt in i en pelare :) så jävla kung alltså. var i alla fall sjukt kul med klassen och en hel del annat folk :) tåls att göra igen. sen tog vi båten tillbaka och cyklade till subway och mcdonalds. john skrämde typ livet ur mig och bella när en kille började kaxa mot christian då blev john pissed off och fick evil eye på den här killen, bella typ dog. haha, det var kul! sen cyklade vi hemåt och sov :)

vad hände i lördags då? jo, jag tog cykeln ner till löga och mötte upp adam, carro, frillan, arman, carro, linda, emelie, marie och elin. spelade lite fotboll och chillade typ, mycket mysigt. sen cyklade vi vidare mot djäkne där vi träffade bella, bowie, emma, christian m.m .. sen drog typ alla förutom jag och dom som var där innan, sen kom julia också :) efter det åkte vi hem till tjockis och gick en promenad typ, så ovärt. sen cyklade jag och julia hem!

igår blev det brännboll med klassen på djäkneberget. A klassen ÄGDE sönder B klassen ;) som vanligt. Jag var fan bra alltså, trodde jag ej. Tog faktiskt en enhandslyra :D -stolt- sen åkte jag, bella, joanna (bellas syster) och viktor (joannas pojkvän) till mcdonalds och dom åt samtidigt som dom matade mig med pommes. sen åkte jag hem och sov bara!

idag var det träning till utklädnadsshowen med kläderna på, blev bra tillslut! vi visade upp dansen för kalle, och det var nog bra tror jag, hoppas jag. för på onsdag smäller det, fyfan så jävla nervös. kommer säkert ramla av scenen eller något och slå upp skallen typ. skulle inte förvåna mig, eller vänta .. kanske bara skrapar upp knäna som vanligt! jag och min balans alltså, inte bra..

IMORGON SMÄLLER DET!!!! imorgon färgar jag håret, blir det som jag hoppas så kommer det bli bra, blir det inte så så kommer jag dö :) menmen, håll tummarna för mig imorgon kl halv 2! i think i'm gonna need it, så sjukt nervös. sen ska jag bara toppa håret lite och klippa upp det en bit. men nu ska jag väl lägga mig och kolla på TV eller något, göra något vettigt kanske ... HAHA nej, vem driver jag med. ska nog vila bara.

/m


new moon

jag tror att jag dör på riktigt nu.
new moon trailern har precis kommit ut, och jag tror jag dör.
jacob black (taylor lautner) <3 edward cullen, screw you. gud vad jag längtar!



/m