Zebrahead

Okej nu surfade jag runt lite på google och hittade tillslut vilka som ska vara förband till Simple plan! Det är bandet Zebrahead från Californien som supportar SP.. Har dock inte kunnat lyssna på dem ännu, eftersom att jag sitter på jobbet fortfarande. Men när jag kommer hem så ska jag lyssna på dem :) Ella, ta en titt på dom du också! Vi måste kunna förbandets låtar innan också, annars är det ju så tråkigt med förband! Det vet du också ;) Vi gillade ju inte Reemer och Sgt* Wolfbanger så mycket på McFly heller, men nu älskar vi båda de banden! haha.

Ska väl dra från jobbet om ca en timme, orkar verkligen inte vara kvar längre. Men nu håller jag på och kissar på mig, så ska springa på toa nu!

/M

jobb jobb jobb

Helloj!

Nu sitter jag på jobbet och gör ingenting, ska på lunch snart hoppas jag. Håller på och dör av hunger, hoppas dock på att det är god mat nu också. Har ingenting att göra nu, fram tills i eftermiddag när jag får gå hem. Men vill vara kvar så länge som möjligt så jag får mer pengar :D haha.

Igår var det ännu en The sims dag, spelade i kanske 6 timmar. Sen blev det Gossip girl och OTH som vanligt, har dock inte kollat på The hills ännu. Så det får jag göra ikväll. Men kollade på DHW igår :O helt sjukt, jag orkar inte att Susan och Mike är skilda, jag menar .. kom igen! dom blev ju nyss tsm och fick barn, skit irri. Dom var ju bästa paret, och vad Edie's nya man vill vettefan. Skit irri serie, men jag älskar den iaf! haha, dock var Gossip girl igår skit bra!!!! Jag typ dog. Vill att allt ska bli bra mellan C&B nu, orkar inte längre..

Men ska kila iväg på lunch nu! Önska mig lycka till under dagen.

/M


lov

Hej!

Ja, nu har ju mitt höstlov börjat och jag känner mig pigg som bara den. Vet inte riktigt vad det är, jag är sjukt pigg men ändå har jag bara suttit hemma vid datorn idag förutom när jag var nere och tränade ett litet tag bara. Funderar på att dra ner till Friskis imorgon igen faktiskt, måste komma igång på riktigt nu, inte bara säga - ehm, inte idag. vi tränar sen istället. För då blir det verkligen aldrig av..  Men som sagt, idag har jag inte gjort så mycket. Åkte ner till friskis en liten stund sen handlade jag lite mat på vägen hem för nu när jag är ensam hemma om dagarna måste jag ju fixa maten själv. Idag blev det en Karins lasagne, så sjukt gott!

Imorgon blir det nog också en dag som denna, sitta hemma hela dagen och kolla på tv samt sitta vid datorn. Eftersom att det kommer nya avsnitt av Gossip girl, The Hills och One tree hill imorgon så antar jag att det kommer ta upp hela min dag. Sen på onsdag ska jag börja jobba igen :| Längtar på ett sätt, men ändå inte. Inte så kul att gå upp kl 4-5 varje dag, men tjänar ju rätt bra så jag klarar nog av de tre dagar jag ska jobba nu på lovet. Sen på fredag bär det av till Stockholm med Ella!! Vi ska ju gå på Simple plan i Annexett, längtar verkligen. Har aldrig sett dom live, har bara träffat dom. Vi träffade ju dom i våras(Mars) när de spelade i Stockholm förra gången. Dom hade signing och vi var i stockholm för att vi skulle försöka träffa deras förband, Elliot Minor, som också var förband till McFly i vintras! Så självklart lyckades vi träffa båda banden :) skit kul dag!
Btw, är det någon som vet vilka som ska vara förband till Simple plan denna gång så säg gärna till. För jag hittar verkligen inte någonting om det..

Justja, och på onsdag kanske jag ska ut på krogen för första gången eftersom det aldrig blev något i fredags. Men jag velar fortfarande eftersom jag ska jobba de dagarna. Men känns ändå som att det är sjukt många som ska ut på onsdag, så vi får se hur jag gör :)

Idag fick jag också en sista födelsedagspresent av mamma och pappa! Gissa vad jag fick?
Jo, en Detroit tröja från USA då. Pappa beställde den när han var där, men den är specialbeställd så den hann aldrig komma. Så Annicka fick lov att skicka den hit istället, och idag kom den! Det är Filppula på ryggen såklart, sen i hans nummer på ryggen (51) så står det: To Matilda! och sen Filppulas autograf! Jag är skit glad över den, sitter i den just nu. Den är så mysig, jag vill aldrig ta av mig den! Tack pappa och mamma så sjukt mycket :D Exakt vad jag ville ha.

/M

dagen efter

Igår var det fest hemma hos mig med cocktail tema :) alla som kom var jätte fina.
Tack allihopa för en sjukt kul kväll, kommer bilder senare.

idag har jag bara legat och kollat på tv hela dagen, det var väldigt mysigt ska jag säga er.
fotboll för hela slanten <3 först vann liverpool mot chelsea med 0 - 1! skit bra, dock spelade inte torres :( kollade också på west ham - arsenal. där west ham spelade sjukt bra första halvan, sen dog dom och det vann arsenal på.

menmen, nu sitter jag och väntar på att natty ska komma in på msn så jag kan få prata med henne igen efter typ 2 veckor! :O har gått alldels för länge nu, men det är svårt att hålla kontakten som vi ändå gör när hon bor i Australien! jätte jobbigt, men det funkar :)

/M


dagens outfit
oversized tshirt, gina tricot.
strumpbyxor, H&M.

Happy birthday to me

Okej, fick nyss en påminnelse av Sandra att jag har varit dålig på att uppdatera min blogg. Jag har tänkt på det själv, men har bara inte orkat skriva.. Men det som har hänt de sista dagarna är väl att...

Onsdag: Hade bara en lektion i skolan, sen åkte jag ner på stan med syster och Ida där vi provade kassan på Akademibokhandeln, kommer kanske bli inkallad på lite helgjobb ifall dom behöver det. Men tror inte det kommer bli någonting alls, men får väl hoppas. Sen på kvällen kom Cajsa och Jossan hit för att dom skulle bjuda mig på mat på Jensen's sen bjöd syster mig på bio :) Vi såg High school musical 3 premiären, och jag var helt överlycklig att jag skulle på den. Efter bion kom jag ut och var alldeles lyrisk. Jag älskade den helt enkelt! Verkligen skitbra film. Låtarna Scream och The boys are back är mina favoriter från nya filmen :) Fick också filmen Camp Rock av Cajsa i present, TACK :D i love it!

Torsdag: Nu var det min födelsedag och jag blev 18 år! Familjen kom och väckte mig på morgonen med ett glas juice och presenter. Då blev det fortsättning på HSM 3 temat, då jag först fick filmboken sen också HSM 3 kalendern för 2009. Skit bra present till mig!!
Av mamma och pappa fick jag sen en sprillans ny kamera, som pappa köpt i USA när han var där! Den är verkligen sjukt bra :O får se hur bra den är på konserter sen också, nästa vecka får jag testa det när jag ska på Simple Plan med Ellinor! Sen var det skola som gällde, där fick jag Daimtårta av Arman och Sandra! Tack vännerna mina, skit gulligt.
Sen på idrottslektionen så åkte vi gokart, och det var verkligen skit kul! Vann faktiskt över 3 killar och en tjej ;) haha stolt! Sandra vann dock allt som vanligt! Även fast hon blev diskad så fortsatte hon att köra :O idiot! haha
På kvällen blev det ut och käka med familjen och morfar på Tabazco, otroligt god mat! Fick också en till present då, av syster.. Fick "The notebook", filmen med Rachel McAdams och Ryan Gosling! Min favorit film någonsin, så på kvällen när vi kom hem så la jag mig och kollade på den :) grät som vanligt.

Idag(fredag): Först en lektion i skolan, sen ner på stan med Sandra där hon köpte två klänningar och jag köpte ett par strumpbyxor. Sen åkte jag hem och kollade på Idol, där Loulou åkte! Tack godegud, hon var verkligen sämst av alla. Så äntligen åkte hon ut. Mina favoriter är Kevin, Alice och Johan! Johan är kanske inte världensbästa sångare, men han är cool som få och jäkligt charmig! Men den jag hatar mest i Idol just nu är nog Lars. Ja, han är udda! Men han kan inte sjunga för 5 öre. Så varför är han med i Idol? Varför inte typ i Talang eller något? För hans talang är ju att vara udda, inte att sjunga! Skit irriterande kille, hoppas han åker ut snart. Nu sitter jag bara och bloggar, ska snart sova tror jag eller lägga mig och kolla på film :)

Så godnatt people, sov så gott alla läsare (:

/M

Cd omslag

Jag har inte hunnit kollat på nya The hills ännu, för åkte ner till ICA med pappa för att handla lite. Sen var det ju fotboll ikväll, Manchester United - Celtic! Blev en 3-0 till United, så jag är glad och stolt över mina grabbar. Sen har jag också suttit och gjort ett Cd omslag till fotot, jag är faktiskt jäkligt nöjd :) men ska fixa klart det ännu bättre så att jag blir supernöjd! Nu sitter jag och kollar på Seinfeld och ska strax sova, imorgon har jag bara en lektion direkt på morgonen. Sen ska jag väl hem eller stanna på stan för ska möta upp syster och Ida på stan senare :) På kvällen blir det High school musical 3 premiär för min del! Blir lite firande av mig med syster, Cajsa och Jossan :) Ska bli så kul så, längtar verkligen till HSM premiären :D

Men nu måste jag sova så att jag orkar upp imorgon!

/M


hannah montana

Idag var det en helt okej dag i skolan :) Var på bra humör hela dagen faktiskt, och så var det ju tacos i skolan! Även fast man fick stå i kö i ca 30 min så var det fan värt det. Haha, för att vara skolmat så var det faktiskt jäkligt gott. Sen är jag ju rätt dum också, så jag tänkte att jag skulle med bussen som gick kvart över 1 för att jag skulle ju till um. Står och väntar på bussen så klockan blir ca 20-25 över, och börjar bli jäkligt pissed för att bussen aldrig kommer. Men då inser jag att det inte går någon buss kvart över 1 ;) Utan den gick bara halv 2, och det var då jag skulle vara på um. Så jag kom ca 15 min försent, men det gick bra i alla fall. Jag fick lite panik eftersom att jag har väntat på tiden i ca en och en halv vecka. Och det tog ca 5 min på um, så det gick fort :] Sen tog jag bara bussen hem, så la jag mig i sängen och kollade på nya gossipgirl och oth :) så nu har jag kollat på det också, längtar redan till nästa vecka, speciellt för att se gossipgirl! Eftersom att jag älskade detta avsnitt, eller inte älskade men jag blev helt inne i det :O fast det blir ju aldrig som jag vill :( menmen, jag ser verkligen fram emot nästa vecka! Efter det kollade jag på Hannah Montana som går på 1;an kl 4 på vardagar, brukar inte kolla på det men idag var det avsnittet Jonas Brothers är med i. Så självklart satt jag bänkad framför TV;n då, bästa avsnittet haha skrattar hela programmet igenom alltså!

Nu tittar jag på Top model, sen ska jag börja kolla på nya The hills :)

/M


prison break

Måste bara titta in och skriva hur mycket jag älskar Prison Break just nu, jag blev helt excited de första minutrarna. Allt är helt upp och ned, men det är så sjukt bra! Jag bara älskar det, väldigt glad att det har börjat igen.

Men nu måste jag sova, upp tidigt imorgon igen :( sen ska jag förbi um på eftermiddagen, så kommer missa engelskan :( fan alltså, vill verkligen gå på engelskan.. menmen, vad gör man? ha en bra dag imorgon alla läsare!

/M

like a hurricane

Hej!
Blev inget bloggande igår eftersom att jag hade gäster hela dagen. Eller det började med att jag var tvungen att städa hela förmiddagen, sen åkte jag och syster ut till Ella för att lämna min iPod som hon skulle lägga in vår film på till redovisningen vi hade idag :) Det gick kanon!
Sen vid 3 började folket rulla in, släkten och ett antal kompisar och så :) Min nya gudmor t.ex, Ulrica Eurén med familj! Jag har ju haft en gudmor som inte har brytt sig speciellt mycket, medans min syrra har haft typ världens bästa. Så jag ville dumpa min förra och skaffa en ny, så det fick bli Ulrica Eurén :) Mycket bra val. Så nu har jag världens bästa gudfamilj :D Fick lite grejer, mestadels pengar såklart. skrapade ihop ca 5000 kr, + att jag fick en fond med 3000 kr på :) Ska vänta med att ta ut den tills den börjar växa igen, för det har inte gått så bra på sista tiden.. Men nu har jag iaf lagt ALLTING i min spargris, måste ju spara till mina semestrar :D Åker om mindre än en månad nu! Ska bli så sjukt kul, eller hur ella?

Idag har vi då haft redovisning i skolan, en s.k "filmgala" i aulan.. Gick skitbra, och det var sjukt kul! haha, sen vann man också priset i olika kategorier. Jag vann i båda kategorierna jag var nominerad i. Det var "Bäst utklädnad i film" och "Bästa film", fick dock bara två ljusstakar från biltema ;) haha bra jobbat tvärlärare (y) så sjukt påhittiga, haha vilka mongon. menmen, efter skolan åkte jag ner med sandra på stan och kollade runt lite efter klänning åt henne. Hittade väl en del, men hon fastnade för en speciell på gina :) Den var skitfin. Jag köpte ett par skor också, ett par helt vanliga svarta pumps! Alltid bra att ha.
Efter stan åkte jag till friskis och mötte upp Emelie, så tränade vi sen träffade vi Alex på friskis också. Hon har ju börjat träna nu också ;) Fick nyss ett sms av henne där det stod - "åh herregud. Jag skämde ut mig totalt på gymmet idag!" Gissa vad hon gjorde då? Jo, hon hade satt sig bakochfram på en maskin och gjort något helt konstigt på maskinen så hade det stått två människor och tittat skit konstigt på henne, och det tog ett tag för henne att fatta att hon gjorde fel ;) haha, så jäkla typiskt henne alltså..

Nu sitter jag bara här och väntar på att Prison Break ska börja :D yay, har längtat så sjukt mycket!
Men måste hoppa in i duschen innan det också, så kanske borde göra det nu..

/M


pluggdag

Idag har det varit en pluggdag hemma hos Ella för oss två, vi har redigerat på vår film i 7 timmar. Det tog tid, men resultatet blev skitbra! Vi redigerade fan en hel film i Windows Movie Maker, haha fett bra ;) Förutom när vi la in musiken, det gjorde vi i Vegas :)) Fett bra vi är *high five*

Sen tog jag bara bussen hem, och nu sitter jag här vid datorn och har ingenting att göra. Ska nog kila ner till ICA strax, har ju inget gott att äta hemma :O Så nu ska jag ner till ICA, kanske skriver en gång till ikväll.

/M

simple plan

Yay, jag ska på Simple Plan med Ella den 31 Oktober!
Var först meningen att jag skulle på den konserten med Emelie, men så blev det inte. Så åker med Ella istället :) Ska väl köa hela dagen antar jag, well.. Efter att jag jobbat antar jag :( Orkar verkligen inte, men jag måste..
Men nu är jag bara så glad över att jag äntligen ska få se Simple plan! Har ju aldrig sett dom live, bara träffat dom under en signing i våras. Så äntligen ska jag få se konserten :)

Men nu ska jag gå och lägga mig..

/M


Till salu

Jaha nu har min klänning kommit, men den är för liten över bröstet och är rätt så kort på mig. Så jag tänker försöka sälja den, kostade mig 412 kr så nu tänker jag sälja den för 300 kr. Det är en storlek 38, men känns mer som en storlek 36.. Och den är rätt kort, men den är fin och i bra skick :) Så ni som vill komma över och prova den får gärna göra det, för jag kan inte ha den iaf.. Bild finns i några inlägg neråt. Den är dock lite mindre "ljus" rosa än vad den är på bilden, den är mer klar rosa, och siden grejerna är mer rosa/lila..

Alltså, säljes:
Rosa klänning,
Storlek: 38, men mer som en 36.
Pris: 300 kr.

finally

Äntligen klar med svenska citaten, och jag är faktiskt nöjd med hur det blev. Hoppas min lärare också är nöjd med det jag har skrivit för det här har tagit låååång tid för mig.. Längesen jag la ner så här mycket jobb på en skoluppgift faktiskt!

Nu måste jag ta någonting att äta, sen bär det väl av mot sängen. För nu är jag sjukt hungrig! Dessutom ska jag baka Cheesecake imorgon för att en viss Cajsa kommer hit, och det var längesen hon fick äta min delicious cheesecake aka ostkaka :)) haha


Godnatt!
/M


plugg plugg plugg

Alltså idag har inte varit rolig, bara massa plugg hela kvällen och jag är än inte klar. Har tre citat kvar att skriva på svenskan, samt läsa mer i boken.. Det är svårt och inte kul, alltså en PAIN!

Idag har jag varit i skolan, sen åkte jag med Sandra och solade som sagt. Blev inge brunare ;) haha som vanligt, menmen. Sen åkte jag hem och kollade på nya Gossipgirl, innan mamma sa åt mig att vi skulle åka till Öbergs för att kolla på tapeter till mitt rum som jag snart ska göra om! Ifall jag hittar tapet jag vill ha snart!!! Hittade i alla fall något jag tyckte om idag, och det är helt svart rum fast med en fondvägg som var svart/guldig. Och den var skit snygg, så jag funderar på det även om det kommer bli sjukt mörkt så kommer det bli snygggt :)) Så vi får se ifall det blir ett svartguldigt rum istället för lila som jag hade tänkt..

Tråkigt inlägg idag eftersom jag inte har haft så mycket att göra, så nu måste jag tillbaka till pluggandet..

/M


i had a bad day

Idag vaknade jag upp med världens magont. Mådde så sjukt dåligt, men jag pallrade mig till skolan i alla fall och mamma sa åt mig att ringa ifall jag ville hem. Så efter vi hade filmat klart allt till projektet så ringde jag efter mamma och hon kom och hämtade upp mig och Ella från skolan ca halv 12.. Sedan dess har jag legat hemma på soffan och sovit, samt läst i boken som ska vara utläst på torsdag. Vilket jag inte komma lyckas med, men läser på så fort jag kan. Har läst en tredjedel nu i alla fall, så får läsa så mycket jag hinner med.

Imorgon har jag ingen samhäll på morgonen, så börjar inte förns kl 11. Och efter skolan imorgon ska jag sola på glada oxen med Sandra, var väldigt längesen jag solade nu. Behöver få lite färg, även om jag bara kommer bli röd, haha.

På fredag kommer Cajsa och Jossan hit :D Blir väl idol kväll och masssssa gottis. Jag älskar hemmakvällarna med dessa tjejer!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fortsätta läsa i boken :| Måste också kolla på Gossipgirl och OTH också.. Men det får nog bli imorgon tror jag..

/M


all the greatest hits

Hej!
Ska väl börja med att berätta lite kort om hur min helg har sett ut.
I fredags så var det hemmakväll med syster och mamma, kollade på IDOL och sedan gick vi nästan och la oss. Gjorde inte så mycket, men det var en riktigt mysig kväll.
I lördags på dagen så blev det bara att sooova, och sedan börja göra mig i ordning inför kvällen. Då jag och syrran åkte tog bilen med GPS på hennes iPhone, och drog iväg mot Råsunda, Solna. Tog oss ca 1 och ½ timme att komma dit, vilket vi hade räknat med. Sen var det bara att börja leta parkering, och till slut hittade vi en kanon bra parkering, gratis och så ;) Fast den låg en bit bort från Råsunda, men bara ca 10 min att gå så det var väl okej! Sedan hittade vi våra platser och det var verkligen inte bra platser! haha Vi satt dock långt ner vid plan så vi fick se spelarna upclose, men vi satt dock på södra läktaren typ längst mot kanten. Men det var väl helt okej ändå, var väl jag och ca 10 pers till på Råsunda som höll på Portugal! Matchen slutade 0 - 0, men jag bryr mig inte så mycket. För jag fick ännu en dröm uppfylld denna helg. Jag har äntligen fått se världens bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo, spela live. Plus att efter matchen så tog han såklart av sig tröjan, och det var ju inte så dåligt ;) haha.
Söndag, så var det tänkt att jag skulle åka hem till Ella med vår grupp för att jobba på projektet, men så blev det aldrig. Så det blev en hemmadag. Läste lite på kvällen i boken som ska vara utläst på torsdag, bra jobbat matilda att börja läsa nu. Har läst ca 50 sidor. Kommer aldrig hinna klart till torsdag, men får göra mitt bästa!

Idag så tog jag cykeln och cyklade ut till Ella i Hökåsen, vi skulle filma med gruppen idag istället. Haha, det gick bra och var skitkul! Vi har sån fin dans i vår grupp, helt sjukt ;) Fick Emelie W och Ella på film när de dansar vår fina dans, så tvärare den kommer ni få se sen på filmen! Haha, ni har något att se fram emot..
Så när jag cykla hem vid ca halv 2, så hoppade kedjan så jag fick ta bussen med de andra ist :| skit drygt, sen gick jag på stan med syrran och skulle hitta korsett, men inte fan fanns det något bra. Så det sket sig, men vi köpte nya "The Sims" dock, så det spelade jag när jag kom hem. Sen åkte jag och mamma och hämtade min cykel i Hökåsen, i bilen så lyssnade vi på McFly och mamma - Jag tycker faktiskt om den här låten jätte mycket. Den är ju skit bra! (om Lies). Så jag blev rätt så glad faktiskt :D haha.

Nu sitter jag bara här och lyssnar på JB, ska snart stänga av datorn och börja läsa mer.
Godnatt!

/M


today is the day

Idag har jag först varit och tränat innan skolan med Emelie. Haha, det var lika kul som alltid. Seriöst, vad vill särbarn med att prata med oss/dig när vi är på friskis! haha nu var det en kille som ba - scheena sötnos! till emelie. haha, alltså han var sär på riktigt. Haha, det var lite kul för dom är så söta!! Sen hade jag foto i skolan, det var faktiskt rätt kul idag :) Redigerade bilderna på Anna idag gjorde jag, sen fixade jag lite annat också. Nu sitter jag bara framför tv;n och ska snart ner till ICA för att köpa gotti tills ikväll när det är första veckofinalen i IDOL :D yay, mitt liv är tillbaka. Haha, nej inte precis men glaaad är jag i alla fall!

CAJSA HAR FÖRÖVRIGT KLARAT UPPKÖRNINGEN IDAG!! :D Så nu har hon också körkort, jag är så stolt över dig No.7! Bra jobbat.

Funderar på att skita i ICA föressten, och åka till Karamellfarbrorn. För där är det verkligen godaste godiset, men jag vet inte om jag orkar åka dit. Haha, speciellt när jag har ICA kortet hemma. Så nej, det blir nog ICA. Jag ska kila ner dit alldeles strax, det känns som att det kommer börja regna snart! :|

/M

layout

Nu har jag ändrat min layout här på bloggen lite, hoppas ni tycker om den. Jag kände att jag inte ville ha grönt här längre, så nu fick det bli lila :)) Gjorde allt lite snabbt bara, så blev inte så där kanon bra men jag är nöjd för nu i alla fall!

Snart ska jag gå och lägga mig, och jag tog fel tid på Criminal Minds också. Det började klockan 10 istället för 9, men jag kollade på det i alla fall :) Var jättebra. Satt också och zappade mellan det och "Debatt" på 1;an eftersom att Isabella "Blondinbella" Löwengrip var med idag. Men jag orkade inte kolla på "Debatt" så speciellt länge, så kollade mest på CM :)


hörs imorgon!
/M


his daughter has a huge crush on you

gee, thanks nicklas.
Pratade med pappa nyss som är i Detroit hos familjen Lidström, och då berättade han att han hade träffat Valtteri Filppula idag. Och Nicklas hade tydligen stått och pratat med Filppula om MIG! haha, skit pinsamt. Eftersom Nicklas stod och sa att jag hade en huge crush på Filppula! haha Tack så mycket, nu kommer jag ju inte alls skämmas ihjäl i december. När både Nicklas och pappa har pratat med honom nu och i Februari när pappa var där också. Ja, herregud!

Men nu har jag i alla fall bokat hotell till England, köpt Ellas present och köpt klänningen från style by stars. Så nu har jag gjort mitt för ikväll! Har varit väldigt duktig tycker jag, jag har till och med hunnit sova lite.. Så nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på Criminal minds som börjar snart, typ nu. Sen blir det väl en tidig kväll i säng, ska ju upp och gymma imorgon innan skolan som sagt.

/M

you're a hurricane full of lies

Idag är det endast 2 veckor kvar tills jag fyller 18!! Tänk egentligen, om lika många år så är man 36 år. Helt sjukt, jag vill inte bli gammal :O

Idag har jag haft redovisning på svenskan, det gick väl sådär. Fick också tillbaka mitt arbete från svenskan från förut också, fick VG - .. haha Så jag är rätt nöjd iallafall. Min lärare sa åt mig att satsa på VG denna termin, så får väl försöka göra det då. Sen hade vi idrott fast det orkade inte jag med, så jag satt på sidan och kollade på. Mådde inge bra i halsen och jag kände verkligen inte för det. Ja, min hals :| Den har problem, orka bli sjuk nu? Varför just nu? Eller inte precis sjuk, men jag mår ju inte bra i halsen.. Menmen, usch måste också fixa nya piller från um. Har bara en vecka kvar på min karta, men kommer säkert inte hinna få nya tills dess eftersom dom bara har öppet på telefonlinjen måndag - onsdag. Men jag får säga till dom att jag är i desperat behov, haha även fast jag inte är det men. Det går alltid om man säger så ;]
Snart kommer också mamma hem med spicy :D Det är så jäkla gott, längtar verkligen.


Och Anna var den ända som kommenterade i min blogg om klänningen, och hon sa att det inte var värt det. Men pratade med Emelie igår, och hon tyckte jag skulle köpa den iaf. Så det tänker jag göra idag :)) Måste också boka hotell till England idag. Har inte hunnit göra det tidigare :O Och nu har våra rum försvunnit som vi skulle boka, så nu blir det dyrare. Men det skiter vi i, för det är ändå det billigaste vi kunde hitta :] Så måste fixa det ikväll, plus att jag fortfarande inte fixat Ellas present, haha sorry! Så ska köpa den idag också :)

PÅ LÖRDAG SKA JAG SE CRISITANO RONALDO!!! Längtar nå sjukt mycket nu alltså.
Imorgon bär det av till gymmet med Emelie först, sen skolan efter det. Ska fota lite i studion till vår andra blogg som jag har med Sandra och Arman. Den handlar om vårat 100p projekt nu i trean. http://bronzephoto.blogg.se det är adressen, vi har inte kommit så långt som man ser i bloggen, men det kommer snart upp lite bilder från fotograferingen med Anna :)


/M


style by stars

Idag har varit en pluggdag, eller först låg jag och kollade på lite tv men nu har jag suttit mig nere i mitt rum med datorn och pluggat svenskan och psykologi. Är dock inte klar med psykologin än, så måste fortsätta med det snart. Men jag blev så sugen på att köpa kläder på internet, så jag kikade in på Style by stars igen och självklart så ser jag att den andra klänningen jag tänkte köpa förra gången är på rea och lyssna på detta ... i min storlek!
Så nu funderar jag starkt på att köpa den, behöver bara mina läsares opinion på om jag borde beställa..



Kommer endast kosta mig 400 kr allt som allt, är det värt det?
vad tycker ni?

Jag får lite panik ångest, för jag vill ha den. Men ändå känner jag att jag inte vill slösa nå mer pengar på klänningar, fast den kostar ju inte så mycket. Haha, jag vet verkligen inte hur jag ska göra!!

Ikväll är det bara jag och syrran hemma ett tag, mamma kommer hem senare ikväll. Så vi får lov att göra maten ikväll, vi får se hur det kommer gå :||
Just ja, idag fick jag jobb erbjudande också :) Så nu är det klart att jag ska jobba på ICA på höstlovet och på jullovet!! Ska bli väldigt kul att tjäna in lite pengar.. Speciellt eftersom jag kommer jobba på höstlovet också, då kommer jag få mer pengar till USA. Eftersom att pengarna inte hinna komma in på kontot förns 25 november, så kommer inte hinna spendera någonting av dom pengarna i England. Så därför har jag extra pengar att spendera i USA, vilket är sjukt bra :)
Det är också därför jag verkligen funderar på att köpa klänningen, och lite andra kläder. Men vi får se hur det blir, och som sagt säg gärna ifall ni tycker den är fin och värd att köpa.

Nu ska jag fortsätta arbeta med psykologin :| Så sjukt tråkigt!

/M

left me without anything to say

Idag har det varit en tråkig dag helt enkelt, fast vi spelade ju in en till scen på filmen i projektet och det är fan alltid lika kul. För vi kan verkligen inte sluta skratta ibland, vi hade 20 min på oss idag att fixa klart en scen. Haha, det gick bra tillslut i alla fall. Men herregud, jag kommer skratta så sjukt mycket när vi är klara med den sen. Och kul att vi ska visa filmen i aulan på skolan, dessutom så är hela filmen på engelska. WihO, gud så kul.....

Igår kollade jag och syster på Stolthet och fördom, eftersom att jag ska läsa den boken i svenskan och den ska vara utläst snart. Så vi kollade på filmen så att jag skulle fatta boken bättre, och jag verkligen älskade filmen. Måste kolla på den igen snart, för det var faktiskt en av de bästa filmerna jag sett på länge.
Nu sitter jag i sängen och bara kollar på Desperate Housewives.. Längesen jag kollade på det, så jag hänger inte riktigt med. Men sjukt bra är det, så nu ska jag börja kolla igen, dessutom så måste jag kolla på det nya The Hills efter DHW. Ska nog också kolla mer på Life of Ryan eftersom jag inte hann kolla på hela säsongen igår, plus att jag ska köpa Ellas present idag!! Och nu måste jag verkligen göra det, jag blir fan arg på mig själv snart. Haha hon fyllde år för 9 dagar sen, och jag har inte ens köpt presenten än. Även fast jag har vetat vad jag skulle köpa jättelänge nu, så ikväll måste jag fixa den.

Imorgon börjar jag egentligen kl 8:45, men vår grupp ska inte börja förns kl 10. Så det kommer vara skönt med lite mer sovmorgon imorgon. Sen efter skolan imorgon ska jag väl bara hem och inte göra någonting antar jag, bara ta det lugnt och kolla på mer Life of Ryan..
Jag måste ner på stan snart någon dag, någon som vill hänga med någon dag i veckan? Måste kolla på jacka, jeans och skor, också något lite mer festligt..

Idag är det endast 16 dagar kvar tills jag fyller 18!! yay, längtar så sjukt mycket. Men inte för att kunna gå ut på krogen, well det också. Men mest för att jag vill fylla år bara, spelar ingen roll hur gammal jag blir. Jag vill ha presenter bara! haha och pengar förstås, eftersom att jag måste ha pengar till England och USA :))) vill ju kunna shoppa järnet i USA sen, inte ofta man är där så får passa på när man väl är där. Men jag vill också fylla 18 för att jag så gärna vill göra en tatuering snart, har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha. För jag har alltid velat ha orden "faith" och "hope" på handlederna, men jag är orolig över min framtid inom jobb. Så får se ifall det blir där, eller om jag kommer skriva någon lyric på min vrist/fotknöl eller någon annanstans där det är mer undangömt.

Nej nu börjar DHW igen.
/M


dagens lista

dagens låt: mcfly - lies
dagens klädsel: pyjamas
dagens skor: vinröda/lila converse
dagens frisyr: hästsvans
dagens mat: spaghetti och äcklig korv, tack mamma ;)
dagens händelse: var och tränade på friskis
dagens planer: nu? sova.
dagens vill ha: en nya kamera eller dator
dagens saknad: pappa
dagens tråkigaste: att mitt hår inte vill göra som jag säger
dagens roligaste: emelies mamma, haha!
dagens dummaste: att det stod en lastbil mitt i vägen där jag skulle cykla idag!
dagens köp: ingenting faktiskt, men var nära att beställa en RS(ryan sheckler) tshirt.
dagens godis: flingor? har inte ätit godis idag.
dagens mående: mysig
dagens äckligaste: korven vi åt ikväll
dagens sötaste: stolthet och fördom, kollade på den filmen nyss
dagens komplimang: vad duktig du är som tränar matilda /mamma
dagens kärlek: ryan sheckler
dagens dryck: min egen jordgubbs smoothie
dagens telefonsamtal: ingen
dagens känsla: lycka. känner mig så lyckligt lottad just nu bara :)


pittsburgh penguins

Jag måste bara få säga att gårdagen var verkligen som en dröm för mig. Jag har alltid velat se Sidney Crosby spela hockey, och nu fick jag äntligen göra det. Hela vägen hem så satt jag med ett stort leende på läpparna, för att en livsdröm har slagit in. Även fast pittburgh förlorade med 3-0 och kanske inte spelade så bra som de kan göra, så är jag så jäkla lycklig just nu. Sidney Crosby är kung, hur dåligt han än spelar. För igår var kanske inte hans bästa match, men ändå är han bättre än de flesta hockeyspelare på isen. När han väl kom in på isen i början av matchen så lös hela jag upp, jag kunde verkligen inte sluta le. Min syster kan nog instämma på det! När de zoomade in på Sidney på uppvärmningen så var det endast jag som skrek i hela globen, vad vill svenskar med att inte kunna heja?! Seriöst, blev lite besviken. Men snart bär det av till USA, då jag äntligen får gå på hockey i USA igen. Där ni, där är det stämning på hög nivå. Inte som här, där svenskar skäms så fort de låter lite mer än någon annan. Joe Louis Arena, I'll be back soon. Faktiskt är det endast 59 dagar kvar. Jag längtar så sjukt mycket. Även fast jag inte kommer få se Sidney spela, så får jag se mina andra favorit hockeypspelare någonsin. Kommer bli helt amazing, verkligen!


Sidney Crosby


Idag har jag sovit heeeela dagen, tills jag åkte ner til Friskis med Emelie. Tränade i ca 1 ½ timme, sen tog jag cykeln hem igen. Nu sitter jag och tittar på Top model säsong 5, sen ska jag kolla klart på sista avsnittet av The Hills. Jag längtar så sjukt mycket tills imorgon när det kommer nytt The Hills, hoppas jag. Eftersom det inte kommer något nytt Gossip Girl eller One Tree Hill :(( Får väl stå ut en vecka till.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, och just ja. Jag får se hur det blir med min nya frisyr. För jag vet inte hur jag kommer orka platta mitt hår varje dag med mittbenan. För att den se förjävlig ut i lockigt hår kan jag säga ;) Så får se ifall jag kommer behålla mittbenan eller inte.

/M


the hills

Nu har jag nästan precis vaknat, och jag vaknar upp till en The Hills weekend. Så jäkla kul, nu blev jag verkligen jätteglad!! Det var nyss avsnittet när Lauren, Audrina och Lo köper ett nytt hus och har inflyttningsfest och Stephen Coletti kommer <3 Bästa avsnittet, bara för att Stephen är med! Jag älskar dock inte honom lika mycket i The Hills som när han var med i One Tree Hill.

Idag ska jag bara chilla i några timmar, den kommer sysslingen och hämtar upp oss och tar oss till Stockholm som sagt. Jag längtar nå sjukt mycket! Ska äntligen få se Sidney Crosby spela på riktigt, kommer bli helt underbart!

Nej, nu ska jag faktiskt stänga av The Hills weekend, för att kolla på de nya avsnitten på internet ;))

/M

eagle eye

Igår kväll kom Emelie och Sandra hit, vi kollade på lite film och sen begav vi oss till sängarna. För vi skulle gå upp kl 9 idag, för att hinna med fotograferingen med Anna. Och den gick jättebra, hoppas resultatet blev lika bra som fotograferingen :) Anna var kanon bra (y) Tack så jättemycket!

Sen idag åkte jag bara hem och tog det lugnt, lagade lite mat och så. Sen ikväll så gick jag och syrran på bio, blev Eagle eye. Och jag rekomenderar verkligen den! Sjukt bra film, jag är kär på nytt i Shia <3
Nu blir det bara chill med syster framför tv;n med gott att äta och dricka.. Sen imorgon bär det av till Stockholm runt kl 4 - halv 5.. Hockey, here we come!

Manchester united - blackburn, 2 - 0!
rooney och brown <3 yesss, i love it.

Jag håller också på och provar en ny hårfrisyr. and i really like it, hoppas andra gillar det också. för håll i er nu, jag har inte längre snebena, jag har mittbena :O oooh, det har jag inte haft sen typ 5;an. Men gud vad jag tycker om det. Jag har också insett att jag är sjukt lik Stephanie Pratt från The Hills. Kommer en jämförelse mellan oss snart ;) haha så får ni se vad ni tycker, men både jag och min syster tycker att vi är skit lika nu när jag har mittbena, haha. Äntligen är jag lik en kändis, eller ja. kändis och kändis, hon är kompis med Lauren iaf ;) haha

Jaja, nu ska jag kolla på Lilla melodifestivalen igen (: hörs senare.

/M

fredagskväll

Nu sitter jag och bara myser till Miley Cyrus på högsta volym och senare kommer nog Sandra och Emelie hit, så ska vi göra lite planeringar och förmodligen förfesta. Om vi hittar fest sen så drar vi väl vidare, annars blir vi väl kvar här.
Längesen det var trion som umgicks tillsammans på riktigt <3 ska bli riktigt kul.

Imorgon så ska jag, Sandra och Arman fotografera Anna som sagt, tidigt på morgonen vid klockan 10 |-) kommer typ dö. Sen ska jag på bio med syster, vi ska gå på Eagle eye och den verkar skitbra! så längtar som tusan faktiskt. Sen hoppas jag på fest igen, för jag är verkligen party sugen denna helg. Hoppas man hittar något nu då, är det någon som vet någon fest? ;) haha

På söndag ska jag bara slappa, sen på kvällen bär det iväg mot Stockholm och Globen för att kolla på Ottawa - Pittsburgh! Helt sjukt kul det ska bli, längtar verkligen. Får äntligen se Sidney Crosby <3 yess.

Sen på måndag bär det av till skolan igen :|| usch, tycker verkligen skolan är dryyyg nu. vill bara dö på vardagarna :)))

/M

göööh

Var så sjukt ovärt att åka till skolan, som ni märker så är jag redan hemma. åkte dit och var där i en halvtimme, så jäkla onödigt. menmen, nu är jag hemma iaf. träffade Ida på bussen också :) alltid lika trevligt att prata med henne.

Ikväll kommer Sandra och Emelie hit, sen blir det väl party hoppas jag. Är så sjukt festsugen, och alla jävla drygisar som drar på krogen varje helg. inga hemmafester kvar juuuu..

20 dagar kvar till min födelsedag nu fan :D
Inte långt kvar, så ni som inte köpt något till mig än, se till att göra det ;) för jag önskar mig fina saker. haha
och nej jag skojar inte, jag är sån. klart ni ska ha present till mig när jag fyller 18 ;) haha skoja, inte.

Nu ska jag bara kolla på tv och göra lite mat, sen fixa mig inför ikväll i guess. kanske åker ner till ica också och köper dricka och så..

/M

väckt av sms

Lilla Emelie Lundin väckte mig för ett tag sedan, så nu kan jag inte somna om. Eftersom jag börjar halv 2, så hade jag ine behövt gå upp nu. Men jag ska väl passa på att ta en dusch nu och sedan bara ta det lugnt innan skolan :)))

Handen mår inte så mycket bättre än den gjorde igår, men jag har lättare att lyfta småsaker nu så det är okej. Plus att jag kan skriva lite smått med handen (på datorn), inte med vanlig penna.

Jaja, hopp in i duscha nu.

/M


smidigt

fan va smidig jag är alltså, snubblar när jag ska springa upp för trappan. ramlar och tar emot mig med min handled på snedden, så vrider hela handleden och har sjukt ont.. det tar ca 20 min att skriva det här lilla, så sjukt ont det gör. jag kunde inte ens gråta när jag slog i för att det gjorde så sjukt ont. hoppas det går över snart :| vill inte gå runt handikappad, för har jäkligt svårt att lyfta saker nu när jag bara kan använda en hand..

ska sova nu, och vila handen.

/M

it has arrived

yes, nu har jag varit och hämtat ut klänningen på ICA. Den är helt perfekt, jag är kär, seriöst.
Måste dock köpa en korsett till den och så, för den var väldigt not flattering i ryggen, haha. Plus att den var för stor över bröstet, haha ooops. Sandra, du kan nog ha den ;) skoja, haha!
Kort kommer snart.

Så måste gå på stan med syrran snart också, så hon kan hjälpa mig med korsett och sådant :)
Kollar på Idol nu, så tänkte bara komma in och säga att min klänning är goood!

/M

so you think you can dance?

Igår gick vi bara på stan en snabbis eftersom att det regnade så mycket, och vi kände inte att vi behövde ha grejer till fotograferingen eftersom att vi har det mesta redan. Så jag köpte bara en väska(inte den jag kollat på) utan en svart lite större. Jag var inte helt säker på den, men slog till iallafall för att den var lite större och jag behöver en stor väska.
Sen åkte jag och Sandra hem till mig bara och låg och kollade på tv, först var det top model finalen. Vilket lite överraskande Whitney vann, och jag blev skit glad eftersom jag har hållit på henne sen början :) skit coolt att en plus-size model vann i år! Här är Whitney..

 


Sedan blev det "So you think you can dance" finalen, där det var Twitch, Joshua, Katee och Courtney kvar i top 4. Jag höll på Katee och Twitch, men inte var det någon av dom som vann:( Utan Joshua vann, vilket också var helt okej. Bästa på hela kvällen var ju att Jonas Brothers var med på "So you think you can dance" och uppträdde med låten "Burnin' up". Skitbra <3


Idag har jag bara varit i skolan, sen åkte jag hem och kollade på gossipgirl och OTH. Sedan bar det iväg till Friskis där jag mötte upp Emelie och Sandra, så köpte jag och Emelie gymkort sen gymmade vi. Och nu sitter jag bara också väntar på att min syster ska komma hem så att vi kan åka till ICA ettan för att hämta ut min klänning som redan har kommit btw. Helt sjukt, kom hit på två dagar och nu är jag glad :D får se om den passar.

Ikväll är det väl ingenting roligt som händer, förutom att det är Idol igen. Killarnas tur denna dag, och jag håller självklart på Johan, den lilla 16åriga killen. Så jäkla cool kille alltså, förstår inte hur man kan vara 16 år och vara så duktig som han är. Bland tjejerna så håller jag på Alice, också 16 år, hon är så sjukt bra och gullig.

Men nej, nu ska jag gå och ta något att äta.

/M

twat

jaha, blev inget inköp av Ellas present igår kväll :O haha sorry Ella, men jag ska förhoppningsivs köpa den idag. Annars så får du slå mig!!

Nu sitter jag på psykologi lektion, och jag har så jävla mycket lust till att slå till min lärare seriöst. Måste vara den drygaste personen någonsin, usch värsta läraren.
Idag efter skolan så ska jag, Sandra och Arman åka ner på stan och köpa in alla grejer som behövs inför fotograferingen av Anna på lördag. Behöver köpa massa smink för att kunna genomföra fotograferingen, samt andra småsaker som kan tänkas behövas.. Ska också köpa väskan som jag hittade igår, och kanske köpa ett par skor som jag fick upp ögonen för igår också. Men väskan ska jag faktiskt köpa, och skorna får jag se ifall jag kommer hem med. Måste ju spara lite pengar eftersom jag åker till England om ca en och en halv månad. Och sedan far jag iväg mot Detroit, USA. Så vill ju ha pengar att kunna shoppa för i USA såklart.

I kväll ska jag inte göra så mycket, ska väl kolla på OTH och GG som jag glömde kolla på igår. Sen blir det väl Top model final och So you think you can dance final.
I Top model så tycker jag att Whitney eller Anya ska vinna, för Fatima kan ta sig i arslet. Hon är bara allmänt dryg och tror att hon är bäst. I So You Think You Can Dance så håller jag på Twitch och Katee, så någon av dom får gäärna vinna :))

På Söndag bär det iväg till Stockholm för att kolla på hockeeeey!
Ottawa - Pittsburgh <3 Längtar som tusan. Sidney Crosby, kommer som vanligt vara bäst på plan!

Nej, nu måste jag lyssna på lektionen igen :||

/M